Inlägg från: realda |Visa alla inlägg
  • realda

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Lillfjompa skrev 2009-04-29 13:23:38 följande:
    Precis, alla ska behandlas med respekt, oavsett ålder. Varför tvinga ett litet barn att äta om det inte är hungrigt? Jag förstår inte hennes sätt att uppfostra?Man kan inte som förälder bara tänka på sig själv. Det gälelr att ta barnet i första hand. Om man bara ska t'nka på sig själv, och sitt kaffe på egentid. Då borde man inte skaffat barn.
    Hur avgör du om ett barn är hungrigt?
  • realda
    Vicki78 skrev 2009-04-29 16:26:11 följande:
    Formulerade mig kanske konstigt, ursäkta. Jag menar vad som räknas som problem och när man då ska använda några metoder och så tog jag dom som exempel. För anser inte AW att barnet inte ska vakna på natten? Och gör det det så är det ett problem och en kur/metod ska användas?
    Är det ett problem att barnet *inte* vaknar på natten.
    Det verkar faktiskt som det är det för de flesta här.
    Osar lite hederlig svensk avundsjuka tycker jag.
  • realda
    Hästmänniska skrev 2009-04-29 17:58:36 följande:
    Är det inte så att alla råd, oavsett varifrån de kommer, funkar för vissa men inte för andra? Jag gillar inte hennes metoder, men många har blivit hjälpta. Man märker ju själv om ens barn far illa eller inte. Min dotter kunde inte äta priodvis om man tittade på henne, då tappade hon koncentrationen. Är jag då en grym mamma som lade en filt över henne och bröstet så hon fick äta i fred? Det finns det ingen här som kan avgöra.Att någon som själv inte ammat eller velat amma ger råd om det är lika skrattretande som om jag hade gett råd om hur man hanterar en puma på bästa sätt. Jag kan inget om det och ger heller inga råd.
    Om du är en grym mamma? Det lär du snart få reda på av experterna här ;)
  • realda

    Har ni en enda sekund funderat över hur det känns för de som skriver på Annas forum att få sina inlägg kopierade och exploaterade på FL?
    De har knappast skrivit för att de skulle utnyttjas som propaganda och tillhyggen i en tråd som håller lägre nivå än i en sandlåda.

    De är knappast offentliga personer och har inte bett om er uppmärksamhet.
    Det kan väl knappst ingå i "rätten att kritisera en offentlig person"?
    Visa de föräldrar som skriver på forumet lite respekt!

    Eller är det ett helt obekant begrepp?

  • realda
    Silverkatten06 skrev 2009-04-30 14:09:42 följande:
    Men nu är det internet vi pratar om. Alla vet ju att det som skrivs på internet kan spridas som en löpeld. Om man inte vill att folk ska läsa vad man skriver bör man kanske skriva i en privat anteckningsbok istället?
    Man kan ju visa lite omdöme och respekt även om det är på internet; det är ju upp till en själv om man vill vara en hyena eller ej...
  • realda
    tvåtjejersmamma skrev 2009-04-30 14:24:41 följande:
    Nja, om vi ska diskutera det så är det ju faktiskt så att de, i lika hög grad, kopierar våra inlägg och exploaterar dem på Annas Forum, eller hur?
    Så därför kan man bete sig? Två fel gör inte ett rätt, som man säger.
    Du ansvarar för ditt eget beteende i denna tråd.
  • realda
    Majblomster skrev 2009-04-30 15:44:45 följande:
    Vad är det för vits med att ha ett forum för inbördes beundran?Så fort någon ifrågasätter något så raderas det. Jag har prövat även för ca 2 år sedan.Jag tycker det är farligt med sådan instängdhet. Det luktar sekt lång väg.Ingen får ifrågasätta AW:s metoder o teorier.Tänk om det var likadant här på FL? Om dina inlägg skulle raderas, vad vore då vitsen med ett öppet forum?Kan du vänligen svara på den frågan.
    Vem riktar du frågan till?
  • realda

    Roisin Dubh skrev 2009-04-30 15:04:36 följande:


    Det där var ganska intressant måste jag säga. Är du bekant med "slasktrattstråden" Anna Wahlgren hade på sitt eget forum för ett par år sedan? En liten tävling kan man säga, som gick ut på att uppmana sina forumister (som de kallas) att hämta citat från diverse forum de kunde sitta tillsammans och håna och skratta åt.Kritiken mot den sandlådeverksamheten anstiftad av en offentlig person slogs snabbt undan medelst cencur. Men i jämförelse håller den här diskussionen betydligt högre nivå av saklighet och fokus på frågan. Själva syftet med denna tråd är ju inte att skratta åt medlemmars citat på andra sajter. Vilket hennes slakstratt var när det begav sig.
    Så det rättfärdigar beteendet här?
  • realda

    Varför denna masshystri i tilltro till barnläkare?
    De kan ju t o m döda ett för tidigt barn med berått mod - om man nu ska tro på experterna på Aftonbladet...

  • realda

    Roisin Dubh skrev 2009-04-30 16:38:28 följande:


    Det är ju inget konstigt att visa upp exempel som belyser det man debatterar.Jag tror till skillnad från dig inte att syftet där skulle vara att dumförklara individer.
    Så tillmälen är inte att dumförklara folk? Det har skrivits ganska mycket om föräldrarna i de olika trådarna på AWs forum och om de som skriver där.
    Kan inte se hur det skulle tillföra diskussionen något annat än att man vill kasta skit på dessa föräldrar.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.