• Bebiiis88

    För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5

    DEL 1 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m31445121.html
    DEL 2 www.familjeliv.se/Forum-11-230/m33850357.html
    DEL 3 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m36117935.html
    DEL 4 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m39088896.html

    Tiden bara springer iväg! Den 4:e tråden stängdes så nu var det dags att göra en ny!

    FD = födelsedatum

    siren, BF 7 juli, FD 13 juli, pojke
    Bebisnoja, BF 7 juli, FD 8 juli, pojke
    kromme, BF 8 juli, FD 19 juli, flicka
    pallonhaj, BF 10 juli, FD 22 juni, flicka
    Bebiiis88, BF 11 Juli, FD 24 juli, flicka
    Mme K, BF 11 juli, FD 29 juni, flicka
    Sagofe, BF 12 juli, 21 juli, flicka
    Zoolie, BF 14 juli, 8 juli, flicka

  • Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5
  • kromme

    Pallon: drabbades vi av samma?? Åkte hem kl 23 då min huvudvärk var grym, tyvärr är den 10ggr värre idag sur på gubben också det gör det inte bättre direkt!!!

  • siren
    pallonhaj skrev 2009-03-29 16:25:58 följande:
    Det blev en tidig kväll igår, var hemma 23.30 redan, fick sån hemsk migrän så det var bara att åka hem. Tråkigt...men skönt idag när man slipper baksmällan Stackars mormor blev väckt av Tilja 4.30, hon hade varit lite bökig i natt, men annars hade det gått bra.Igentligen känns det lite tidigt att börja försöka med en till nu...men det tog över 2 år att bli gravid med Tilja, så vill vill börja nu i fall det tar lika lång tid igen, man vet ju aldrig....kan ju ta sig på en gång, men då är det väl så, för 1,5 år sedan trodde vi inte överhuvudtaget att vi kunde bli med barn på "naturlig väg", så jag tar ingenting för givet.Mrs Ekka:Ja vi var till Petra och tog kort. Hon tog även våra bröllopsfoton, tycker hon är super! Så har dom ju en väldigt bra butik också med massa roliga saker, finns hur mycket som helst man skulle vilja köpa!!
    Ja det finns en hel del kul där. Vi är förbi där ganska ofta, jag är från Sågmyra så min mamma bor kvar där. =) Visst har de haft ett bröllopskort på Er på väggen där?
    ♥ Erik 2007 ♥ Alvin 2008 ♥
  • pallonhaj
    siren skrev 2009-03-29 20:42:05 följande:
    Ja det finns en hel del kul där. Vi är förbi där ganska ofta, jag är från Sågmyra så min mamma bor kvar där. =) Visst har de haft ett bröllopskort på Er på väggen där?
    Jasså, du kommer därifrån. Då har du väl varit in på Lager 157?
    Hur är det? Finns det mycket kläder till bra priser? har faktiskt aldrig varit in där, varje gång vi varit till Petra har jag lyckats glömma vagnen hemma...

    Jo jag tror att vi setat på väggen där. I alla fall i skyltfönstret när dom höll till i Grycksbo. Ett avlångt foto när vi sitter och pussas på en brygga.

    Nu ska vi iväg till äventyrsbadet, Tilja är ett riktigt vattendjur som älskar att bada!
    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
  • Bebiiis88

    Nu har vi köpt ny stol till Tilda också. Blev en Akta cosmic här också :). Va roligt att ni har barn som gillar att bada. Tilda skriker såfort hennes tår snuddar vatten ytan om ens det. Hon börjar kräla på mig så fort jag sätter på vattnet.

    Idag har hon börjat säga mdaadabaaamaaanaaa osv osv så jag bara längtar till hon säger mamma :P Eller pappa då såklart.

    Har en vana att alltid sätta mig här så sent, så när jag väl börjat skriva ett inlägg blir jag trött och orkar inte skriva så mycket mer.

    Nåväl, ska försöka börja skriva mina noveller här snart igen, inte idag bara :)Gonatt gonatt

  • kromme

    Hej!! Igår såg vi en citronfjäril o krokus, snödroppar mm fullkomligt hoppar ur marken. Idag är solen gömd men den kan ju inte va framme varje dag!!

    Alla är förkylda här igen! Lite trist. Mest synd om Johan då han ska till London på fredag i 3 dagar, hoppas han kommer lindrigt undan! Vi också....

    Var o simmade igår. Jag o lisen skulle titta på men hon tog sig ett dopp iaf! Inget dyk så hon låter inte sämre idag som tur är!

    Fram till 3 i natyt hade jag varit uppe minst 8 ggr med barnen. La mig kl 11 så det blev inte mkt sömn! Så det är ingen överdrift att jag förmodligen är tröttast i Skåne idag!!

