• browniieee

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Tessie80 skrev 2009-06-06 19:11:42 följande:
    Det kan du ju räkna med att jag ska göra! När har jag äl om jag fick stegring idag då?
    24-48 timmar så täck upp idag och imorgon så har du ditt på d säkra... ifall ni orkar o har lust kan nu försöka i över imorgon också
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-06 19:40:37 följande:
    Brukar man ha som mensvärk dagen innan? Jag har ju inte märkt av någon äl tidgare så jag vet inte hur man brukar känna.
    jag brukar tycka att ÄL är som en ihållande känsla av håll... typ som när man springer och får håll på övre delen av midjan, fast nu nere vid äggstockarna.. känns när man sitter, när man går eller har sex också, ömt!
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-06 21:51:59 följande:
    Hur länge har man stegring på stickorna? Är det individuellt eller brukar det vara ett visst antal timmar?
    det är olika, det är därför man brukar rekommendera 2 tester/dag. jag har min över 24 timmar vet jag i alla fall, 36 timmar tror jag till och med... se här har precis lagt upp denna tråd... www.familjeliv.se/Forum-1-3/m44594205.html
  • browniieee
    Lina86 skrev 2009-06-06 22:49:44 följande:
    Hej! Blev inbjuden hit av två tjejer efter att jag hade skrivit en tråd..Jag har beräknad mens 13/6 egentligen, men idag så har jag haft tjocka,trådiga flytningar.. kan jag ha ÄL nu?Jag har inte orkat läsa igenom hela denna tråd, men läste iaf lite på första sidan,och där fanns en länk till en mycket bra informations sida med bilder och text på olika slidsekret.Där stod det också att Ägglossnings sekret inte absorberas av papperet, att det i stället lägger sig ovanpå papperet..och det är PRECIS så jag har haft idag..Så det borde ju vara ÄL.. Men vad innebär då detta?!Att jag har längre menscykel än 28 dagar?!kanske börjar bli dags att räkna om ?
    det är många av oss som har precis samma sak, för en (TS) har det visat sig att hon har ÄL och för min del väntar jag eftersom jag har BIM på torsdag... antar att vi inte kan göra så mkt mer än att vänta och se. Har du testat med gravditetstest något?
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 13:51:01 följande:
    Måste bara säga att jag gjorde ett nytt test nu och strecket va ännu starkare idag! Känns nästan som jag plussat, haha! När jag jämför flytningarna nu och förut när jag trodde att jag hade äl så är det stor skillnad. :-O Nu är dom ju glasklara och förut var dom mer åt det gula hållet... Jag har också haft _skitont_ i vänster äggstock idag, har inget minne av att jag någonsin har haft så här ont...
    hehe okej intressant kul i alla falla tt det går framåt för dig hehe
    Tessie80 skrev 2009-06-07 13:58:48 följande:
    browniieee: Har du gjort äl-test med utslag? Du har väl garanterat inte äl så det kanske är ett tecken på något annat!!!
    nja d e ju svagt så det betyder inte så mkt... men man griper ju efter halmstrån o hoppas i alla fall
    Tessie80 skrev 2009-06-07 17:30:57 följande:
    Jag gjorde ju ett test tidigare i dag och det var starkare streck. Jag hade jätteont i vänster äggstock i typ 1,5-2 timmar. Nu är det onda som bortblåst... Kan jag redan ha släppt ifrån mig ett ägg trots att jag fick starkt idag? Eller är det nåt man känner bara till och från under äl? Jag vet att jag frågat det förut men orka leta!
    jag tror att ägget släppt.. för om du väljer att testa igen så kommer du märka att teststrecket blivit svagare... så är det för min del i alla fall efter den smärtan... Ägget släppte från vänster äggstock denna månaden för din del
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 17:41:49 följande:
    Jaha ja! Även fast jag fick stark stegring på testet? Får man stegring tills ägget är släppt eller? För i så fall kanske jag ska ta mitt sista äl-test i kväll då och se.
    nja alltså i mina öron låter d som om du fick stegring lite tidigare egentligen men upptäckte det lite sent, tiden mellan din stegring på stickan och då ägget lossnar är kortare, jag har ju min i mer än en halv dag och hade stegring i nästan 2 fulla dagar sedan när ajg fått full stegring på stickan dröjer det ett par timmar innan jag upplever smärtan (håller då i ungefär en halv dag som sagt)... enligt det du sagt så fick du stegring och kort därefter började du känna av smärtan i vänstra äggstock.. eller har jag förstått det fel?
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 18:19:19 följande:
    Vi va och badade idag och efter vi badat klart fick jag svinont. Det värkte i äggstocken och strålade ner i benen. När jag kom hem så gjorde jag ett test på en gång eftersom jag inte är van med den här smärtan. Det blev mycket starkare än kontrollstrecket då. Jag hade ont ett tag efter testet med.
    okej, ja då släppte ägget tycker jag att det låter som.
    Om du gör ett nu, när smärtan e borta så kommer du som sagt märka att teststrecket förmodligen blivit svagare.. säg gärna till när du gör det
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 18:30:39 följande:
    Jag har bara ett digitalt kvar, kan jag göra med det? Man kan ju titta där innanför på dom, där är det ju två streck. Igår när jag testade med det då blev dom lika starka, om jag testar idag då borde man väl kunna se på dom va om det inte är lika starkt? Det står ju att man inte ska kolla på dom strecken nämligen. Jag känner lite svagt nu till och från som lite värk men inte på långa vägar som jag kände tidigare idag.
    okej.. jag har tyvärr ingen erfarenhet gällande de digitala testerna... kan inte råda dig så mkt angående det
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 18:38:46 följande:
    Ok, men jag hör av mig när jag gjort det då!
    hehe japp väntar engsligt
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-07 19:13:17 följande:
    Nu har jag gjort ett och hade stegring fortfarande. När jag tagit ut den ur hylsan och bara kollade strecken så var teststrecket starkare och mycket starkare än igår. Då kan väl inte ägget ha släppt idag när jag hade så ont? Eller? Jag hoppas ju på det!
    hehe då vet jag varken ut eller in.. för min del är det så att när smärtan kommer så sjunker LH värdet

    nu känner jag att det ömmar o båda äggstockarna hoppas verkligen.. det liksom ilar, från och till mellan äggstockarna men nu kännerj ag av båda...
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?