Inlägg från: BubbelGuppie |Visa alla inlägg
  • BubbelGuppie

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    hej nu ansluter jag mig beställde min p&t sport igår blev inte så stort färgval tog röd graffiti då jag gillar rött och priset var bra. Så den skickas till mig idag. Har absolut inte läst hela tråden men undrar bara passar vilken mjuklift som helst?
    Ska köpa en senare nämligen.

  • BubbelGuppie

    tack för svaren om mjuklift men det blir nog att vi köper en p%t mjuklift för vi ska ha 2 barn i vagnen och vi måste ha så vi kan bära barnet då vi bor 3 trappor upp utan hiss och jag orkar inte såga nån platta

  • BubbelGuppie

    du kan ju alltid kolla på blocket vad andra har lagt ut dem för så får du ju en uppfattning om vilka priser det är ca i andrahand värde

  • BubbelGuppie

    den enda jag kan säga är att när jag tittat på beg så känner jag ibland att jag kan få en ny för typ 500-1000:- mer och då känns det många gånger inte lönt att köpa beg.

  • BubbelGuppie

    nej en vännina tillmig kontaktade butiken där vagnen hon tittat på var köpt och frågade de sa att när vagnen bytt ägare så gäller inte kvittot och därför prutade hon ner vagnen i pris, så det är ju tyvärr nåt många inte vet utan de skriver kvitto finns osv.

  • BubbelGuppie

    ja jag tittade på beg p&t nyss men slutade med att jag beställde på en kampanj för det blev billigare än många av de beg som låg ute...men dock har jag flera vagnar som jag ska lägga ut till försäljning för att få igen en del av pengarna.

  • BubbelGuppie

    om den är 2 månader gammal så skulle jag kolla runt först vad en ny kostar med alla tillbehör som ingår i annonsen sen skulle jag ta ställning till om det var rimligt eller inte.. dock 2 månader är ju inget så förmodligen skulle de ju försöka ta ca samma som de lagt och då hade jag nog beställt en ny för de pengarna och fått garantin på köpet.
    svårt att säga vilket pris för min del är väldigt mycket sån som jämför osv..

  • BubbelGuppie

    haha ok ja men om de vill ha din vagn då är det ävl ett schysst byte med tanke på att din är 9 månader deras är 2månader och prismässigt kan det väl inte skilja jätte mycket eller?? vet inte vad en uj ligger på i ny pris iofs.

  • BubbelGuppie

    ok jag vet inte tycker det är svårt att hitta information om de olika p&t me information som är jämförbar, personligen skulle jag hellre ta dash än vibe men det är ju jag.. tycker vibe ser mindre bekväm ut för barnen på bilderna... svårt det där med alla val som finns

  • BubbelGuppie

    ja men om du helst vill ha vibe då är ju frågan kan du köpa den först och sälja din gamla sen eller har ni inte budgeten till det, för man vill ju inte stå utan vagn ifall leveranstiden är merän några dagar.

  • BubbelGuppie

    Jo men sen är det ju så man får ju faktiskt tänka på att barnet som ska sitta bak inte får väga mer än 15 kg om man ska följa säkerhetsföreskrifterna. såg häromdagen en kvinna där en ca 6 månaders satt i stora sättet fram och en 4-5 åring därbak och en 4-5 åring väger mer än 15kg.

    Virriga V skrev 2009-07-24 22:33:39 följande:


    En sak jag funderar mycket på, trivs barnet som sitter bak? Kommer att få drygt 2 år emellan och vet inte hur jag ska göra med vagn.
    Jag fick vagnen för min dotter kommer att bli 3 precis efter att knodden tittat ut och jag vet att hon kommer inte orka gå om vi är ute hela dagarna som vi är ibland och dessutom sover hon alltid middag inget jag tror hon kommer att sluta med än.. så jag ville inte känna mig låst och sitta hemma. Såklart kommer hon att få gå så mycket hon vill men vill ha möjligheten att hon kan sitta o åka om hon blir trött.
  • BubbelGuppie
    idacathrine skrev 2009-07-26 08:22:27 följande:
    Varför får jag inga svar? Är andra frågan här i tråden nu och ingen verkar vilja svara mig :(
    Kanske inte är nån som har något svar.
    JAg fick min dotter i februari och hade mjuklift till henne hon fick ha en sån overall utan ben sen sin fleece filt och mossa såklart.. men de ligger ju väldigt skyddade i vagnen så man får ju också tänka på vad ska man göra ... gå i affärer, vara ute i kylan i flera timmar på promenad osv. I gbg är det kallare i februari än i november tycker jag så beror väl som sagt lite på vart man bor med.
  • BubbelGuppie
    Rosina77 skrev 2009-07-26 09:31:46 följande:
    Säljaren på ebay.co.uk heter "golfgear4less" och är en golfaffär i UK som säljer P&T. Vi köpte en sport men det finns även Vibe och Dash för ca 2000 kr mindre än i Sverige. Har dock inte fått den ännu men de verkar seriösa och hade flera tusen positiva omdömen på ebay så det borde vara ok. Betalade direkt med kreditkort.
    väldigt underligt uk får inte längre exportera p&t enligt en återförsäljare i england.. däremot känner man någon så får dem hämta i butik och skcika till sverige.
  • BubbelGuppie

    röd graffitti är faktiskt jätte fin fick min häromdagen från köpbarnvagn.se är jätte nöjd med den dessutom läste jag att varje graffitti är unik då själva graffitti mönstret skiljer sig eftersom tyget inte är klippt lika på nån vagn.

  • BubbelGuppie

    shira skrev
    Finns ju massa P&T på E-bay. Kanske är ett sätt att kringgå de reglerna?

    nej det är ju samma regler där när det är företag då p&t har sagt till återförsäljarna i uk att de inte får exportera till sverige pga priserna för p&t kan bli stämda av de svenska agenterna som förlorar pengar när uk skeppar till sverige. Och då kan också butikerna i uk bli stämda i slut änden. har brevet från pramworld där de förklarar detta www.familjeliv.se/Forum-3-141/m45748682.html
    för jag ställde en fråga om det men ingen som svara , men nu har jag ju en från kopbarnvagn.se som sagt

  • BubbelGuppie

    är i v15 men har ett barn sedan innan så tyckte inte det var någon fara ifall nåt skulle hända plus bra 2:a hands värde, det var ett bra pris så jag tog det istället för att vänta och se och kanske inte ha fått nån alls.

  • BubbelGuppie

    alltså så länge du har plats osv så kan man ju beställa från ett ställe som förlossningsgaranti då har man ju den säkerheten så länge man inte använt vagnen.

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14