• Bebiiis88

    För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5

    DEL 1 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m31445121.html
    DEL 2 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m33850357.html
    DEL 3 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m36117935.html
    DEL 4 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m39088896.html

    Tiden bara springer iväg! Den 4:e tråden stängdes så nu var det dags att göra en ny!

    FD = födelsedatum

    siren, BF 7 juli, FD 13 juli, pojke
    Bebisnoja, BF 7 juli, FD 8 juli, pojke
    kromme, BF 8 juli, FD 19 juli, flicka
    pallonhaj, BF 10 juli, FD 22 juni, flicka
    Bebiiis88, BF 11 Juli, FD 24 juli, flicka
    Mme K, BF 11 juli, FD 29 juni, flicka
    Sagofe, BF 12 juli, 21 juli, flicka
    Zoolie, BF 14 juli, 8 juli, flicka

  • Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5
  • kromme

    du kanske ska köpa en trisslott? det säger alltid johan när han hittar 2 likadana strumpor!!!

  • Zoolie

    Haha{#lang_emotions_laughing} lustig han e din gubbe då hihihi e allt bra med Lisen?

    Fanny har börjat trilskats när de ska läggas, vägrar lägga sig o sova utan ska stå hela tiden o hon har ett hiskelit humör. De ska bara krypas iväg överallt!!!

    Vad tråkigt de är när alla försvunnit tycker jag{#lang_emotions_frown} allltid kul o ventilera med andra som har barn i samma ålder utan att vara ens närmsta vänner.

  • kromme

    ja jag ger inte upp!! men eftersom detta är det enda jag är inne på har jag rensat min profil!!!

    Lisen e en busa utan dess like. Idag sa jag till henne att hon skulle lägga ner stenen på marken igen (isf för att äta den) o då skakade hon på huvudet o stoppade in den i munnen. Åt massa jord igår så det måste gjort ont när hon bajsade för det var grusigt kan jag säg!!!

    Hon ramlade ner från vår säng i lör morse innan jag skulle iväg på tjejdagen. fick näsblod stackaren men det verkar ok annars.

    Vid nattning så fungerar det hysat just nu. idag skrek hon ingenting ibland skriker hon o står o skakar sängen men då kör vi 5 minutaren. brukar ta 15 min max!!! Hon sover ju inne i Hjalmars rum nu med vid 2 tiden ligger båda inne hos oss!!!
    Hon sover 2 ggr per dag nu. allt från 1 - 2 timmar! sköna stunder!!!

    Ska på 10 mån koll den 20e. är nyfiken på hennes vikt. Hon har börjat dra ner lite på maten så vi får väl se om hon börjat plana ut!

    Själva då???

  • Zoolie

    Jo de e bra förutom att hon blivit så jobbig att lägga då, annars är hon nöjd när hon kan krypa omkring. Hon blir ju väldigt smutsig när hon kryper ute men vad gör de bara hon e nöjd.

    Och när hon ska äta o de inte passar henne längre så "pruttar" hon ut maten så de flyger mat överallt. Var på 10 månaders kontroll förra veckan då vägde hon 11,5 och 75 cm lång, men hon följer precis sin kurva, men hon e ganska tung att bara på.{#lang_emotions_undecided}.
    Jag skickade en vänförfrågan på facebook till dig förra veckan men jag fick inge svar juuuu

  • siren
    kromme skrev 2009-05-12 18:50:20 följande:
    ja jag ger inte upp!! men eftersom detta är det enda jag är inne på har jag rensat min profil!!!Lisen e en busa utan dess like. Idag sa jag till henne att hon skulle lägga ner stenen på marken igen (isf för att äta den) o då skakade hon på huvudet o stoppade in den i munnen. Åt massa jord igår så det måste gjort ont när hon bajsade för det var grusigt kan jag säg!!!Hon ramlade ner från vår säng i lör morse innan jag skulle iväg på tjejdagen. fick näsblod stackaren men det verkar ok annars.Vid nattning så fungerar det hysat just nu. idag skrek hon ingenting ibland skriker hon o står o skakar sängen men då kör vi 5 minutaren. brukar ta 15 min max!!! Hon sover ju inne i Hjalmars rum nu med vid 2 tiden ligger båda inne hos oss!!!Hon sover 2 ggr per dag nu. allt från 1 - 2 timmar! sköna stunder!!!Ska på 10 mån koll den 20e. är nyfiken på hennes vikt. Hon har börjat dra ner lite på maten så vi får väl se om hon börjat plana ut!Själva då???
    Aha därför så tomt på pressen... Ja jag är ju dålig på att skriva här, men Alvin är ju inte ens i närheten av Era små och det lär ju dröja länge innan han kommit så långt. Om han ens gör det utvecklingsmässigt.
    Men jag finns ju på facebook... För Er som vill adda mig där. =)
    ♥ Erik 2007 ♥ Alvin 2008 ♥
  • Zoolie
    siren skrev 2009-05-12 19:58:06 följande:
    Aha därför så tomt på pressen... Ja jag är ju dålig på att skriva här, men Alvin är ju inte ens i närheten av Era små och det lär ju dröja länge innan han kommit så långt. Om han ens gör det utvecklingsmässigt. Men jag finns ju på facebook... För Er som vill adda mig där. =)
    De gör väl inget!!! Bara roligt att höra från Er! Jag kommer inte ihåg vad du heter .... men jag vill gärna ha med dig på facebook
  • kromme

    Z: ooopsss fick en add av nån jag inte kände igen sorry!!!! har fått ngr som addat mig som jag verkligen INTE känner (som har samma efternamn) så jag ignorerade dig nog i bara farten!!! förlåt!! hahaha

  • kromme

    hm hittade inte ditt namn o du kan nog inte adda mig igen. Vad är dit namn nu igen???

  • pallonhaj

    Hej på er!

    Här är det fullt upp...
    Har jobbat ett par dagar, ledig nu 3 dar men har massor att göra här hemma...
    Jörgen o pappa lägger stenplattor ute på gården, jag ska försöka sätta häck och nästa vecka ska vi så gräsmatta.
    Ska bli så skönt när allt är klart, men det tar sin lilla tid...

    Tilja hade krånglat igår vid läggningen...har aldrig varit några problem förut. Men igår skulle hon inte sova utan satte sig i sängen i skrek hysteriskt. Det slutade med att hon somnade ett par timmar senare tillsmanmans med J i våran säng (jag sov på jobbet).
    Får se hur det går ikväll, förhoppningsvis var det en engångsförteelse...


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5