Inlägg från: Anonym (Liten rosa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liten rosa)

    Klitoris vibrator - frågor om användning

    Fick idag hem min 1:a sexleksak, en klitorisvibrator och var tvungen att prova den omgående. Är en liten och diskret sak på 11,5cm och 2cm i omkrets - heter nånting med Mini City Vibes. Har läst på olika trådar här på FL att det ska va helt underbart med klitorisvibratorer, men själv kände jag knappt nånting, förutom att det vibrerade hela tiden, men ingen upphetsning/orgasm eller liknande. Känns som jag inte riktigt vet hur jag ska använda, resultatet blev att jag bara blev extremt kissnödig.

    Är nyfiken på hur ni andra gör, stoppar ni in ungefär hela och håller den bara stilla, för den vibrerar ju hela tiden, eller trycker ni bara in den lite i hålet, lixom "stöter" den emot klitoris? Min är avlång och rak, hur tror ni att jag ska göra för att känna mest? Tycker det känns mkt mer med bara fingrarna, har även provat köra med morot vilket oxå det kändes mera.

    Sen till rengöring, på förpackingen står det att man ska rengöra den både innan och efter användning varje gång, min tanke är, men om jag rengör den och sen stoppar tillbaka den i originanllådan, då är den ju redan rengjord när jag vill ha den nästa gång. Måste jag ändå rengöra den innan användning igen? Använde idag desinfektionsmedel som man egentligen ska ha till händerna, är det bra eller dåligt? O så en sista fråga: blev rekommenderad att köpa till glidmedel (vatten) vilket jag oxå gjorde. Men har när jag använde morot använt olivolja å kondom utan att märka några negativa skillnader, gled bara väldigt bra, blev inte torr eller så. Funkar det att använda olivolja på vibratorn oxå eller är det inte att rekommendera, o i.s.f. varför inte?

  • Svar på tråden Klitoris vibrator - frågor om användning
  • Anonym (Liten rosa)

    Tycker den vibrerar mest på långsidan, alltså inte så mkt på spetsen.
    Försökte göra så oxå men det var då som jag tyckte att jag blev kissnödig och att det började klias/kittlas vid urinröret & strax under... knepigt det där hur man ska få till det :(

  • Anonym (Liten rosa)

    Tack för era svar.
    En fråga till dig, Lis Alm, kanske lite dum fråga men måste ändå fråga... du säger att "många inte vet var klitoris sitter"... kanske är jag en av dem. Har googlat på bilder på kvinnans kön och där visas det att klitoris sitter ovanför urinröret. Dvs högst upp i slidan. Har försökt att trycka där på olika ställen för att se om jag känner den där lilla "tappen", men känner absolut inget sexuellt där... är jag verkligen på rätt ställe då?

    Däremot, precis i slidöppningen, under urinröret, har jag hittat ett liten "knöl" som är väldigt skön att massera och som jag alltid trott är klitoris. Är de det elle är jag helt ute o cyklar då? Dock vet jag inte hur jag ska kunna använda min stav mot den knölen genom att bara lägga den emot eftersom att det inte riktigt går.

Svar på tråden Klitoris vibrator - frågor om användning