• roffe

    Theralen?

    Jag läste på fass.se och det verkar ju konstigt att ge ett beroendeframkallande medel till personer som behandlas för alkoholberoende, så jag tror inte den är fysiskt beroendeframkallande. (Då den verkar ha flera användningsområden).

    Däremot kan man ju må dåligt psykiskt när man slutar med en medicin och även på utsättningssymptom.  

    Sen att den ges till allergiska barn och kanske behöver användas ofta gör ju oxå att man undrar om den verkligen kan vara beroendeframkallande, isåfall borde den ju inte skrivas ut till barn med återkommande problem, som allergi tyvärr är. 

    Själv klarade jag inte av citalopram pga konstans illamående i över en månad, så jag gav upp den. Jag åt den en period vid ett tidigare tillfälle men mådde aldrig bättre psykiskt pga det jag mådde dåligt av var situationen jag levde i och människorna omkring mig. Jag fick alltså medicin när läkaren borde gett mig rådet att flytta och sluta vara så rädd för vad andra tycker och tänker. Istället fick jag äta tabletter.  

    Jag har fått bättre hjälp av Atarax som gör mig dåsig, den kan jag ta när jag verkligen inte pallar mer och måste kunna varva ner för att sova. Dock tar jag den väldigt sällan nu för tiden. 

Svar på tråden Theralen?