• Funkyiore

    Åsikter om vår dotter.

    Det är ju underbart att han vill träffa sitt barnbarn Mina föräldrar visade inget intresse alls när det gäller det. Är det besvärligt för din pappa att komma förbi er och träffa din dotter? Om inte, kan man ju undra om han egentligen har ett genuint intresse att umgås med barnbarnet.


    why not?
  • Funkyiore
    ljusstaken skrev 2009-03-06 18:01:10 följande:
    Hur kommer det sig? Gör det ont i ditt hjärta på grund av det?
    Dom hade fullt upp med sitt. Mina egna morföräldrar var väldigt engagerade i oss barnbarn, så mina förväntningar var stora och därför blev jag väldigt besviken över ointresset. Men jag lärde mig att acceptera faktum och fokusera på de familjemedlemmar som visade intresse istället. Dotterns farföräldrar till exempel. Dom umgås ganska ofta, trots att de har 7 barnbarn (min dotter var mina föräldrars enda barnbarn).
    När pappa blev änkling, började han visa intresse, men försent. Då var min dotter inte alls intresserad av att umgås. Han förväntade sig att hon skulle ringa honom och stämma träff och förstod inte alls då jag sa att det är hans ansvar att ta första kontakt, eftersom han varit mer eller mindre frånvarande under hennes småbarnsår.
    Men hur är det med din pappa, förväntar han sig att umgänget med din dotter ska hänga på dig och att du kommer förbi hemma hos honom med henne? Är hans intresse genuint, borde han se till att ta sig hem till er istället.
    why not?
  • Funkyiore
    ljusstaken skrev 2009-03-06 18:54:02 följande:
    Jag lär väll få sota för det här när vår dotter blir äldre. Då lär väll min pappa säga till sitt barnbarn att han fick träffa henne alldeles för sällan och då kanske min egen dotter kommer hata mig...:(
    Nä hörru, det kommer hon INTE att göra. Som jag skrev tidigare, så är det upp till HONOM om han vill träffa sitt barnbarn. Han får väl anstränga sig mer än "bara" ett telefonsamtal då och då. Som att kika förbi nån gång till exempel..
    why not?
Svar på tråden Åsikter om vår dotter.