Inlägg från: klabbis |Visa alla inlägg
  • klabbis

    Underbara majbarn! - Del 8

    Freja går också för fullt nu. Så kul!

    Idag var vi o badade o när jag skulle packa ihop våra saker fick jag springa efter henne efter varje sak jag lagt i väskan .

  • klabbis
    Moniqe1979 skrev 2009-07-01 08:29:28 följande:
    hej hej... tuntalisa.nej inte sååå långt knappt en mil *hihi* men lika mycket fixande för det tror jag. Vi byter hus med Makens mamma så lite snurrig flytt vi har redan massa grejjer där och hon här så snart har jag ingen koll alls på vad som hör hemma vart.Samuel går oxå för fullt nu . Wow vad häftigt snabbt det gick från kan inte alls till "nu kan jag mamma" alla hade sagt att det bara händer helt plötsligt men hade nog inte riktigt förstått att det faktiskt var så, tänkte att det var som krypningen att han skulle klura ut gradvis hur man gör.
    Det var samma här! Det var några dagar i början hon var lite försiktig, men nu är det som du säger att "nu kan jag mamma"!

    Vi var på stranden idag igen, och det blev ett riktigt äventyr för när vi kom dit höll de på att lägga (el vad man ska säga) ut ny sand. Där var en traktor som körde runt och harvade och nån andra maskiner som tippade ut sanden och så en stor lastbil. Freja tyckte det var jättekul. Hon pekade och sa OJ .
  • klabbis

    Hej på er!
    Nu e vi hemma igen efter två veckor på landet hos mina föräldrar i Skåne. Freja har badat i en liten pool där som de hade köpt, borstat häst (jag höll henne), klappat katter o kanin, ja haft det mysigt med andra ord .
    Medans vi var där lärde hon sig att klättra uppför - o nerför deras trappa till ytterdörren (tre trappsteg hög). Hon e riktigt snabb nu med, nästan springer ibland.
    Hon har redan fått kindtänder! (Vilket var lite jobbigt för henne.) En på var sida. Nån mer?

  • klabbis
    MiieRO skrev 2009-08-11 14:55:27 följande:
    Hej tjejer hur e det?? W började på dagis i går..verkar fungera bra..
    Vad skönt! Jag har börjat jobba nu (började i torsdags), och det är lite dubbla känslor. Kul att komma tillbaka, men samtidigt vill man vara hemma. Min man kommer att va hemma t o m sista sept, så riktigt än är det inte dax för dagis, men den 14 sept ska de dit för ett första besök.
  • klabbis
    Tuntalisa skrev 2009-08-18 10:58:58 följande:
    Hej alla. Det var ett tag sen jag var här inne. Vi har varit i sverige pa semester och sa i bergen en vecka och jag har inte varit pa internet nagonting.För ca 10 dar sen sa klämde Lucas tummen i en grind pa garden. Den klämdes ganska rejält och pa sjukhuset fick de ta bort nagen och göra 3 stygn. Nu har han bandage och det kommer dröja men det ska komma en ny nagel. Stackarn. Vi satte ju upp grindar för att skydda barnen fran att ramla ner i trapporna och sa händer detta!Lucas har ännu bara 4 tänder. Kindtänder är nog langt borta ännu. Lite trist för vi kan ju inte ge sa mycket mat ännu som han maste tugga.Kul med dagis! Här börjar dagis först när barnen fyllt tre sa min äldsta ska börja nu i september. Fast de börjar bara nagra timmar om dagen sa det är ju inte riktigt som i sverige med inskolning etc.
    Otäckt med tummen! Hoppas den blir bra snart.

    Min man har börjat inskolningen med Freja nu, och det går väl sådär. Hon gillar att vara där och hon har tytt sig väldigt mycket till en av "fröknarna". Men maten är hon inte så förtjust i och idag när hon skulle sova där blev hon tydligen jätteledsen. Men, som de säger där så är ju allt nytt för henne, så förhoppningsvis blir det bättre. Imorgon ska jag åka dit vid halv två efter jobbet och vara med lite, det ska bli spännande.

    Hoppas ni alla har det bra!
Svar på tråden Underbara majbarn! - Del 8