• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Trolltoka skrev 2009-06-05 09:51:25 följande:
    Behöver ni så långt in å ändå nästan inte når den är den högt placerad
    Om man tittar på Pernille-sidan så står det ju att den ska vara högt upp under äl och ibland under tidig grviditet. Du sa förut att den karaktäristiska tappen inte blir förräns efter ett tag in i graviditeten, hur är den innan då? Vet du det? Frågvisa Berta här!
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-05 10:04:23 följande:
    Finns bara ett svar på den frågan Olika från person till person haha. Kul jag är va?
    Ok, får väl nöja mig med det då!
  • Tessie80

    Vet ni? Jag fick stegring på stickan i dag vilket innebär att jag har äl snart!!!!!!!!!! Shit vilken känsla, känner mig jätteglad!! Trodde inte att dom funkade men det gjorde dom. Känner typ som lite mensvärk i magen idag och gjorde ett mest på skoj.

  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-06 19:33:15 följande:
    24-48 timmar så täck upp idag och imorgon så har du ditt på d säkra... ifall ni orkar o har lust kan nu försöka i över imorgon också
    Brukar man ha som mensvärk dagen innan? Jag har ju inte märkt av någon äl tidgare så jag vet inte hur man brukar känna.
  • Tessie80

    Måste bara säga att jag gjorde ett nytt test nu och strecket va ännu starkare idag! Känns nästan som jag plussat, haha! När jag jämför flytningarna nu och förut när jag trodde att jag hade äl så är det stor skillnad. :-O Nu är dom ju glasklara och förut var dom mer åt det gula hållet... Jag har också haft _skitont_ i vänster äggstock idag, har inget minne av att jag någonsin har haft så här ont...

  • Tessie80
    Lina86 skrev 2009-06-06 22:49:44 följande:
    Hej! Blev inbjuden hit av två tjejer efter att jag hade skrivit en tråd.. Jag har beräknad mens 13/6 egentligen, men idag så har jag haft tjocka,trådiga flytningar.. kan jag ha ÄL nu? Jag har inte orkat läsa igenom hela denna tråd, men läste iaf lite på första sidan,och där fanns en länk till en mycket bra informations sida med bilder och text på olika slidsekret. Där stod det också att Ägglossnings sekret inte absorberas av papperet, att det i stället lägger sig ovanpå papperet.. och det är PRECIS så jag har haft idag.. Så det borde ju vara ÄL.. Men vad innebär då detta?! Att jag har längre menscykel än 28 dagar?! kanske börjar bli dags att räkna om ?
    Alltså, det där med pappret... Jag kan ha så att flytningarna lägger sig på pappret ibland så att man ser dom, dock så har jag inte tålamod att vänta och se om dom försvinner eller ej. Har du kollat det?

    Sen kan man ju göra äl-tester, fast har du äl nu så ger dom inte utslag tror jag.
  • Tessie80

    browniieee: Har du gjort äl-test med utslag? Du har väl garanterat inte äl så det kanske är ett tecken på något annat!!!

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?