• Miniigirl

    Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!

    Så blir det våran tredje tråd! Va spännande...Nu börjar det bli dax för oss snart:)

    Fortsättningstråd på: "Gravid med andra barnet, nu i vecka 20.." ( www.familjeliv.se/Forum-11-237/m40033466.html )
    "någon i v.8 som väntar sitt andra barn o vill hänga på??"

  • Svar på tråden Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!
  • Annah B

    åh jag undrade just vart alla tagit vägen??

    hur mår ni??

    jag längtar så!!! har nån känning att jag snart kommer få =) =önsketänkande kanske men fasen vad det trycker o molar emellanåt!

  • Miniigirl

    Jo, med mig är det iafall bra...är himlans orolig för den lugna bebisen bara...har fått vara till förlossningen 2 gånger och göra ctg kurva, och självklart har bebis vart igång då:) men...kurvorna har sett bra ut! så det är skönt...men, jag har svårt att släppa oron...visa dagar känner jag lixom bara bebis 3-4 gånger, och...då är det bara att en fot drar förbi eller något!
    Men, magen växer som den ska å sådär..så, allt är nog bra...det är nog helt enkelt en lugn bebis bara!

    JAg har oxå i perioder gått och tänkt att, snart är det dax...men, ibland känns det som att...nej, det är låååångt kvar! jag tänkte iafall packa bbväskan den här vekcan, eller nästa..så den är klar! man vet ju aldrig:)

    Hur är allt med dig då?

  • Olsson22

    Hej är det här ni är!

    Jag är på väg till doktorn i dag - min bebis är väldigt stor, vägde ca 2300 i v 31, så vi ska göra ett tillväxt ul till idag, och har hon fortsatt i samma i tempo blir det igångsättning för mig.

    Jag längtar så jag håller på bli tokig - har tyckt att graviditeten varit så låååång och så jobbig! Nu vill jag bara njuta bebis!

    Skönt att ni andra mår bra! Jobbigt att du oroar dig mini - håller tummen för att slutet blir bättre!

    Kram!

  • Miniigirl

    Oj, va spännande....när skulle du bli igångsatt isåfall?
    vilken vecka är du i nu?

    hoppas det går bra idag!:)

  • Annah B
    Miniigirl skrev 2009-04-21 08:59:59 följande:
    Jo, med mig är det iafall bra...är himlans orolig för den lugna bebisen bara...har fått vara till förlossningen 2 gånger och göra ctg kurva, och självklart har bebis vart igång då:) men...kurvorna har sett bra ut! så det är skönt...men, jag har svårt att släppa oron...visa dagar känner jag lixom bara bebis 3-4 gånger, och...då är det bara att en fot drar förbi eller något!Men, magen växer som den ska å sådär..så, allt är nog bra...det är nog helt enkelt en lugn bebis bara!JAg har oxå i perioder gått och tänkt att, snart är det dax...men, ibland känns det som att...nej, det är låååångt kvar! jag tänkte iafall packa bbväskan den här vekcan, eller nästa..så den är klar! man vet ju aldrig:)Hur är allt med dig då?
    jag mår fint!! lite för bra kanske, jobbar fortfarande lite o har vääääldigt svårt att vila o hålla mig stilla som min BM strängt sagt åt mig då jag har rätt bra med förvärkar =)

    men nu ska jag skärpa mig, man behöver vila o sömn, det blir ju lixom inte så mkt av det den första tiden sen =)

    olsson: va spännande, eller du kanske inte tycker det? skönt att få bli igångsatt INNAN BF... =) tycker jag... är det jobbigt, eller mår du bra?
  • Miniigirl

    Annah B skrev 2009-04-21 11:09:59 följande:


    jag mår fint!! lite för bra kanske, jobbar fortfarande lite o har vääääldigt svårt att vila o hålla mig stilla som min BM strängt sagt åt mig då jag har rätt bra med förvärkar =)men nu ska jag skärpa mig, man behöver vila o sömn, det blir ju lixom inte så mkt av det den första tiden sen =)olsson: va spännande, eller du kanske inte tycker det? skönt att få bli igångsatt INNAN BF... =) tycker jag... är det jobbigt, eller mår du bra?
    hihi,jag är precis tvärtom...orkar lixom inte ta mig för något...även om jag skulle vilja hitta på något lixom...känns som jag håller på att ruttna bort! är nere i en depperiod...har känt mig både pigg och glad ett bra tag nu, och..plötlsigt har det bara tvärvänt! och jag känner mest bara för att lägga mig i sängen, och inte gå upp på ett bra tag!
    Tror det har att göra medatt jag är så fruktansvärt trött...sover typ ingenting på nätterna längre!vaknar flera gånger per natt och kan inte somna om! är uppe och kissar som aldrig förr...och valnar varje gång jag bara rör mig lite! nej...usch, jag undrar hur det ska bli när förlossnignen komemr igång sen...om jag fortsätter sova såhär dåligt?!

