• P30

    Klitoris vibrator - frågor om användning

    Tycker också att det låter som att du inte riktigt har koll på var klitoris finns någonstans.
    På den vänstra bilden syns inte klitoris, när du lyfter upp och drar isär dina yttre blygdläppar mot naveln finns den precis där dina inre blygdläppar (3) möts på ovansidan. Om du sätter ner fingerspetsarna och drar isär kan det hända att det ser ut som en pytteliten penis som sticker upp. Slidmynningen är vid (4), så det är några cm därifrån.

    Allas klitta ser olika ut, den kan vara stor eller liten. När du blir upphetsad kan den växa och stå ut eller fortsätta att vara knappt synlig. Skaffa en handspegel eller lägg en väggspegel på golvet och ställ dig på huk så att du har koll på hur du ser ut.

    Hur det känns beror på hur känslig du är, på hur upphetsad du är och på hur stark vibrationen är.

    Om du vill vara säker på att bli upphetsad, läs några sexnoveller på nätet eller titta på några porrfilmsklipp. Du måste inte bli superkåt, du kommer att bli lite upphetsad, tillräckligt upphetsad ändå.

    Lägg dig bekvämt och experimentera samtidigt som du tittar eller läser med spetsen på vibratorn. Om det känns för lite, dra isär blygdläpparna så att du frigör så mycket av klittan som möjligt. Om det känns för mycket, tryck inte så hårt och håll den bara i närheten.

    Det kan hända att det tar lite tid och det kan hända att det kräver mycket träning och rätt leksak för att få din första orgasm. Jag har själv hjälpt flera tjejer till sin första orgasm - en av dem hade haft sex med cirka 50 män innan jag lyckades ge henne få sin första klitorisorgasm. Nu får hon det praktiskt taget varje gång, fast hon behöver en dildo.
    Inboxa mig om du vill fråga om något som du inte vill fråga i tråden.

    Lycka till och ge inte upp! Lovar att det är värt det!

    PS. Min erfarenhet är att de som har svårast att komma är de som får mest intensiva orgasmer. Klart det finns undantag, men min generella uppfattning är att det är så.



    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Tom Araya skrev 2012-11-14 03:02:28 följande:
    P30:
    "Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått."

    ....ett påstående från någon som inte riktigt tänkt efter....
    Är det verkligen så? Om man tänker efter riktigt ordentligt och alltid gör på samma sätt, får man olika resultat då?

    Diskussionen känns tämligen OT och inte speciellt genomtänkt... 
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
Svar på tråden Klitoris vibrator - frågor om användning