    Just nu bråkar Lisen med ett skåp som hon vill in i. Jäkla envis är hon. TYST!!! Nej nu hittade hon snöret till markisen ist! suck!

    I em är det dropin fika på dagis. ska dit. Vi trivs så bra där. Vi håller alla tummar på plats där i sommar men det är nog inte realistiskt

    Nej nu ska jag kolla mig själv i speglen o se om det ser lika illa ut som jag känner mig!
    Ha det gott ute i landet!!
    Lisen vinkar till er!!!

  • Zoolie

    Hej,
    Här är helt underbart i dag, strålande sol och 10 grader. Och de är så härligt att äntligen kunna få hänga ut tvätten, luktar så gott tycker jag.

    Känner mig inte så pigg jag heller ,var hos en stallkompis igår och vi drack lite vin så jag ska nog passa på att sova middag nu när Fanny sover i vagnen ute och Nicolai är i skolan.
    Får hämta lite krafter till hundkursen i kväll.

    Ha de bra alla!

    Soliga kramar från oss

  • Bebiiis88

    Ja, idag har vädret vart helt underbart. Uppåt en 15 grader varmt. Blev en promenad innan jag skulle sätta igång och städa. Det var det tänkt iallafall, efter promenaden blev det någon timme framför tvn och sen va det bra med det :P nåja, får ta tag i städandet imorgon...Kanske...

    Tilda har börjat vinka :) Jätte gulligt. Hon fick feber igår kväll. Jag höll på å bli galen. Stackarn ska hon få lov att bli sjuk nu igen. Va inte ens 1½ vecka sedan hon hade tre dagars febern. Hon har sån hosta och är jätte snorig så trodde det kanske va nå ordentligt skit men imorse så kände jag i munnen på henne så då hittade vi på två små vassa tandingar som hade spruckit upp :D. Idag har hon förutom lite kinkighet vart pigg. Tuggat och drägglat.

    Imorgon ska vi nog grilla för första gången i år, måste bara in till stan och köpa en grill först :)

  • kromme

    Johan är i london så denna helg göra jag grejer som han inte tar tag i..... Var o kollade på en bänk i går som jag ville ha i hallen men den fungerade inte riktigt. synd. JOhan ska ju "bygga" en men det blir ju aldrig av
    Ska ner i källaren o städa av lite nu i fm när lisen ska vila. Hjalmar får väl hänga på. Han sover just nu gott i min säng.
    Ska sätta upp våra bilder som jag ramat in. FÅr inget bra "flow" i kombinationen men ska försöka igen... (provade igr men de blev ej bra)

    VAr på Solhaga igår o brände lite mer än 1000 spänn på krukor o lite växer. Blev hur fint som helst där ute på vår minialtan! kul.

    Idag är vi kattvakt till mina föräldrars katt. (min) De drog till Tyskland nu imorse på en dagstur. Skulle väl fylla på lagret nu till sommaren!!
    Sen i em kommer en kompis vars man är med Johan i London. De ska kolla fotboll där idag. De är 6st o 4 av dem fick ta ett snack med polisen i england igår då de steg av planet. mmm kan ju tänka mig att de var lite på örat efter att ha suttit i Köpenhamn o pimplat öl när de väntade på avgång. pojkar pojkar pojkar, att de aldrig lär sig. johan var en av 2 som slank igenom kontrollerna- tur för honom!!


    Lisen vinkar ocks som en galning på allt o alla.... hehe Lampan har hon ganska bra grepp på ocks. Har bröjat träna lite klapp i händerna men hon är lite stel eller tjock för att nå runt med armarna runt kroppen... hm nu fick hon tag på tväättlapparna o började rycka ut lite... undra om hon försöka säga nåt? luktar lite suspekt här nu!!

    Ha en bra lördag, det tänker vi ha.
    (hjalmar va ute i säkert 4 timmar i går i tunt tröja, väst ingen mössa o byxor såklart! Var över 15 grader, ser lika lovande ut idag även om det är 0 gradigt just nu)
    kram

  • pallonhaj

    Måste också iväg och köpa lite nya krukor o växter, skulle behöva plantera om alla blommor inne också, var några år sedan sist....men när ska man få tid över till det?

    Här är det fullt ös från morgon till kväll, Tilja hittar på nya sattyg hela tiden. Va förnuliga dom kan vara de små!
    Vi har försökt länge med att få henne att klappa händerna och vinka, utan framgång, men sen när hon kom hem från mormor förra helgen hade hon lärt sig där. Så nu klappar hon och vinkar för fullt, dock aldrig på beställning

    Nu har jag frivecka, så hoppas det härliga vädret håller i sig. Ska ta en promenad till affären och ladda upp med godis här hemma i fall man får påhälsning av påskkärringar till helgen.


    Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker!
Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5