• Carebear

    Hur många har fått plötsligt utebliven mens utan att vara gravida?

    För mig är det så nu! Har vanligtvis regelbunden mens, men nu är den 6-8 dagar sen! Och inte är jag gravid heller för jag har sen BIM testat neg. två gånger.
    Känner mig inte mer stressad än vanligt och min stress brukar ändå inte påverka min mens. Däremot har jag börjat äta Vitamineral Kvinna (åt tidigare Mitt Val Kvinna) och vet inte och övergången däremellan kan strula till det (det är ju eg. ingen direkt skillnad på de två tabletterna, men det är det enda jag kan kommer på som förändrats).

    Vi kan väl hålla kontakten och se hur det går?

  • Carebear

    >>>Roisin Dubh & Mimmizen
    När mensen har krånglar så här har ni mått som vanligt för övrigt då?

    Själv har jag inga gravsymtom, men från några dagar innan BIM har magen kännts svullen till och från (vilket lika gärna kan vara nerver) och så har jag haft rikliga flytningar. Är detta något någon av er känner igen?

  • Carebear

    >>>Mimmizen

    Nej, vad trist! Så man ska behöva ha det så här ända tills nästa mens...

  • Carebear

    >>>turia
    Ååh, vad skönt för dig att det ordnade sig så bra!! JÄTTEGRATTIS och all lycka!!!

  • Carebear

    >>>Mimmizen
    Känns som det kommer vara så för mig, men man kan ju alltid hoppas på att mensen INTE kommer utan att det visar sig att jag ÄR gravid trots min neg. test.

  • Carebear

    >>>Mimmizen
    Helt sant! Även om det ibland känns som om hoppet redan övergett en...(som nu t.ex. tror eg. inte alls att det finns någon chans att jag är gravid, men ibland försöker jag liksom hålla skenet uppe...)

  • Carebear

    >>>Mimmizen
    Mmm, visst är det tur att han finns!!! Hade inte överlevt annars! Men å andra sidan hade man inte brytt sig om dess problem då heller om du förstår vad jag menar...

    Hur går det för dig nu? När hade du BIM och hur långt har du gått över? Har du testad neg. sen BIM?

  • Carebear

    >>>Mimmizen
    Jo, har hör det. Att det ska behöva vara så!

    Så då har vi väntat ungefär lika länge efter BIM då. Tänker du testa igen eller har du bestämt dig för att det är en månad då mensen helt enkelt inte kommer?

  • Carebear

    >>>Roisin Dubh
    Oj, du tror att vikten spelar så stor roll? Kanske är det för mig med då...Har ev. gått ett kilo eller så under våren. Var du tvungen att gå ner i vikt igen för att mensen skulle komma tillbaka?

  • Carebear

    >>>Roisin Dubh
    Sju veckors blödning! Huh!!!
    Så den borde komma av sig själv då även om det beror på vikten.

    >>>Mimmizen
    Förstår dig. Känns verkligen överspelat! Jag funderar dock på att testa en gång till i nästa vecka om inget hänt (bara för att vara HELT säker), och jag har ett grav.test kvar...

Svar på tråden Hur många har fått plötsligt utebliven mens utan att vara gravida?