• browniieee

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Trolltoka skrev 2009-06-08 07:45:01 följande:
    Det här blir ju bara mer å mer spännande Låter verkligen som om du har ägglossning på G alternativt lossade igår Tessie! Jag testade med äl-test 7-8 dagar efter äl och fick svagt utslag, tog gravtest dagen efter och det vet ni ju redan vad det visade   Det sägs ju att äl-testerna inte kan känna skillnad på HCG och LH.
    jag testade nför nån timme sedan me morgonurin, ÄL test alltså, och nu fick jag inget utslag alls... är d för att d e me morgonurin tro? för d e ju så att man inte rekommenderar att ta ÄL test på morgonen.. tänkte bara att, som graviditetstest, ju tidigare på dagen man testar d desto starkare plus?!
    Nu har jag ju 2 CB liggandes vid mig och jag har sparat morgonurinet i kylen men jag vågar inte testa... 70% får plus me CB på BIM-3 (som jag e på idag, eller om jag e på BIM-4)... Trolltoka, hjälp!
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:01:11 följande:
    Ok... ÄL-tester är ju inte helt tillförlitliga grav-tester. Så dom är ju egentligen inget att hurra för eller göra sig för mycket besvär med. Och det är ju faktiskt sant. Personligen har jag alltid fått starkare utslag även på gravtester fram emot mitt på dagen alternativt 2-3 pinkningen på dagen. Gör du test och det visar negativt så vet du ju innerst inne att det faktiskt kan vara för tidigt att testa och att hoppet inte är ute förens menshel***** kommer. Hade jag varit du skulle jag aldrig klarat att hålla mig ifrån att testa! Är totalt testberoende! Så jag är väl för att vara helt ärlig inte den man ska rådfråga om sådant *asg* Men samtidigt så KAN du ju faktiskt vara en av dom där 70% som får positivt innan BIM. Själv fick jag svagt, men synligt utslag på BIM-5. Så dom kan faktiskt ge utslag tidigt. Och visar det plus så är det ju fantastiskt! Visar det negativt så har du ju endock ett test kvar att ta sen när mensen inte dyker upp om 3-4 dagar
    hehe testgalen nr 1 måste vara jag.. haha.. vill ju verkligen testa men försöker vara duktig DENNA gången o låta bli.. d e därför jag kommer med motargument hela tiden haha!!
    Jag kommer vara på ett STORT rosa moln ifall det visar sig att d e plus men jag vågar inte helt enkelt... inte denna gång... efter 3 MA på raken så orkar man inte med fler, hade ju sagt till mig själv att jag inte skulle testa alls o nu sitter jag o e helt beroende av mina ÄL tester.. Hade jag haft billiga tester hemma hade det varit utan tveckan så att jag testat upp ALLA om d nu vore så... har varit inne på testlagrets hemsida o varit när apå att beställa två gånger men stängt ner rutan igen...dyrt me tester
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:12:21 följande:
    Hahahaha vet hur det är! Denna omgång har jag förbrukat 21 äl tester + 20 gravtester, varav 10 av dom var efter starkt CB haha. Har också haft MA + ett tidigt missfall, började blöda efter att jag pinkat på testet som gav svagt positivt på BIM+3... Kändes inge kul, efter det lovade jag också mig själv att ALDRIG mer testa tidigt.. Å hur gick det?
    jaa du jag vet ju hur DET gick
    men shit 10 tester EFTER starkt CB då e jag inte värst trots allt kanske haha.. jag tog 4 efter mitt hahahaa.....
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:21:06 följande:
    Precis! Gick ju inte alls nå bra med å vänta! Jaa.. Ville ju se hur starka olika tester kunde bli +att jag var ju tvungen å få testa ett digitalt också Åh.. Jag fattar bara inte hur du pallar å vänta! Håller ju på å spricker av nyfnikenhet ju! (eller var det uppblåsthet? )
    haha faaaaan sluta.. jag har d svårt som jag har d redan..... jävligt svååååårt!!!
    Jag ska försöka hålla mig.. visste att DENNA dagen skulle vara svårast.. jag ringde i alla fall mvc nyss o ifall de hör av sig o säger att jag kan komma in på ett test så gör jag d.. annars spar jag mina CB tester... men jag kan ärligt säga att jag känner NÅGOT i svanken/korsryggen på vänster sida i alla fall... ren inbillning säkert... känner FÖR mkt...!
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:27:26 följande:
    Flååt
    hehe jag vet att du menar väl.... d e bara mina hjärnspöööken som håller på..
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:39:10 följande:
    Kan nästan slå vad om att BM kommer säga att du ska vänta minst en vecka till med att testa
    då slår jag henne
    med mitt "case" så går d inte att säga nej..
    gjorde ju abort den 8:e april.... blödde i 5 veckor och 3 dagar och har än idag inte fått mensen...
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 08:44:03 följande:
    Ah.. Flåt igen men vad tusan väntar du på?!
    jag TROR att jag fick mensen igen den 4:e maj.. d var nämligen då jag fick färska blödningar igen efter aborten.. flytningarna hade inte hunnit försvinna och med tanke på att jag gjorde ett grav.test dagen efter ,dvs den 5:e maj, för att kontrollera att hormonerna försvunnit så visade det negativt. MEN varken BM eller läkare som gjorde VUL kunde säga ifall det var mensen eller ifall det fortfarande var abortblödningarna då det var lite koagulerat fortfarande. enligt läkaren så fanns d spår av missfall (medicinska aborten) på VUL:et eller mensen, han kunde som sagt inte heller säga nått säkert om detta...
    Sedan upptäckte jag min ägglossning utav misstag.. kände av lite ilningar o mensvärk som antydde antingen på att mensen var på G eller att ÄL var på G... testade med ÄL stickor och fick svagt streck men ändå ganska starkt, antingen har ÄL varit eller så skulle ÄL komma tänkte jag då.. tog ett test dagen efter och d visade sig att det blivit starkare.. okej då KOMMER ÄL tänkte jag då.. lyckades sexa till det 3 ggr under 3 olika dagar och nu väntar jag.. ÄL stegring började jag få den 28:e maj... och därför jag har lagt på 14 dagar (som jag vanligt brukar ha) mellan ÄL och mens och därmed har jag BIM på torsdag alternativt på fredag...

    Så DET väntar jag på
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 09:16:04 följande:
    Ah Ja det ultimata är ju faktiskt att vänta tills BIM alternativt efter. Men jag väntar med spänning med dig!
    ohh all stöd behövs.. du ser, mkt jag väntar på
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 09:28:58 följande:
    Hehe jaa.. Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge
    nee d sägs ju d
  • browniieee

    åh nu e jag glad.. har fått tid på MVC.. kl 13.45.. så idag lär jag väl få svar ifall det är positivt eller inte!!!!!!!!!!!

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?