• MymlanB

    Dina bästa trosor? **tipsa mig - människan med dom sunkigaste trosorna i Sverige**

    Hallå!

    Jag har bestämt mig för att ta ett samlat grepp om min tros-situation! Jag skäms nämligen... och stackars min man

    Jag gillar:
    Typ hipster-modell eller liknande (inga string eller annat obekvämt)
    Den "sportiga"-stilen - snarare än spets

    Så vilka tycker du är bäst och varför? Tipsa mig innan jag går ut och bränner massor med slantar på dåliga trosor och ser lika taskig ut igen om ett år

    hej hej
    Mymlan

  • Svar på tråden Dina bästa trosor? **tipsa mig - människan med dom sunkigaste trosorna i Sverige**
  • skorpionen80
    Edvina82 skrev 2009-03-06 22:07:46 följande:
    Jag är helt såld på björnborg boxer! snygga och sitter där de ska, och håller för många många tvättar
    Haha, jag tycker precis tvärtom! Visst är de snygga och håller bra, men de sitter inte där de ska, de åker in i röven hela tiden.

    Jag har undrat om det finns någon de inte åker in på och sitter bra på, och nu vet jag! ;)
  • Londa

    Maud-trosorna heter som sagt Avet och kan säkert beställas på nätet. Googla lite :)

    Man skulle kunna tro att de blir svettiga och äckliga för att de är i microfiber (om det är det de är gjorda av, det är liksom inte "baddräktstyg", utan de är lite glansiga), men det blir de absolut inte! Och det här med frotté i grenen är nog historiens bästa uppfinning!

  • kasa

    Jag får ge mig in här o tipsa jag med...
    H&M Snobben trosor / Hello Kitty trosor / Betty Boop trosor .... 5/99:- eller 3/99:- hipsters o sitter där de ska. Dock liite små i storlek . Har bara sådana numera.
    Fick en förpackning New body i julklapp som jag ej provat ännu så det blir spännande

  • Angels Fall First

    Men alltså seriöst. Nu måste jag få lägga mig ii lite också även om jag för tillfället inte tänker tipsa om något. Men trosor som används typ en gång i veckan eller en gång varannan vecka ett helt år behöver bytas ut efter typ ett år om man vill ha snygga trosor!
    Jag älskar trosor och äger fler än vad jag någonsin kommer att kunna använda men jag känner inte direkt att jag har några tips *undrar lite över vad det beror på - kanske för att jag inte köpt något i Sverige på länge *


    People like you are the reason people like me need medication
  • Ari Gold

    Frank Dandy gör ju jättefina trosor i hipstermodell ...den modellen passar inte alls min kropp så inget jag handlar, emn brukar kolla på dem för att de är så himlarns fina.


  • leona

    newbody! världens bästa hipsters, finns i vitt o svart o är supersköna och jättebra kvalite. Brukar säljas av idrottsföreningar o liknande, men finns säkert på näter också.. alla på jobbet har numera likadana trosor =)

  • Lavish

    Ja kanske har tipset redan lämnats. Men HMs trepack bomullstretch slips eller hipsters är både billiga, bekväma och hållbara. Jag tycker dessutom att de är snygga på ett enkelt och klassiskt sätt. Finns i vitt och svart 100-130 kr för tre.

  • mimmi 1

    New Body.. som flera andra redan tipsat... håller hur länge som helst.. mycket bra pris dessutom. 150:- för en låda, och hur många ligger det där? 4 par tror jag, två vita och två svarta, jättesköna, bomull med lite spandex, sitter så bra, och som sagt... mina är flera år, tvättade om och om igen, ser lika fina ut....

    finns kalsonger också, som älskas lika mycket, både min man och min son har dom som favvisar.... och dottern o jag har både hipsters och vanliga traditionella...

  • Soleirolia

    Jag köper mina trosor på Kappahl, "vanliga" i bomull. Sitter där dom ska och täcker det som ska täckas. Finns i tre färger.. svart, vitt & grått och säljs alltid med tag 3 betala för 2-erbjudande.

    New body-trosor kan jag bara inte med, för bred kant upptill, så dom skär in och ordnar så det blir en extra valk, samtidigt som dom är pösiga i ändan. Huvale!! Har prövat olika storlekar, men alla är fel.. Kanske är jag som är felkonstruerad, men tror knappast det, då andra trosor sitter bra. Och jag är jämntjock tvärs över =)

  • Tossan

    Då måste jag säga Svea i hipstermodell, super passform och kvalitet! Det enda minuset är priset...149:- paret...

Svar på tråden Dina bästa trosor? **tipsa mig - människan med dom sunkigaste trosorna i Sverige**