• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • Kvack

    Jag fyllde 36 i maj.

    Idag gick Ida sina första steg. Annars så har vi bara varit i poolen och slappat.

  • 3 barns mamma84
    Kvack skrev 2009-07-03 00:44:33 följande:
    Jag fyllde 36 i maj.Idag gick Ida sina första steg. Annars så har vi bara varit i poolen och slappat.
    Grattis till Ida och stolta mamman
  • sthlmstjejen

    Carina: Japp, bodde i södertälje i 5 år och tyckte bara att det blev sämre och sämre där. Men alla är ju olika...

    Mareld: Jag förstår att det måste vara jättejobbigt för er att ha det sådär, själv skulle jag aldrig klarat det så jag tycker att ni är jätteduktiga. Som det skrevs tidigare så är det ingen fara med Julia, det är jag säker på! Men ta hand om ert förhållande, hur ni mår påverkar ju Julia. Hoppas att allt blir bra!

    Melva: Var det inte svalt inne på bion?!?! Det var jag ju säker på, tur att ni bara stannade halva filmen

  • Rimfolina

    Åh, Mareld! Får tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg. Med så mycket kärlek som du har för din familj kan ingen fara illa! Du ska se att det ordnar sig till hösten, Julia kommer att fixa det jättebra och ni får se till att ta hand om varandra så gott det går tills ni får lite mer tid över. Ett barn mår bra när föräldrarna mår bra och även om du tycker att det känns jobbigt nu så kommer du vara glad över att du har ett jobb så småningom! Hoppas att det snart känns lite bättre! Du och D får försöka hinna skriva lappar till varandra i alla fall. Stooooooor kram!

    Carina: Tack!

    KaOl: Nej, man är inte äldre än man gör sig! Här inne känns vi ganska jämlika trots olika åldrar.

    Kommenterar en sida i taget igen.

  • Rimfolina

    Kvack: Grattis till stora tjejen!

    Melva: När i januari fyllde du? Vi är mao hyfsat jämngamla, jag fyllde 23 jan.

  • Lina S

    Lana - gå in på deras hemsida. Eller maila dem och fråga, goboken@goboken.se

    Mareld - jobbigt att allt känns så tungt nu, hoppas det känns bättre snart. Inte kommer Julia få några men heller, ni är världens bästa föräldrar för henne!

    Kaol - nej man kan verkligen inte tro att du är 40 Du är superfräsch!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Lina S

    Glömde ju det viktigaste...

    {#lang_emotions_cheers}  {#lang_emotions_cheers}  {#lang_emotions_cheers}  GRATTIS LANA {#lang_emotions_cheers}{#lang_emotions_cheers}  {#lang_emotions_cheers}


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • KaOl

    Lana: Stor kram på födelsedagen!! Har dottern sjungit fint och kommit med fina paket??

    Carina: tack vad du är söt

    Mareld: Lyssna på de andra!! Tror inte alls att lillan tar skada - tvärtom skulle jag nästan tro att hon får MER uppmärksamhet på det här viset. Tänk på alla andra länder, inget annat land har lika lång föräldraledighet som Sv och inte blir de barnen skadade!
    Däremot tror jag att det är extremt viktigt att du och D tänker på varandra. J och jag har i perioder inte kunnat ses så mkt av olika anledningar, men vi har alltid varit nära ändå, via sms, msn, telefon osv. Tror att det är jätteviktigt att man bibehåller närheten!!!
    Melva sa en klok sak om arbetsfördelning - se till att det är KLART uttalat vem som gör vad, annars kommer det garanterat att bli orsak till gräl...
    Det här är en period i ert liv - och ni kommer att fixa det - men det krävs så klart en del jobb från bådas håll.. Kram!!

    melva: vad var det för film ni skulle se??

    Underbart väder idag med *stranden here we come*. Pappa fyller år idag så ikväll ska vi hem dit och gratta honom.

  • KaOl

    lina: tack

    rimfo: håller med!! rätt häftigt när så många tjejer m så olika åldrar, bakgrund osv träffas - och att alla känns hyfsat jämlika!!!

  • jeng

    Mareld,
    Jag skulle skriva det igår.Ph har ju jobbat i Oslo och har kollegor där som fått barn. De frågade redan när Ted föddes när han skulle börja på dagis osv, för där börjar ju barn på passningsverksamhet typ så tidigt som 4 månader kanske, helt beroende på föräldrarnasbehov. Man har en helt annan attityd till att det är OK för föräldrarna att lämna bort barnet på passning för att man återgår till jobbet. Såklart är det också ok att man är hemma om man vill, men vad jag minns så är inte förmånerna desamma...

    Jag vill inte personligen sätta ted på dagis (sorry allihopa, jag VET ju att det är förskola, men ...) just för att jag har möjligheten att vara kvar hemma. i ettårsåldern känns dagis som det blir en barnpassning helt enkelt, ja en förvaring lixom. bara det att man inte har en barnvakt till sitt barn, utan många barn delar påsamma barnvakt. klart att han kommer lära sig en del också,men jag ser ju den riktiga nyttanförst senare. däremot, om jag var tvungen eller som sagt hade ettvalang jobb så som du fick, då hade det lixom inte kännts konstigt på samma vis. men varför sätta honom där närjag nu kan vara hemma ett år till på honom med i princip full lön? speciellt när mitt jobb suger och behöver tid på sig att reda ut siginnan jag tar ställning till om jag vill tillbaka dit eller inte! hihihi

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8