Inlägg från: Morris75 |Visa alla inlägg
  • Morris75

    Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!

    Hej, hej, ja snart är det dags för oss
    Jag gjorde ett tillväxt ul igår eftersom dottern var så liten och magen ligger långt ner på kurvan nu. Men ul visade att han ligger + 7% och vägde redan 2545 g enl uppskattningen. Känns bra men blev lite rädd också, dottern vägde 2,7 när hon föddes och det räckte att föda fram tyckte jag, hur stor ska inte han hinna bli då på 6 veckor till ... Annars så är min stora oro nu att jag ska få vattkoppor, min dotter har haft det i ca en vecka nu och jag vet inte om jag haft det, min mamma tror inte det. Ska få svar idag om jag har antikroppar, annars är det inte så bra tydligen.

  • Morris75

    Hej, har missat det här med teet, hur lång tid innan ska man dricka det?

    Jag har fått veta att jag bär på gbs-bakterier och eftersom min dotter blev dålig under förlossningen och vi sen fick ligga kvar på neonatalen en vecka pga infektion så räknas det som att bebin har hög risk att få det igen, suck, problemen tar aldrig slut den här gången... Äter kåvepenin nu i 10 dgr och sen måste jag få antibiotikadropp minst 4 timmar innan bebin kommer ut. Känner mig ngt stressad, läste min gamla journal och förra gången öppnade jag mig från 3 cm till fullt öppen på 2 timmar ( gjorde galet ont förresten..) så blir det samma igen så kanske jag inte hinner få det där droppet och bebin riskerar att få samma bakterier.
    Så nu har jag varit helt deppig hela helgen och tänker vägra föda barnet. Min man hävdar att det inte går, att han måste ut på ngt sätt... jag som såg fram emot förlossningen men nu känns det mest ångestfyllt, ngn som har erfarenhet av gbs?

  • Morris75

    Var kan man köpa hallonbladsteet, måste man beställa eller finns det på hälsokostaffärer?

  • Morris75

    Nej så är det nog miniigirl, bebin kommer nog när den är redo oavsett vad man gör..
    Men man kan ju fördriva tiden och det känns ju bättre att göra ngt som ev kan påverka ändå
    Men jag har precis avklarat 35 hela veckor bara så jag väntar i alla fall två veckor, jag jobbar ju fortfarande också, är verkligen inte redo än.

  • Morris75

    Jag har tänkt mig 17 maj ( dottern fyller år 17 juni, min man 17 juli) blir så lätt att komma i håg då ( nu är väl iof risken inte så stor att man glömmer sina barns födelsedagar men det känns ändå som ett bra datum!)

  • Morris75

    Första bebin i vår tråd!! Stort grattis

  • Morris75

    Jag letar också tecken, trots att jag eg inte vill att han kommer förrän tidigast om en vecka.. Har varit illamående ngn dag och igår kväll hade jag lite som mensvärk.. Troligtvis har det inget med förlossningsstart att göra .. Men det är ju så spännande nu när det är så nära

  • Morris75

    Hej, hej, Hur var KS Emma? Vi bor i Solna och tänkte välja KS denna gången, födde vår dotter på DS.
    Jag har varit magsjuk, ingen bra kombination med att vara höggravid kan jag säga... Hade fruktansvärda sammandragningar hela natten i natt så vi har varit in och kollat men det verkar inte var på gång och nu har jag inte sammandragningar utan bara ont i ryggen kvar. Känns annars som att jag blivit överkörd av en truck, ont i hela kroppen efter ( ursäkta) alla spyattacker och sammandragningar uppepå det.. Gissar att resten av fam också kommer få det så nu vill jag inte att han kommer ut på minst en vecka...

  • Morris75

    emma2006: åh nej, finns det såna där, jag som hade problem med amningen förra gången, vill gärna amma men går det inte orkar jag INTE med några fördömande barnmorskor.. men som du säger dom finns väl överallt.

Svar på tråden Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!