• Trolltoka

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det jag menade var att det kan göra djävulusiskt ont när luft rör sig i magen om man fått luftfickor. Eller om magen varit lite trög och det börjar röra på sig. Kan smärta redigt ordentligt!

    Okej, ja men då är du alltså en vecka efter ägglossning. Då KAN det ha varit implantation, fast dom säger ju att det bara känns som ett litet stick OM man känner det.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    urinvägsinfektion brukar kunna börja med att man kissar stup i ett och svider. är bara så man får ut några droppar. så känner man sig färdig, innan man hunnit ut så är man nästan kissnödig igen. Sen kan det även kännas som om man pissar taggtråd.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Men det är ju faktiskt eran tråd! Jag har ju egentligen ingenting här å göra förutom som "vis kvinna" haha.

    Illamående kommer och går. Ska på första barnmorskebesök imorgon. Ska försöka tjata till mig ett försök att lyssna på hjärta, även om jag vet att det inte är säkert att det går. Handlade första gravidkläder igår då jag insett att mina vanliga byxor bara går att drömma om att ha, även mina mysbyxor har utgått. Insåg igår när jag provade kläderna att mina bröst ser förskräckliga ut medmassa stora blåa ådror överallt och kring vårtgårdar.
    '
    Du har alldeles rätt, rökte innan jag blev gravid nu. Slutade samma dag som när jag fick första svaga strecket. Det var faktiskt inte svårt alls. Delvis tycker jag det luktar vidrigt. Sen så kan rökning under graviditet vara en bidragande orsak att det blev som det blev med dottern. Så jag vågar helt enkelt inte chansa igen! Sen anser jag det att man inte ska säga att man kan göra allt för sitt barn om man inte ens kan fimpa för det


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?