• Lusthan

    Klitoris vibrator - frågor om användning

    Det kan ju vara så att du har missat var klitoris. Innan du börjar med staven så ska du nog lägga dig när du har tid och verkligen leta efter klitoris. Har du fått klitorisorgasm innan? Känner du dig kissnödig så är du nog lite rätt men trycker kanske för hårt skulle jag tro. Du får sitta och pilla runt lite och tänka på nå sexigt så kommer du nog snart märka vart du har klitoris. Sen behöver man ju inte tycka om stimulans rakt på klitoris, vissa gillar det bättre på sidan en bit ifrån också. Leta så hittar du och tycker du att det är skönt så är det ju bra sen spelar det ju ingen roll om det är klitoris bara du tycker om det så är det bra.

    Använda en spegel kan vara bra och kanske lite glidmedel. Det finns en miljon olika varianter. Både med smak och i vattenbaserad och silikonbaserad form. Det är en smaksak.

    Vad är det för material på staven? En stav som är i hårdplast behöver du endast tvätta i tvål. Den tar inte åt sig av bakterierna på samma sätt som en stav i jelly eller silikon till exempel. Det är material i poröst material och därför är det svårt att bli av med bakterierna med enbart tvål. Inte så trevligt och har man lätt för att få svampinfektion så är det bra om man tvättar ordentligt efter att man använt staven i alla fall. Desinfektion kan vara bra men inte innan användning. Den torkar ut. Jag vet inte hur det är med handsprit, tror att den är starkare än den som används för intimhygien. Så jag skulle nog köpa en flaska hygiene för 99 kr.

    Kanske var detta inte riktigt rätt produkt för dig. Jag sökte på den och hittade en som såg ut att enbart ha en vibrationshastighet. Kanske är det så att den är för kraftfull för dig. Jag skulle rekommendera glitterägget ifrån www.lustjakt.se hemsida. Den är steglös och man kan bestämma själv vilken vibrationshastighet man vill ha. Den är ganska så fin att titta på och är i hårdplast.

Svar på tråden Klitoris vibrator - frågor om användning