Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Liljekonvaljer skrev 2009-07-18 18:09:49 följande:
    E L I skrev 2009-07-18 17:52:48 följande: Har du läst avsnittet i BB där hon ger ett tips på hur man lugnar ett spädbarn som är så ifrån sig att barnet inte kan slappna av för att äta? (rätt vanligt förekommande när barnet har kolik tror jag) För mig hjälpte detta råd, för att barnet ens skulle ta emot maten.
    Jag kan tänka mig att den "metoden" fungerar bra, om inte annat tror jag man blir lugn själv när man pratar. Jag kommer prova det om det blir nödvändigt nån gång.
  • MalinEddie
    Liljekonvaljer skrev 2009-07-18 22:51:59 följande:
    Och man behöver liksom bli lugn själv också, eftersom man blir så uppstressad...
    Absolut. Har själv haft barn som skrikit väldigt lite men vet att jag har blivit stressad de gånger jag inte har lyckats lugna dom. Det gör ju så ont i en själv när ens barn gråter otröstligt.
  • MalinEddie

    Tack till Impertiff och Liljekonvaljer och andra AW anhängare som kommit in i tråden som faktiskt diskterar TS! Ni tillför diskussionen mycket och vi kan förhoppningsvis få en större förståelse för varandra.

  • MalinEddie
    Brunello skrev 2009-07-20 13:21:24 följande:
    Det är fortfarande förälderns ansvar att inte lämna ut den typen av information om de inte är bekväma med att den kan hamna "var som helst". Jag personligen kan bara inte förstå att så många lämnar ut så mycket om sina barn som de gör - kul för tonåringen att läsa menar jag 'not*
    Det är sant. Sedan var det ju så att det tidigare alltid efterfrågades länkar till vad som kritiserades. Jag undrar hur man ska ha det. Det var många AW anhängare som menade att historien om pojken som dunkade sitt huvud var påhittad eftersom det inte fanns nån länk (tidigare) till exempel.
    Personligen hoppas jag att de barn som for illa under kurandet slipper läsa dessa trådar som tonåringar. Jag hade aldrig velat veta om mina föräldrar kurade mig.
  • MalinEddie
    Liljekonvaljer skrev 2009-07-20 16:01:58 följande:
    Tack själv
    Jag tycker vi har fått till en intressant och givande diskussion trots våra olikheter.
  • MalinEddie
    Beyond Eternity skrev 2009-07-20 19:32:15 följande:
    "www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php?t=20... Inget utrymme för att bekräfta och ta reda på vad den plötsliga rädslan och oron beror på. Föräldrarna som har agerat som de bör får bannor." Blir alldeles gråtfärdig då jag läser detta (precis som när jag läser många andra trådar på detta kvacksalveriforum, HUR kan någon förälder tvinga ner sitt skräckslagna barn i sänge, då barnet uppenbart är rädd för något i just sängen. Och dessa galna råd, var får de allt ifrån?? vad är det föräldrarna 'tappar' på vägen då de får dessa sjuka råd?
    Det är så sorgligt. Jag tänker på min lilla tjej som är lika gammal som pojken och det gör ont i mig vid tanken på att hon skulle behandlas så. Jag kan bara tänka mig vad det gör med barnet att bli nertryckt i sängen trots att han uppvisar uppenbar rädsla.Tyvärr är det ju inte ovanligt att bland annat solfjädern utvecklas till ren fasthållning vilket är mkt kränkande.
  • MalinEddie
    kattmatten skrev 2009-07-21 09:22:05 följande:
    Lady Morpheus skrev 2009-07-21 08:43:44 följande: Nej de är inte de enda. Om du länkar till en tråd där så har *du* valt att göra det trots att du ser att den kan skada deras intergritet. Var finns din moral då? Som sagt: Man måste inte för att man kan och man kan föregå med gott exempel själv. Om man nu bryr sig om barnen som figurerar i inläggen. Men ärligt talat så tror jag faktiskt inte att ni gör det.
    Helt ärligt, vad får du ut av att vara här i tråden? Dina inlägg är nästan alltid otrevliga och skapar bara dålig stämning. Trots att det är en AW tråd har vi faktiskt lyckats behålla en trevlig ton mest hela tiden. Varför vill du så gärna förstöra det med dina inlägg?
  • MalinEddie
    Impertiff skrev 2009-07-20 21:45:40 följande:
    Beyond Eternity skrev 2009-07-20 21:42:21 följande: Jag har full förståelse för att du reagerar! Det är inte det jag reagerade på... jag reagerade på att "klumpas ihop" så att säga. Att jag förklarar och försvarar osv. för att jag är en AW-anhängare. DET reagerade jag på. Inte på ATT du reagerar För jag reagerar också, och många med mig - AW-anhängare eller inte. Jag tycker inte att allt är bra. Men jag tycker att mycket är bra. Men som sagt var så håller jag inte med om allt.. Och jag reagerar också! Även om jag inte vill att allt gällande AW dras över samma kam...
    Jag förstår dig. Jag kan tänka mig att BE syftar till de mer militanta AW anhängarna. Du kan ju uppenbarligen tänka själv och du köper ju inte allt rakt av. Jag tycker du har tagit till dig av kritiken på ett bra sätt. Det är tråkigt när man känner att man klumpas ihop. Jag gillar det inte heller.
    Jag blir också trött emellanåt av samma anledning som BE. Jag vet att vi är olika men en del saker känns liksom för gryma för att sitta och försvara in i absurdum.
  • MalinEddie
    kattmatten skrev 2009-07-21 10:32:31 följande:
    Jag anser att ansvarsfrågan om länkarna i högsta grad hör hit eftersom ni plockar dem på AWs forum. Om du anser att det förstör din hemtrevliga tråd så är det ju trist. Men det gör inte det mindre omoraliskt att exploatera andras barn för sina egna syften.
    OK. Jag kommer fortsätta ifrågasätta AW metoder. Du är inte tvingad att delta i tråden om den retar dig så mkt ellerhur?
    Förövrigt håller jag med er andra, låt oss släppa detta nu och återgå till ämnet.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.