Inlägg från: realda |Visa alla inlägg
  • realda

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    rosenkind skrev 2009-04-28 19:28:05 följande:
    Spicy Women skrev 2009-04-28 19:21:17 följande:
    Alltså skojar hon? Hon säger alltså i princip att alla som _inte_ tycker om hennes metoder är dåliga föräldrar och förpestar sina barn? Tänk att en vuxen männsika kan skriva så barnsligt och sänka sig till en sån nivå?? Har inte alla rätt att tycka vad de vill? Vissa tycker hennes metoder är bra och andra dåliga... Jag hör till den senare gruppen
    Nej det skriver hon inte. Hon skriver att om man hatar så förpestar man sina barn eftersom de får leva i det hatet. Det håller iaf jag med om.
    Personligen tycker jag att denna förföljelse av Anna är barnslig och på en "sån" nivå.
  • realda
    Jazlene skrev 2009-04-28 19:31:37 följande:
    jag tolkar det som att hon inte gillar att man ägnar livet åt att hata, istället för att vara nära sina barn....
    Så tolkar jag det också.
  • realda

    adams family skrev 2009-04-28 19:35:07 följande:


    Och du håller lika låg nivå som vanligt och detta med att kommentera stavning etc är ju ett tydligt regelbrott mot forumreglerna. Men jag börjar vänja mig vid dina inlägg nu.
    Det var snabbt med tanke på att vi bara "träffats" i en tråd tidigare.
    Men du kanske inte bör kasta sten i glashus om andras skrivande, det gör så ont att få glassplitter på sig vetdu.
  • realda
    nuedetdax skrev 2009-04-28 19:36:16 följande:
    Hittat hit jag med, nu har sambon tittat på länken och han har skickat vansinnet till sina vänner och kolleger...Jag såg en intervju med henne för ett tag sedan, hon verkar tro att vi alla sitter och våndas och har sura uppstötningar över våra barn. För att den galningen träffat sjukt övertrötta föräldrar och deras skrikiga ungar (kanske 300 st) betyder det inte att ALLA föräldrar känner likadant.Min dotter skrek nyss efter att jag lagt henne i hennes säng, jag gick dit efter ett tag, krama om henne och klappa henne på ryggen hon vill helst sova på sidan och smekte henne i håret och vips så somna hon.Skulle jag däremot lyfta upp henne och kanske buffa hårt i rumpan eller trycka ner hennes söta lilla ansikte i madrassen skulle hon säkert sova helt stilla nu.
    De " sjukt övertrötta föräldrar och deras skrikiga ungar (kanske 300 st) " tackar säkert för din omtanke och din empatiska inställning...
  • realda
    mamman i skogen skrev 2009-04-28 19:41:19 följande:
    Den tråden räckte för mig och du kan istället komma med fakta för att tillbakavisa det du irriterar dig på att jag skriver och tycker är fel. Kopplingen som AW har med KMR som är en av scientlogernas frontorganisationer och vad hon anser om NPF och medicinering. Hon stödjer kmr som är en helt befängt galen o0rganisation som sprider propaganda och har som mål att krossa psykiatrin allt i scientloganda.
    Varför blev jag inte förvånad att det dök upp igen?
    Är man på korståg så är man...
  • realda
    GLA skrev 2009-04-28 19:44:37 följande:
    Detta är ju rena rama häxjakten. Ni beter er ju minst lika illa gentemot en annan enskild människa som ni tycker att AW gör mot barnen. Denna otroliga hets och ni eldar ju verkligen upp varandra. Inga föredömmen precis. Detta hat...jag hoppas verkligen inte att era ungar ser er. Jag brukar försvara AW (har använt mig av Standardmodellen och använt mig av vagning, ramsan och lagt en eller två betryggande händer på min dotters rygg då hon varit orolig) men jag håller med er att det hon visar på videofilmerna ser hårdhänt ut. Vi har tagit del av hennes råd och gjort dem till våra och jag är övertygad om att många (tyvärr kanske inte alla)  har gjort det. Men visst, det är ju Anna i egen hög person som visar hur man enligt henne ska göra. Vad vill jag ha sagt med detta då... Ja, jag har förståelse för att många reagerar över filmerna men detta eskalerande hat är ju obehagligt.
    Kan bara instämma och man får hoppas att barnen slipper känna av denna ofantliga masshysteri. Man kan känna vibbarna från 1600-talets häxprocesser...
  • realda
    mamman i skogen skrev 2009-04-28 19:48:09 följande:
    Inget korståg häxjakt som du vill få det till en skyldighet mot alla barn som har NPF att varna deras föräldrar för detta så att de inte går på propagandan som hon sprider och att de inte lyssnar på henne och tar bort medicinen från sina barn. Men men att detta har stor relevans i alla AW.s metoder och hennes kurer är inget jag tror att du kommer se.
    Jovisst, precis som de judiska lägervakterna bara "gjorde sin plikt"...
  • realda
    nuedetdax skrev 2009-04-28 20:17:31 följande:
    9 barn med 3 olika män och hatar dagis för det är skadligt för barn all psykofarmaka är droger även antidepressiva medel och så vill hon utplåna psykologin och helst barnpsykologin...och så vill man vara en som utövar hennes metoder. Ofattbart!!
    Och vad har antal barn och antal män med metoderna att göra?
    Om man nu ska hålla sig på den "offentliga nivån"...
    Upplysningsvis så är psykofarmaka och antidepressiva droger.
  • realda

    1977Maria Therese skrev 2009-04-28 20:29:01 följande:


    Hittade detta när jag Googlade:::::images.google.se/imgres age/1030622221.jpg&imgrefurl=http://www.expressen. se/index.jsp%3Fa%3D901374&usg=__jM_sz96gpjhMM4YjGB pPy6YxJMM=&h=210&w=375&sz=19&hl=sv&start=3&um=1&tb nid=Ey8NfolORSLTPM:&tbnh=68&tbnw=122&prev=/images% 3Fq%3DAnna%2BWahlgrens%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26um%3D1Namn: Anna Martha Sofia Wahlgren.Ålder: 64.Familj: Har fött nio barn (det första, Aron avled i späd ålder.Övriga barn är födda mellan 1962 och 1979), tio barnbarn.Har varit gift sju gånger.Bor: På en stor gård i byn Gastsjön, Jämtland.Yrke: Författare och föreläsare.Har skrivit 27 böcker.Den mest kända är "Barnaboken", alla föräldrars bibel, som sålt i över en miljon exemplar och översatts till flera språk.Hon har varit gift sju gånger...Helt otroligt, kan förstå att hon inte vill ha barn i sängen  Plus så har hon fött 10 barn var av ett dog i spädbarnålder.
    Och allt man hittar på Google är ju sant...
    Jag kan med en snabb blick hitta flera faktafel i det du lagt ut.
  • realda
    Takhiza skrev 2009-04-28 20:37:24 följande:
    Konstigt att ingen av AW anhängarna vill svara på mina frågor om bokcitatet :P
    Jag kan inte se varför jag ska faktiskt.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.