• Preimeg

    bor i utlandet men vill flytta hem till Sverige och vi har barn!!! HALP

    Anonym (sannaK) skrev 2009-07-03 08:44:04 följande:

    hejsan

    Jag ar en tjej som varit gift med en amerikan i 8 ar, vi har tva sma pojkar 5 & 2 ar gamla. Pa sistone sa har jag kannt mer och mer att jag vill flytta hem till Sverige och rota mig dar. Jag har bott utomlands i MANGA ar och kanner att Sverige ar hemma och det kanner jag valdigt djupt i hjartat.

    Varat aktenskap har val varit upp och ner som alla andras och jag kanner att om vi skiljs sa skulle iallafall inte jag vilja vara ovan med honom. Han ar en gullip pappa som har jobbat mycket hart for att ge familjen vad de behover. Grejen ar att vi har vaxt ifran varandra i mina ogon och det ar ett faktum. Jag tror att han vet det innerst inne ocksa men har val kant som jag att man haller ihop pga av barnen. Men nu sa kanner jag att det gar inte langre. Jag har varit hemmafru i 5 ar och har alskat att vara med mina barn varje dag, det har varit lyx helt enkelt for mig. sjalvklart sa 'jobbar' jag med att ta hand om hus och alla sana saker ocksa.

    Grejen ar att jag tror aldrig att min man skulle vilja flytta till Sverige och aven om han gjorde det sa ar det inte ratt mot honom att flytta hit honom och sedan lamna honom har.

    Ar det nagon som har nagon liten erfarenhet om hur det kan ga till med vardnad av barnen i en san har situation?

    Jag vill inte ha moralpredikan om hur viktigt det ar att barn har tva foraldrar och att jag har valt att bo i usa och darfor maste jag stanna dar. Manniskor andrar sig och jag forsoker helt enkelt hitta en losning!

    Jag ar inte ute efter att 'straffa' honom och ta ungarna bort fran honom. tvartom - jag vill hitta en losning dar vi kan traffa dem bada tva sa alla ar nojda! Ar det nagon som har nagra tips att ge eller vet nagon som har gatt igenom samma sak?

    Tack for att du last....


    Hejsan jag vet att jag kommer lite efter nu men ville bara fråga hur allt har gått?

    Jag ligger nämligen i samma sits som du gjorde men bor i Spanien och är pappa till två barn.

    Saken är nu så att mamman vill skiljas och jag kommer vilja flytta hem till Sverige såsmoningom.

    Hur har du kommit fram i livet? Varje liten detalj kanske skulle göra mig lite klokare, hoppas på ditt svar om du kan läsa det här tack och hej.
Svar på tråden bor i utlandet men vill flytta hem till Sverige och vi har barn!!! HALP