• MaMaS

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Tessie80 skrev 2009-07-22 22:59:35 följande:
    Ja, man kan ha stegring i felra dagar. Dock så är det olika från person till person hur länge man har. Jag ska testa i morgon och hoppas verkligen att min gått ner då. Vill att ägget ska släppa snart/ha släppt nu för min sambo åker bort i tio dagar från i morgon... Vi har sexat sen i lördags och jag tänker inte ha sex idag (tror jag) så jag hoppas att dom små rackarna överlever!
    ok, men när det börjar gå ner igen, då har äl varit eller?
    just det, din sambo skulle iväg imorgon, men då har ni nog ändå lyckats pricka in det ganska bra. De små överlever ju några dagar där inne ;) hoppas hoppas hoppas
  • MaMaS
    Tessie80 skrev 2009-07-22 23:08:23 följande:
    JAA, hoppas! Nej, när man har som starkast stegring så inträffar äl om 12-48 timmar. Det är hormonerna som får ägget att släppa. Har en intressant sida här som jag hittade i kväll. www.findout.se/faktaruta.htm
    ok, kanske en dum fråga, men varför har man då stegring i flera dagar?
  • MaMaS
    Tessie80 skrev 2009-07-22 23:37:41 följande:
    Den ligger ju på en låg nivå hela tiden. Ju närmre äl den kommer så blir det ju mer och mer av hormonet i kroppen och det ger starkare och starkare utslag på stickan. Det är ju först när strecket är som starkast som det gilla skulle jag säga. När hormonerna är på topp så får dom ju ägget att släppa om 12-48 timmar. Sen går det ju ner. Det är väl så mycket hormoner att det tar nån dag för att nå toppen och för att sen återgå till det normala. Hade jag fått som jag ville så hade man stegring i en dag punkt slut! Iofs så kanske man missar att testa en dag och då är det ju bra med stegring i nån dag extra. Jag har tester i mitt galleri som jag kan ta fram så att du kan titta. Det är från dag 18-21. Där ser man verkligen hur starkt det är tillslut.
    ok. ja, för jag har hela tiden ett svagt streck när jag tar testerna, utom igår då strecket var starkare än kontrollstrecket direkt, så jag har inte haft nån stegring. Har inte tagit idag, får se vad det visar sen då. Hoppas det är över nu för nu ska vi iväg några dagar och känns lite svårt att sexa till det när man bor hos vänner =)
  • MaMaS
    Dolphin25 skrev 2009-07-22 23:40:48 följande:
    ja jag kan väl inte ge upp eller hur...:)
    det är rätt!! =) nu är vi ju några stycken ihop, håller tummarna
  • MaMaS

    så sant, så sant. vet inte hur jag tänkte . tur man har er ;)

    jag fick ett starkare streck i torsdags också men inte fullt lika starkt som i ons, och sen igår hade det gått ner till jätte svagt igen. Så svagt som det alltid varit innan så det måste väl betyda att jag haft min äl nu?

  • MaMaS

    då har vi verkligen inte missat det denna gången iallafall ;) hoppas nu bara att det går vägen!!

    innan idag när jag var på toaletten hade jag pyttelite blod typ bara som en strimla på papperet (ursäkta de ingående detaljerna). Vad var det? kan det varit för att jag haft äl eller? man kan väl få en liten blödning då?

  • MaMaS

    va?? fertil då?? men detta fick jag ju idag och äl-stickan hade ju som mest stegring i ons och sen gick det ner i tors och sen inget igår eller idag. Vi har ju inte sexat sen i tors...har vi missat det då så det var idag jag hade äl??? nu blir jag lite nervös att vi missat det iallafall...FAN!!!

  • MaMaS

    jag hade mer utslag i ons än i tors, fast fortfarande utslag i tors. sen i fre och idag ingenting. vi hade sex i tors eller rättare sagt natten mot fre. tror du inte det är kört då? kanske att man får köra idag också bara för att vara säker =)

  • MaMaS

    får väl se om jag får med sambon på det, han börjar bli lite trött av allt sexande...hihihihiihi

    men det är inte för sent att köra ikväll då? jag menar, ägget har ju släppt nu och detta var ju i morse.....

  • MaMaS

    här inne händer det inte mycket just nu, lite tråkigt tycker jag.

    Hur går det för alla?

    Själv är jag nere i en svacka just nu. Känns som jag aldrig kommer bli gravid och tror inte det blivit något denna gången heller.... orkar snart inte fortsätta mer känner jag.

  • MaMaS
    Bubble85 skrev 2009-08-04 21:43:52 följande:
    Ibland hamnar man i såna svackor, det är bara att försöka vidare, tids nog tar det sig nog, hur länge har ni försökt? Här är vi bara inne på andra försöket men jag är mest orolig för att inte kunna bli gravid alls..vill såå gärna.
    Jo, man får väl hoppas det. Detta var vårt 4:de försök och idag kom den j-la mensen :(
    Jag är också lite orolig att man kanske inte kan bli gravid, har ju aldrig lyckats hittills =) men skam den som ger sig!!
  • MaMaS

    nä, det är ju inte så roligt =)

    men då börjar jag försöka igen då =)

    Hur går det för er?
    Här går det inte så bra, är inne på 4:de försöket och har äl i slutet av denna veckan tror jag. Ska köra med stickor denna gången också för de funkade sist =)

  • MaMaS

    ja, vi har väl äl nästa samtidigt om jag inte minns fel =)

    fick precis veta att min fd arbetskamrat ska ha barn igen, hon har 2 barn sedan tidigare med en annan och nu har hon träffat en ny och de behövde bara i princip titta på varandra så blev hon gravid....klart man är glad för hennes skull, men när är det min (vår) tur??

  • MaMaS
    Tessie80 skrev 2009-08-17 16:20:28 följande:
    Det kommer det lovar jag! Jag har äl den 28-29 augusti nångång, fast jag hoppas ju att den får för sig att komma tidigare.
    vi får väl hoppas det, men jag börjar tveka....fast jag vet att det kan ta tid....

    men jag tror jag har äl runt denna helgen, hade inte vi typ samtidigt innan?
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-08-17 16:22:19 följande:
    Har inte varit med om det två gånger under en cykel. Brukar mer vara under 1 period under  cykeln bara Trådiga flytningar brukar man ju kalla för fertila flytningar just för att dom har kanaler i sig som hjälper spermierna komma dit dom ska Vi är ganska härdade för detaljer så det behöver du inte oroa dig för

    Ja inte händer de mycke här längre inte
    hur mår du Trolltoka? Går graviditeten som den ska?
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-08-17 17:08:37 följande:
    Jodå jag mår prima skinka! Trött som en gnu konstant och sugen på kebabrulle Men jodå den verkar gå som den ska RUL om 10 dagar Känner sparkar nästan varje dag så jag är nöjd Hoppas du får fullt utslag på älstickorna nu till helgen då
    Åh, vad skönt att allt verkar gå bra för dig. Vad mysigt med lite sparkar ;)

    Fick fullt utslag i lör så tror jag hade äl igår, dock slutar inte mina flytningar så nu kanske jag inte haft äl iallafall...hm...det är verkligen en vetenskap allt det här....
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?