Inlägg från: Stark Längtan83 |Visa alla inlägg
  • Stark Längtan83

    hur länge var ni sjukskrivna efter ni förlorat ert barn.

    jag förstår inte hur jag ska orka gå tillbaka till mitt arbete som undersköterska och är så fruktansvärt rädd att aldrig bli densamma glada och pigga veronica igen. jag tror det kommer ta tid.

  • Svar på tråden hur länge var ni sjukskrivna efter ni förlorat ert barn.
  • Stark Längtan83

    alla konstiga frågor på pappret från försäkringskassan för att pröva min rätt till sjukpenning..
    vilken sjukdom gör att jag inte kan arbeta?
    hur påverkar sjukdomen min förmåga att arbeta som undersköterska?
    Jag har ju ingen aning om något. vet knappt vad jag heter.

  • Stark Längtan83

    ja det e svårt.. just nu e jag bara så tom hela tiden.. orkar inte mycket och när jag väl orkar hitta på nåt så tar det all min energi. jobbar som undersköterska i en resursenhet vilket betyder att jag träffar mycket folk hela tiden och alltid måste vara 100 procent allert. även om vi bor i ett litet samhälle där alla redan vet vad som hänt oss så är tanken på att gå tillbaka väldigt svår och får mig att vilja kräkas...

  • Stark Längtan83

    jag kan iinte förstå hur jag ska kunna jobba än det e ju inte säkert att jag måste. är undersköterska i en resursenhet har 27 olika arbetsställen vi pendlar mellan och hur många arbetskamrater som helst. nu i sommar kommer alla semestervikarier som e jätte duktiga och gör vad de kan men som oxå innebär mer ansvar för oss ordinarie, ordinarie e ju inte jag heller eftersom vi hyrs in. ja kanske inte ska oroa mig för detta än.

  • Stark Längtan83

    vad e det som gör att vissa får sjukskrivning så länge och vissa knappt alls? är det fk bedömning? är orolig att jag inte får den tid jag behöver.

  • Stark Längtan83

    är sjukskriven tom den 19 juni. var på jobbet idag vi har 2 semester perioder antingen får jag välja 26-29 eller 30-33 sambon har semester 28-31 vi får bara 2 veckor ihop jag hade ju behövt han nu. har ingen aning om jag blir sjukskriven längre. hatar att tänka på och oroa mig för allt

  • Stark Längtan83

    jag tror att jag har bestämt mig för att jag ska vara hemma till 19 juni då min sjukskrivning går ut sen ska jag försöka ta de där 29 mamma dagarna man e berättigad till när man förlorat sitt barn och efter det tar jag semestern. eller kanske de sjukskriver mig längre jag fixar inte jobba än iallafall.
    undrar om man kan ta ut de där 29 dagarna i form av tex 5 dagar i veckan så det blir sammanlagt 6 veckor?orkar inte prata med fk nu.

Svar på tråden hur länge var ni sjukskrivna efter ni förlorat ert barn.