• browniieee

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Trolltoka skrev 2009-06-08 12:16:13 följande:
    Oh håller tummar å tår! Men komihåg! Deppa inte ihop om det visar negativt! Kan vara för tidigt!
    bläää e redan deppig.. bubblar som fan i magen!
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 12:24:45 följande:
    Brukar de göra det innan mensen dyker upp?
    nee menar att jag e orolig i magen nu pga mvc besöket...
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 12:31:25 följande:
    Ah... Så du menade Trodde du menade bubblig i magen så som dålig i magen *asg*
    haha nee... eller mer gasig har jag blivit nu men d e bara pga nervositeten som sagt.. känns som om jag har lite halsbränna också samt ont i magen.. många symtom på en o samma gång hehe.... tänk vad nervositet kan göra!
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 12:39:56 följande:
    Japp! Vänta du bara tills när du får plusset Uj så illa du plötsligt kommer må direkt när det visar pos å magen kommer bara tjoff bli en ballong
    en sak i taget nu va shit d e nästan 35 min kvar
  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 13:08:30 följande:
    Ja men jag sa ju när Kan bli idag, kan bli nån annan dag Hihi jättenervös?
    ja typ.... fan jag kommer inte plussa.. jag kommer inte plussa.. fan fan fan fan fan... borde sexat mer, borde skött mig o varit på maken mer... fan fan fan
  • browniieee

    e så kissenödig att jag dör nu.. o torr i munnen o ont i magen.. nu har jag bytt om o sonen likaså... stackaren har feber o jag drar me honom ändå :-S eller nja han e mellan febrerna.. kan ändå passa på att köpa suppar på apoteket sedan..
    Wish me luuuck!

  • browniieee

    Är hemma från MVC... Så negativt test som det nu kan bli.. bad om att få med mig testet hem dessutom så jag kan analysera i fred men inte ens en skymtan till ett plus.. de har lite konstiga test så jag är inte ens säker på vart teststrecket skulle dykt upp.. vet i alla fall att känslighetsgraden på testerna var 20MIu... fan jag fattar inte, varför har jag sån mensvärk o så då för?? suck suck....

  • browniieee
    Trolltoka skrev 2009-06-08 14:55:40 följande:
    Nej men nej så trist! 20mIU kan vara för klent för att känna av redan! Mensen är ju inte kommen ännu så deppa inte ihop helt! Allt är ju beroende på när ägget fäster.
    Joo men NÅGON skymtan borde d varit... aja jag e helt inställd på neg nu... men fattar bara inte varför jag fortfarande har mensvärk i ryggen som sagt..
  • browniieee
    anirahtak skrev 2009-06-08 15:21:47 följande:
    browniieee: Så himla trist att det inte visade något!! Låter ju jättemystiskt som din kropp håller på.. Men när är din beräknade bim då? Eller rättare sagt, när tror du att du hade din senaste äl? Det brukar ju ofta sägas att man ska vänta 3 veckor (eller eventuellt 2) efter äl för att det ska kunna visa plus.. För många räcker det alltså med 2, men vanligt också att hcg är lite segare för andra att öka, så det syns inte förrän efter 3 veckor..Själv tror jag ju alltså att jag hade äl runt förra helgen..bim är nu på lördag.. Känner inte mycket alls..bara lätt molande men väldigt sällan och ibland sticker det till.. Men det kan ju verkligen bara vara pms också..Ska bli spännande att se iaf om det har tagit sig den här gången..
    jo d e jäkligt trist... hade ÄL-stegring 28-29:e maj... brukar ha BIM 14 dagar senare, dvs på torsdag eller på fredag...
    Har gjort abort o fick inte tillbaka mensen innan det, upptäckte ÄL av slump pga lite ÄL/menskänningar...
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-06-08 15:44:05 följande:
    Oj, här har det hänt saker! :-O Alltså som sagt så kan det ju vara för tidigt, ge inte upp hoppet. Kom hit så ska du få ett test med hög känslighet, jag har 3 stycken som väntar! Jag har fått ont nu igen, i _andra_ äggstocken! Det strålar ner i benet och jag får typ svettningar, jag så in i helskotta ont! trodde och hoppades på att mitt ägg lossade igår ju... Men det kanske inte var så. Jag orkar inte ha nåt mer sex nu så tar det den här månaden så gör det, annars får det väl vara till nästa gång.
    tar gärna emot allt jag kan få... min mensvärk håller i sig idag alltså!!
    du kanske har ÄL idag?
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?