Inlägg från: Anonym (Problem!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Problem!)

    Erfarenhet av Monetar?

    Hej!

    Är det någon annan än jag och min sambo som har haft problem med Pensionsföretaget Monetar?

    Då han tecknade avtalet via telefon då så ville han betala 50 kr/månaden om året via autogiro. Inga autogiro papper blev utskickade och igår kom en PÅMINNELSE på ca 600 kronor, alltså en hel årsavgift.

    Jag ringer till Monetar eftersom min sambo jobbar och den sjukt otrevliga tjejen i telefon säger att min sambo måste betala en hel årsavgift eftersom han inte betalade den första fakturan i tid. Hon vidhåller att han fick ett inbetalningskort i välkomstbrevet, men min sambo säger att han inte alls fick det eftersom han skulle få papper om autogiro.

    Nu MÅSTE vi alltså betala en HEL årsavgift för något vi inte ens vill ha, de har inte ens fått min sambos PPM kod.

    Någon annan som varit med om ngt liknande?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-27 12:46
    Finns första fakturan med i välkomstbrevet?!

  • Svar på tråden Erfarenhet av Monetar?
  • Anonym (Problem!)
    Fracklands skrev 2009-05-27 12:34:48 följande:
    Nä, såna problem har inte vi haft med Monetar. Allt har funkat jättebra och all kontakt har varit jättebra. Trist! Men det är väl ändå så att ni avtalat 1 års avtal och när ni inte betalade första inbetalningskortet så debiteras hela året eftersom ni då "brutit" överenskommelsen. Jag vet inte men jag tror att det är så det brukar funka. Jag skulle nog rekommendera att ni gav ut PPM-koderna så dom får placera pengarna och sen gå vidare. Säg upp avtalet i tid och välj en annan förvaltare nästa år, ni kommer inte känna er nöjda innan dess tror jag!
    Tack för svaret! :)

    Minns du om den första fakturan fanns med i välkomstbrevet? :)
  • Anonym (Problem!)

    Anonym (Problem!) skrev 2009-05-27 11:29:43 följande:


    Hej! Är det någon annan än jag och min sambo som har haft problem med Pensionsföretaget Monetar? Då han tecknade avtalet via telefon då så ville han betala 50 kr/månaden om året via autogiro. Inga autogiro papper blev utskickade och igår kom en PÅMINNELSE på ca 600 kronor, alltså en hel årsavgift. Jag ringer till Monetar eftersom min sambo jobbar och den sjukt otrevliga tjejen i telefon säger att min sambo måste betala en hel årsavgift eftersom han inte betalade den första fakturan i tid. Hon vidhåller att han fick ett inbetalningskort i välkomstbrevet, men min sambo säger att han inte alls fick det eftersom han skulle få papper om autogiro. Nu MÅSTE vi alltså betala en HEL årsavgift för något vi inte ens vill ha, de har inte ens fått min sambos PPM kod. Någon annan som varit med om ngt liknande?
    Finns första fakturan med i välkomstbrevet??
Svar på tråden Erfarenhet av Monetar?