• Toviz

    Veckomatsedel à la budget

    Hej jag har gjort potatis och köttfärs gratäng idag jag handlar varannan dag eftersom jag bor själv nu igen så åker jag inte ner till stan och handlar. Tänkte fråga om man kan lägga plast ovanför gratängen och ställa in i frysen? Eller stelnar plasten då?

  • Toviz

    Hej! Har läst igenom tråden ikväll och ni ville ha tips på en ny maträtt idag testade jag på Potatis och köttfärsgratäng, supergod! REceptet finns på Tasteline Väl värd att prövas! Men vill ni att jag ska lägga ut receptet själv här så hojta till

  • Toviz

    5Jag håller på och gör min vecko matsedel just nu, jag har haft en period då jag inte hade någon lust att laga någon mat alls utan köpte färdig mat, lite beroende på grund av flytten nu på fredag också jag har kommit på 6 stycken rätter hittills men kom på att dom va nog lite för mycket att göra och för svåra när man ska hålla på att göra i ordning huset i början så jag hittade i allafall matklubbens hemsida gottar mig i en massa recept just nu hittade ett enkelt recept med korv som en man på 64 år hade skrivit in det var jättekul att hitta någon ny maträtt. Men min veckomatsedel a lá budget kommer in idag så får ni se vad jag ska äta näst nästa vecka när jag flyttat till mitt hus på landet.

  • Toviz

    P.s. Om ni har något tips på var man kan se billiga produkter på nätet på willys butik så blir jag glad om man kan läsa sig till deras priser. Hör gärna av er om ni har deras priser på maten där.

  • Toviz

    Nu är jag klar med min vecko matsedel men min vecko matsedel kallar jag för Min mat i veckan/Helgens-matmys. Här kommer det i allafall. Tog lite tid att fundera ut enkla och lätta recept.

    Min mat i veckan
    Måndag Enkel Potatis soppa
    Tisdag Aurbegine gratäng
    Onsdag Prins korv fritata
    Torsdag Pannkakor

    Helgens-matmys
    Fredag Pizzabullar till det pizzasallad
    Lördag Fläskpannkaka
    Söndag Finare middag Pannbiff med ugnsbakad lök

Svar på tråden Veckomatsedel à la budget