• amag

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    Fick värkstimulerande för att öka på värkarbetet lite, men det innebar att ctg-kurvorna inte var speciellt vågiga... gick Rakt Upp, sen dalade ner.. Vilket innebar att lustgasen inte hjälpte förrän det värsta var över!.. AHA!
    Då suger jag i mig lustgasen Hela Tiden EMELLAN värkarna istället!!
    Ni kan ju föreställa er hur groggy man var!! Inne i dimman hörde jag Bm säga till min man "hon Har Ingen Värk nu va??"... (där låg jag och andades som en TOK kan ja lova, den var ju hur skön som helst!!) min man svarade.. "neeej, det har hon Inte".. sen såg jag i dimman hur han vände sig om (allt gick i slow-motion) och räckte sig efter ansiktsmasken som jag så gott som tryckt Fast i ansiktet.. Han tittade mig i ögonen och stannade upp med ett ryck!!
    Kan berätta att Om Blickar kunde DÖDA hade min son inte haft sig en far just nu!!!

  • amag

    Hörde talas om en mamma som var fullkomligt och Totalt inställd på att hon skulle få en TJEJ! Världens finaste tjej skulle komma!
    När dom lyfter upp barnet ser hon direkt att hennes dotter har en snopp!! *neeeej, hur ska det här gå i skolan?? Hon kommer att bli mobbad!! Undra om man kan operera såntdär? Jag älskar henne såklart ändå!! Men stackars lilla flickebarn!* ... eeehm.. Det är en POJKE säger då BM...

  • amag
    AlexandraK skrev 2009-05-19 15:55:46 följande:
    Hög på lustgas: Var helt säker på att lustgasen hade börjat läcka ut i rummet. Frågade min man om han inte var snurrig av all lustgasen - eftersom det var en tjock lustgasdimma i hela rummet. Min man såg helt frågade på mig och sa att där fanns ingen dimma! Jodå, sa jag och tvingade honom att öppna fönstret och stå och vifta med armarna för att vädra ut all dimma. Som kallast i februari...
    hahahahahaahah!!! Kungligt!!
Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?