• Anonym

    Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...

    Hur blir det?? Har pendat mellan två killar ett tag och bestämt mig för att köra på det trygga, säkra... Men en sak oroar mig, den killen som jag har varit med nu ett halvår är väldigt välutrustad, grov. Sexet har ju onekligen varit gudomligt skönt pga detta. Nu ska jag alltså tillbaka till en liten kuk, kommer jag bli skogstokig eller anpassar fittan sig?? Det känns ju liksom så mycket mer när man blir ordentligt uppfylld av kuk...

  • Svar på tråden Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...
  • bodegapeppe

    Anonym (Lillemor) skrev 2009-07-01 10:46:45 följande:


    Jag måste vara ärlig och säga att de små snoppar jag träffat på inte är likt andras i slakt tillstånd. Jag har googlat och funnit begreppet micropenis men ändå inte funnit någon vettig bild då de män med micropenis åtminstone verkar ha en större omkrets än de jag sett. Tänk dig ett finger som har storlek ca 14-15 i ringstorlek (16 är den minsta storlek som säljs på exempelvis Guldfynd) så får du kanske en bättre bild av hur de sett ut?
    oj, då måste du haft otur om du träffat fler än en sån..

    Anonym (liten?) skrev 2009-07-01 12:55:14 följande:
    Men är det ingen annan än jag som har problem med stora kukar? Min man har 17 cm lång och det är väl inte jättestort(?) men han slår ändå i livmodertappen så det gör ont som satan. Eller det kanske är jag som är liten? Då har jag ändå fött barn (fast det kanske inte påverkar längden iofs).
    Många som har det, läs runt här och se.
  • Anonym (Majsan)

    Har bytt från en med en penis över normal (tror jag, har inte så himla många referenser), till en med en betydligt mindre.
    Jag tycker jag har så himla mycket bättre sexliv numera, då den med mindre penisen är så mycket mer lyhörd för mina reaktioner, o allt runtom själva penetrationen är så mycket bättre, men faktiskt är det även så att den där lilla snoppen kommer åt fler stimulerande punkter inne i mej än den med större snorre gjorde.

    Så HUR killen o du samspelar gällande sex betyder så mycket mer än storleken! och jag var absolut inte bedövad för mindre skala då jag bytte från L till S!

    samtidigt:
    visst hade det varit toppen om min nya hade haft mitt ex storlek, men sin nuvarande teknik o lyhördhet. För vissa ställningar är trots allt mindre roliga nu, o de där sköna punkterna hade vi kanske kunnat hitta ändå, man behöver ju inte köra i botten varje gång... men det är i drömmarna det, i verkligheten är jag väldigt nöjd att ha hittat en så skön partner att ha sex med. Kan inte få nog av honom!

  • redneck girl

    hur stor/lång anses en normal pitt vara?
    kan nog vara svårt att gå från en stor till en micro.

  • regnbågspappan

    7barns mamman skrev 2009-07-01 14:39:06 följande:


    hur stor/lång anses en normal pitt vara?kan nog vara svårt att gå från en stor till en micro.
    har du aldrig läst sexologfrågespalterna?? en "normal" är allt från 10-20 typ genomsnitt 13-15 sägs det väl???
  • Anonym

    känner igen mig...... Sexet är inte bra.... Vi har sex mer sällan eftersom lusten inte riktigt finns där

  • mikz
    regnbågspappan skrev 2009-07-01 16:20:23 följande:
    7barns mamman skrev 2009-07-01 14:39:06 följande: har du aldrig läst sexologfrågespalterna?? en "normal" är allt från 10-20 typ genomsnitt 13-15 sägs det väl???
    Är de sifo som håller i dessa undersökningar? =)
  • Anonym (HEJHOPPLILLSNOPP)

    har inte följt tråden men jag hade en kille som var väl utrustad sen träffade jag min nuvarande som hade mycket mycket mindre, i början var det som att doppa en tops i en toastol men det vart fort bättre o min fitta anpassade sig. nu e jag väldigt trång och kan inte tänka mig att ha en större. gick från 23cm till 14cm o stor skillnad på grovleken vare åxå

  • Anonym

    Tack för era svar, kul med så många olika erfarenheter. Hoppas det blir bra det här, inte för att snoppen är det absolut viktigaste men nog är den viktigt allt... Speciellt när man är van att bli rejält uppfylld...

  • Anonym

    Sök erektion på wikipedia, fast på engelska . Kommer en bild upp på en fullt normal en

Svar på tråden Att gå från en stor kuk till en mycket mindre...