Inlägg från: jacob 43x27cm |Visa alla inlägg
  • jacob 43x27cm

    Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...

    Den kvinna som har provat på en riktigt stor har väldigt svårt att tänka sig och nöja sig med någon annan, tro mig, jag vet!

  • jacob 43x27cm
    Tom Araya skrev 2012-02-13 20:10:07 följande:
    BS!
    Jag har en god, kvinnlig vän med försmak för rejäla doningar. Hon dejtade en kille med den största hon sett för något år sedan. Hon är INTE intresserad av att träffa en man med lika tilltagen utrustning igen.
    Det beror kanske på att killen inte visste vad han gjorde, inte hade rätt teknik och inte var tillräckligt hänsynsfull och försiktig i början, skulle tro det! Jag kan nog få henne att tänka om här...
  • jacob 43x27cm
    Anonym skrev 2012-02-20 16:46:11 följande:
    Jag. Det är väl allmänt känt att många tjejer föredrar att både ha kakan och äta den.
    Jag håller med. Det är väldigt många tjejer inte hålla sig bort från en riktigt stor kuk trots att de har ett förhållande. Och singlar är som tokiga på riktiga bamsingar, förut var det i PK att säga att "ju större desto bättre" med hänsyn till killar med lite mindre men nu har de flesta tjejer tuffat till sig och säger som det är.  Absolut inget att skämmas för tycker jag, snarare tvärtom...
  • jacob 43x27cm
    Anonym skrev 2012-02-20 20:55:03 följande:
    Ja och om några generationer så är vi tillbaka till djurvärlden där dom starkaste får föra generna vidare, inte den med störst kuk. Hanarna blir rivaler och slagsmål på liv och död om honans brunst uppstår och då är en stor kuk en klen tröst, en stor biceps däremot kommer man då långt med :)
    Ja, vem vet men idag är det stor kuk som gäller och det är inte som någon tjej ber om ursäkt för
  • jacob 43x27cm
    HäxanSurtant skrev 2012-02-20 21:05:53 följande:
    Är du dum på riktigt eller spelar du bara för jävla bra???

    Det är olika och även bland fler av de som föredrar större än medel, skulle nog backa för din kuk. Sanningen så som jag kan se den, dock byggt på personliga kontakter är att män med väldigt stora kukar inte alls få knulla lika mkt som de vill av många olika skäl, men ändå.
    Jag vet att många killar med stora kan uppleva det som svårt att att få till det men a och o för kille som har riktigt stor kuk är att vara lyhörd, hänsynsfulla och ha rätt teknik. Allt det där har lärt mig allt efter hand och mina partner kan inte tänka sig något mindre, de villa bara ha mer och mer...älskar att tillfredsställa en kvinna utöver det vanliga.  
  • jacob 43x27cm
    HäxanSurtant skrev 2012-02-20 22:34:03 följande:
    Jag tror faktiskt det mesta handlar om bra kemi och tillit, för att få bra sex oavsett storleken. Det viktigaste är väl att både du och partnern är nöjda
    Absolut, du har rätt i mycket här
  • jacob 43x27cm
    HäxanSurtant skrev 2012-02-20 22:38:08 följande:
    Ibland händer det, lite som en trisslott är jag
    Men en trisslott vinner man ju aldrig på, i alla fall inte jag
Svar på tråden Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...