Inlägg från: OoUlrikaoO |Visa alla inlägg
  • OoUlrikaoO

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    haha detta va en rolig tråd.. jag kan bidra med en grej som hände för 2½ år sedan när jag födde vår son.. Min man skrattar fortfarande..

    Min bm på sjukhuset lyssnade inte så mycke på mig utan hon visste minsann hur lång tid de tar att öppna sig osv och jag va ju förstföderska så hon behövde inte alls kolla utan sa bara att det kommer ta ett par timmar innan jag skulle va fullt öppen..

    Hon kom in på rummet med jämna mellanrum men en gång stack hon bara in huvudet och sa att hon skulle gå på lunch, jag hade precis en värk då så jag hörde inte riktigt va hon sa så jag frågade min man efter att hon gått.. Hon skulle på lunch sa min man..

    Vet inte varför men de slår slint i skallen på mig.. LUNCH!!, e hon helt störd, hon ska inte äta lunch, jag ska ju för fan föda barn.. och de NU.
    Så jag sliter tag i mitt gåbord och tar mig upp ur sängen och säger till min man att jag ska nog minsann hitta henne och då J..LAR!!
    Mina ögon va tydligen helt svarta och min man va tvungen sätta sig för han skrattade så åt mig. Där stog jag i dörröppningen med världens största skjorta på mig, med ett gåbord för kärringar, grimasierar mig egenom värkar och gapar efter barnmorskan.

    När bm väl kom så kände jag att jag hade bråttom tillbaka till sängen för här kommer de ett barn. Såklart lyssnade bm inte på mig igen utan sa att jag säkert bara va öppen 7 cm. SÅ börjar jag krysta och hon blir sur på mig och säger till mig att sluta. Då sa jag till henne att om hon inte känner mig mellan benen så skulle jag sparka till henne för nu är ungen påväg ut. Tillslut kände hon och blev förskräckt eftersom huvet nästan va ute. 1 krystvärk efter de kom sonen..

Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?