• tuggummigirl

    make up artist utbildning

    På platsbanken fanns för en tid sedan en annons om make up artist utbildning i stockholm som är uppdelad i 2 steg som kostar 395:-/steg inkl. fika, kompendium & diplom.
    Om man vill kan man göra all praktik på deras salong, utan kostnad. Man får också tillgång till en erfaren personlig handledare som man kan prata med hur ofta man vill.
    För att kunna deltaga så behöver man en makeup box, som är en komplett makeup väska med över 70 produkter + penslar för alla hudtyper & färger. Denna väska får man köpa för inköpspriset 4200:- inkl.moms. Den inehåller makeup för över 17.000:- & då får man en läcker väska som tillhör boxen utan kostnad. Dessutom så blir man utan kostnad återförsäljare & får då rätten att köpa alla makeup & hudvårdsprodukter till inköpspris om man önskar, utan några som helst krav.

    De lämnar inga referenser eller hemsida man kan gå till, och detta jag skrivit ovan är vad de skriver i sitt informationsmail.
    Det ända annars där står om företaget är att de heter AV Hälso Center & ligger i Åkersberga.
    Jag undrar om någon vet om detta är seriöst?
    Det låter väldigt otroligt att man bara skulle betala 4990:- för hela kursen, när man får betala uppåt 60.000 för andra utbildningar.

Svar på tråden make up artist utbildning