• Bebiiis88

    För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5

    DEL 1 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m31445121.html
    DEL 2 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m33850357.html
    DEL 3 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m36117935.html
    DEL 4 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m39088896.html

    Tiden bara springer iväg! Den 4:e tråden stängdes så nu var det dags att göra en ny!

    FD = födelsedatum

    siren, BF 7 juli, FD 13 juli, pojke
    Bebisnoja, BF 7 juli, FD 8 juli, pojke
    kromme, BF 8 juli, FD 19 juli, flicka
    pallonhaj, BF 10 juli, FD 22 juni, flicka
    Bebiiis88, BF 11 Juli, FD 24 juli, flicka
    Mme K, BF 11 juli, FD 29 juni, flicka
    Sagofe, BF 12 juli, 21 juli, flicka
    Zoolie, BF 14 juli, 8 juli, flicka

  • Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5
  • pallonhaj

    Nej, det blev en Acta cosmo nånting istället. Dom hade kampanjpris på den nu, så kunde man använda den längre också.

    Får skriva mer sEN När jag int hsr busfröet i knät, hon vill gärna vara med att skriva, kanske märks


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
  • kromme

    vi har en acta till Hjalmar, jätte nöjda.... Kan ha det framåtvänd sen om nåt år dessutom!!!

    vår dator har varit sönder ett par dagar men jag ser att jag inte missat nåt haha

  • pallonhaj

    Acta cosmic comfort heter den, å inget annat

    Jag jobbar nu men är ledig i helgen. Vi ska ut och käka på lördag med några vänner, Tilja ska sova hos mormor. Ska bli kul men måste ut i morn och leta kläder, så tråkigt när ingenting av de man har i garderoben passar....

    Ska till fotografen i morn också med Tilja. Hittade en så himla fin klänning i går som hon ska ha på sig, så hoppas hon är på sitt bästa humör i morn.


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
  • kromme

    tjohooo det gick att sätta in en spiral idag!! gjorde ett dugg ont heller!!! (hade tagit 3 alvedon) känns bra, hoppas det inte är för mkt krångel nu bara.

    Lisen fick sin spruta i går så idag har hon lite feber.

    Let´s dance ikväll. Jag hejade på Morgan men har är ju ute. Bagge vinner tror ni inte det??

    Tjejfest imorgon. ska bli kul!!!

  • pallonhaj

    Skönt att det gick bra med spiralen, har hört av många att det ska göra så ont att sätta in. Jag har slutat med pillren, är väl tänkt att vi ska "sätta igång" snart igen.

    Har 0 koll när det gäller Let´s dance faktiskt. Såg nåt program i början och då tyckte jag att Morgan var jätte duktig.

    Gick skit bra i dag hos fotografen, Tilja är en riktig lins lus
    Fotografen hade sin dotter där som var i 7- års åldern, så hon fick Tilja att skratta en del.

    I morn blir det fullt upp. Först babysim, sen till farfar som fyller år, vidare till mormor där Tilja ska sova sen hem och dona inför kvällen.


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
  • kromme

    Haha lycka till då! Jag hade mens 1 ggr efter att ha slutat med pillerna sen var jag gravid. Det var en härlig känsla!!!! minns fortffarande känslan när jag tog grav testet. Kunde inte fatta att det gick så fort... När vi blev gravida med hjalmar hade vi klarat oss över 1 år med säkra perioder så jag var i chock ett tag den ggr!

  • Zoolie

    Hej,
    Hade myskväll själv igår,åt räckor och kollade på Let´s Dance. Tyckte rätt par vann han e för härlig tycker jag!
    Annars rullar allt på som vanligt tycker jag, lite tråkigt att så många här inte skriver de är ju nästan bara vi tre.

    Lycka till pallon, mysigt med en till när de väl blir. Själv har jag beställt tid för sterilisering, ska ju ändå inte ha fler och inga p-medel passar.

    Ikväll blir de Robinsson kollar ni på de? Och glöm inte att släcka ner mellan 20.30-21.30

    Ha de så kul på tjejfesten kromme!

  • siren

    Hejsan! Får börja om, skrev ett långt inlägg som bara försvann...
    Jag läser här varje dag men jag vet inte vad jag ska skriva.

