• Lis Alm

    Klitoris vibrator - frågor om användning

    Ha klitoris vibratorn mot klitoris -den lilla tappen en bit ovanför vaginan. Jag skriver en förklaring då det visat sig i undersökningar att många inte vet var klitoris sitter, utan många tror att den sitter vid ex slidmynningen.
    Använd rikligt med glidmedel.
    För den fram och åter över klitoris för större effekt. Kanske behöver du starkare vibrationer för att få klitorisorgasm.
    Du kan också använda fingrarna eller en stav i slidan samtidigt för att få större effekt.

    Du ska inte använda handdesinfektionsmedel på en leksak, då det kanförstöra materialet. Detta syns inte omgående.
    Köp en som är tillverkad för just leksaker istället.
    Har du gjort rent den ordentligt efter användning och sedan förvarat den in kartongen så behöver du inte rengöra innan användning.
    Men tillverkaren vet inte vad personen i fråga gjort rent produkten med och om rengöringen inte tagit bort bakterier så blir det en stor bakterietillväxt när produkten ligger.

    Du ska inte använda någon olja heller för olja förstör också produkterna (och även kondomer), det kan bli missfärgningar, de kan smälta, spricka mm.

  • Lis Alm

    För mig finns det inga dumma frågor. =)
    Alla människor ser olika ut och det gäller även våra mest intima delar.
    Jag ska försöka att beskriva : Precis där de inre blygdläpparna möts, framför urinröret, sitter klitoris. (man kan också säga så här, om du för handen uppifrån magen så är det första du stöter på som är lite utåtstående klitoris.

    Klitoris är ett cirka tre-nio centimeter långt organ som under fosterstadiet utvecklas till penis hos pojkar.
    Den består av ett ollon, ett skaft och två skänklar (ben) som ligger dolda under huden.
    Klitoris skyddas av en liten förhud som kallas klitorishuvan. Det lilla organet är fyllt med blodkärl, svällkroppsvävnad och mängder med känselnerver.

    De flesta känselkropparna finns i området närmast slidmynningen. Så det är inte konstigt om du där känner mera.

    Det viktigast är att du själv söker och känner efter vad som är skönt för just dig, om det inte är på klitoris för din del, så strunta i att smeka där.
    Om du vill utforska klitoris ändå så kan du välja en vibrator med kraftigare vibrationer ifall du tillhör dem som inte har så känslig klitoris.(glöm inte glidmedel som förhöjer känslan)

    vissa tycker bättre om att "klappa" mot klitoris istället för att smeka eller stimulera med vibrationer och vissa vill gnida sig mot något ex en kudde.

Svar på tråden Klitoris vibrator - frågor om användning