• Meli

    Tråden för oss mammor som INTE kommer lämna bort ettan bara för att det kommer en tvåa!

    Jag är redan hemma med två barn. Det finns inte på kartan för mig att lämna bort ett barn under 4 år om jag ändå är planerat hemma.

    Mitt äldsta barn går i nollan, han fick också fortsätta på dagis när tvåan kom, just för att han var 4 år, och då tror jag att dagis har en stor funktion, och 15 timmar verkar bra.

    Men nu är jag alltså hemma med en 06a och en 08 så jag hänger gärna med i tråden. Jag ska vara hemma så länge det går, och barnen ska vara så nära 4 det bara går ekonomiskt när de börjar dagis.

    Vi går till Öppna förskolan och till kyrkans Öppna förskola, så vi är iväg 2-3 dagar i veckan. Tiil hösten ska hon gå på kyrkans barntimme en dag i veckan, tror det är hela förmiddagen, och då lämnar man, och se ska hon få börja på gymnastik. Dottern är inte uttråkad, det är mest jag som saknar mina gamla kompisar, som börjat jobba nu


  • Meli

    Det är intrssant med olika attityder som folk verkar mösta av. Undrar därför omni som möts av negativa attityder för att ni har den stora hemma, bor ni i storstad?

    jag undrar eftersom de flesta här i byn ändå har den större hemma om de är så små. Det verkar så i alla fall. PÅ Öppna förskolan är det enbart positivt från fröknarna, och de flesta jag känner har gjort samma val.....

    Intressant bara, att se vad attityderna beror på....


Svar på tråden Tråden för oss mammor som INTE kommer lämna bort ettan bara för att det kommer en tvåa!