    I veckan så har vi varit på sjukhuset och Alvin har fått en gastrostomi slang inopererad i magsäcken så han kan få mat direkt där. Behöver då inte sin nässond nå mer. Han kan fortfarande inte ta mer än några teskedar via munnen. Hans munmotorik är efter, men förhoppningsvis ska det utvecklas med tiden. Efter operationen så har han haft ont och varit en del ledsen, men det börjar bli bättre nu. Mer positivt är att han inte kräks lika mycket och hostan har avstannat. Han verkar även nöjdare med sin mat. =)

    Va kul med alla framsteg som Era barn gör! =) Vi är glada över de små stegen som A tar, han kan nu vända sig åt sidorna från ryggläge. Sen så har han börjat att upptäcka att han har två händer, fast det händer inte så ofta.

    Pallonhaj: Va kul att ni är på G med en till! Här tog det 3 månader för oss att bli gravida med Erik när jag slutade med p-piller och 1 månade med Alvin.
    Är det hos Petra du tagit korten på Tilja? Vi ska dit och ta på A när han har fått sin knapp på magen och är lite piggare. Hon tog våra kort på Erik.

    Vi har också börjat att fundera på om vi ska försöka skaffa ett till barn så småningom (om det går). Vi hade tänkt oss två barn från början men nu efter allt som hänt så har vi börja tänka om. Och de som vi pratat med som är i vår sits och även vårdpersonal som vi träffat säger att man på något vis måste ta den biten, för att vi ska "läka" och för att både Erik och Alvin behöver få ett syskon. Fast på olika plan. Är mycket känslor och funderingar kring det här. Helst av allt så skulle man ju önska att man kunde backa tiden och ändra på det som blev. Men samtidigt så hade inte Alvin varit den Alvin som vi har hos oss i dag, världens goaste kille på sitt vis. Han har ju öppnat en ny värld för oss och vi har fått chansen att lära känna fantastiska föräldrar och deras barn.

    Ska bättra mig och skriva här!
    Hoppas Ni får en underbar helg! Här hemma ska vi städa och bara ta det lugnt.
    Kram till Er Alla!


    ♥ Erik 2007 ♥ Alvin 2008 ♥
  • Bebiiis88

    Mrs ekka va skönt att Aövin slipper nässonden. Förstår att stackarn haft ont och kanske inte mår på den bästa sidan efter operationer och allt men skönt att det för med sig mycket positivt ändå!

    Vi kommer nog vänta ett tag med fler barn. Självklart kommer Tilda få minst ett syskon men jag känner att jag vill njuta av tiden med Tilda och hennes uppväxt. Hon är vårat första barn och vårat enda barn ju nu för tillfället så jag känner att jag vill skämma bort henne lite extra, nej, inte så hon blir bortskämd på det viset, men ja, ni förstår säkert. Jag vill umgås och betrakta hennes framsteg och utveckling. Vill inte att det ska gå för lång tid mellan syskonen så får väl se om 2-3 år hur det ser ut då :)

    Usch, nu är klockan mkt. Känns som att jag skulle kunna skriva hur mkt som helst, men faktum är det att jag nog prioriterar sängen först och främst nu :P

  • pallonhaj

    Det blev en tidig kväll igår, var hemma 23.30 redan, fick sån hemsk migrän så det var bara att åka hem. Tråkigt...men skönt idag när man slipper baksmällan
    Stackars mormor blev väckt av Tilja 4.30, hon hade varit lite bökig i natt, men annars hade det gått bra.

    Igentligen känns det lite tidigt att börja försöka med en till nu...men det tog över 2 år att bli gravid med Tilja, så vill vill börja nu i fall det tar lika lång tid igen, man vet ju aldrig....kan ju ta sig på en gång, men då är det väl så, för 1,5 år sedan trodde vi inte överhuvudtaget att vi kunde bli med barn på "naturlig väg", så jag tar ingenting för givet.

    Mrs Ekka:

    Ja vi var till Petra och tog kort. Hon tog även våra bröllopsfoton, tycker hon är super! Så har dom ju en väldigt bra butik också med massa roliga saker, finns hur mycket som helst man skulle vilja köpa!!


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5