    Hihi, idag skrämde jag nog sambon ordentligt iafall:) jag var så trött, och bara orkade inte gå upp ur sängen...så sambon gick upp med sonen...han stängde igen dörren til lsovrummet så jag ksulle kunna ligga kvar et ttag, utan att bli störd av hampus. men, han tänlkte inte på att det inte fanns något handtag på insidan av dörren(han har precis målat dörrarna, och plockade då bort hantagen:)) så, när jag ville komma ut ropade jag ju på honom...och man hörde världens duns..och han kom och sprang och slängde upp dörren...och frågar, vad är det? vad har hänt...hihi...han trodde väl lvattnet hade gått elelr något...:)
  • Annizsj

    Säger hej så tråden sparas i favoriter... Skriver senare igen!
    Hopp1

  • Annah B
    Miniigirl skrev 2009-04-21 11:39:48 följande:
    Annah B skrev 2009-04-21 11:09:59 följande:
    hihi,jag är precis tvärtom...orkar lixom inte ta mig för något...även om jag skulle vilja hitta på något lixom...känns som jag håller på att ruttna bort! är nere i en depperiod...har känt mig både pigg och glad ett bra tag nu, och..plötlsigt har det bara tvärvänt! och jag känner mest bara för att lägga mig i sängen, och inte gå upp på ett bra tag!Tror det har att göra medatt jag är så fruktansvärt trött...sover typ ingenting på nätterna längre!vaknar flera gånger per natt och kan inte somna om! är uppe och kissar som aldrig förr...och valnar varje gång jag bara rör mig lite! nej...usch, jag undrar hur det ska bli när förlossnignen komemr igång sen...om jag fortsätter sova såhär dåligt?!Hihi, idag skrämde jag nog sambon ordentligt iafall:) jag var så trött, och bara orkade inte gå upp ur sängen...så sambon gick upp med sonen...han stängde igen dörren til lsovrummet så jag ksulle kunna ligga kvar et ttag, utan att bli störd av hampus. men, han tänlkte inte på att det inte fanns något handtag på insidan av dörren(han har precis målat dörrarna, och plockade då bort hantagen:)) så, när jag ville komma ut ropade jag ju på honom...och man hörde världens duns..och han kom och sprang och slängde upp dörren...och frågar, vad är det? vad har hänt...hihi...han trodde väl lvattnet hade gått elelr något...:)
    sovwer oxå ruskigt dåligt. bebisen är lugn tack o lov på natten men jag har sån hemsk kramp o sen drag i benen, vaknar typ varannan timme o månste gå upp... o då blir jag dessutom kissnödig..... känns som att det kommer bli skönare när bebis kommer ut så slipper man iallfall krampen om natten =)
    ja dom e lite extra spända nu kanske, så fort jag ringer till hans jobb ( som jag typ alltid gjort tidigare oxå ) tror han o hans kollegor att det e dax... så nu ringer jag inte i onödan =)
  • Morris75

    Hej, hej, ja snart är det dags för oss
    Jag gjorde ett tillväxt ul igår eftersom dottern var så liten och magen ligger långt ner på kurvan nu. Men ul visade att han ligger + 7% och vägde redan 2545 g enl uppskattningen. Känns bra men blev lite rädd också, dottern vägde 2,7 när hon föddes och det räckte att föda fram tyckte jag, hur stor ska inte han hinna bli då på 6 veckor till ... Annars så är min stora oro nu att jag ska få vattkoppor, min dotter har haft det i ca en vecka nu och jag vet inte om jag haft det, min mamma tror inte det. Ska få svar idag om jag har antikroppar, annars är det inte så bra tydligen.

Svar på tråden Gravid med andra barnet,nu är det snart dax!