• Anonym (ruset)

    Missbruka stilnoct...?

    Finns det fler än jag...?
    Jag tar gärna min tablett när barnen sover men jag går inte och lägger mig utan gillar den känsla som tabletten ger mig {#lang_emotions_undecided} Numer är den känslan inte så stark längre tryvärr och jag antar att det är för att jag blivit tolerant och beroende både fysiskt och psykiskt Har försökt ta två i stället men mår jäkligt illa bara så det gör jag inte mer... Skäms för mitt sätt, undrar om det finns fler....?
    Jag är en person där jag tror omgivningen i sista hand skulle ens ana att jag missbrukar lkm Jobbar dessutom i vården... Fan vad svårt detta blev....

  • Svar på tråden Missbruka stilnoct...?
  • Dynamic
    Anonym (förundrad) skrev 2009-07-05 12:35:05 följande:
    Men hjälp, vad många ni är som missbrukar tabletter! Jag är lite nyfiken på var ni får tag på dem? Skriver läkare så lättvindigt ut en massa tabletter på kort tid? Eller köper man dem under bordet på nåt vis?
    LÄkare skriver ut dom, och för lättvinsdigt ja.
  • Anonym (Stilnoct?)

    Anonym (oxå fast) skrev 2009-07-05 11:44:36 följande:


    ja det gör det men vill inte blanda in ytterligare läkare, har svårt för att öppna upp mig o har stort förtroende för min egen läkare.
    Ja det är sant. Hoppas du inte mår allt för dåligt
  • Anonym (Stilnoct?)

    Anonym (förundrad) skrev 2009-07-05 12:35:05 följande:


    Men hjälp, vad många ni är som missbrukar tabletter! Jag är lite nyfiken på var ni får tag på dem? Skriver läkare så lättvindigt ut en massa tabletter på kort tid? Eller köper man dem under bordet på nåt vis?
    Jag får recept av min läkare och han har stenkoll på hur många man tar så några extra får man inte. Det nya systemet gör att läkaren ser vad du har fått ut och hur många så det går snart inte att missbruka dem. Men jag äter tills mina är slut sen får jag vara utan till jag får nytt recept. Man kan nog köpa oxå många plockar ut recept utan att behöva dem så säljer de dem dyrt
  • Anonym (oxå fast)

    nej precis läkarna har stenkoll. o jag som faktiskt klarar mig hyfsat utan låter det hellre gå ett tag fast jag är utan än att jag ringer om nytt recept så fort de är slut. som nu.

  • DreamBitch
    Anonym skrev 2009-07-05 09:26:24 följande:
    Öhhh- hur menar du? Bara för att du hade det så så betyder det inte att alla andra fejkar sina abstinensbesvär. Vi reagerar alla olika på läkemedel - min svärmor får allvarligt blodtrycksfall varje gång hon får lokalbedövning (därför måste hon vara under noggrann uppsikt varje gång) - dra inte alla över samma kam
    Jag har aldrig sagt att någon har fejkat sina abstinensbesvär. Jag sa att på en så liten dos som en tablett/dygn så sitter abstinensen psykiskt. Man saknar helt enkelt känslan som stilnocten ger och ingen nedtrappning i världen kan ändra på det. Mao måste man helt enkelt bara bestämma sig för att sluta och stå ut med den psykiska abstinensen i några dagar.
  • Anonym (förundrad)

    Okej, jag förstår. Jag antar att man springer runt hos olika läkare också, och på så sätt kan få fler att skriva ut samma sak.. Eller kan alla läkare se samma medicinhistorik via gemensamt datorsystem numera?

  • Anonym (oxå fast)

    läkare inom psykiatrin tex kan inte se vad man får för medicin från vårdcentralen o tvärtom så de enda ställena man kan "springa runt på" är väl mellan dessa ställen tror jag. jag som gått på båda ställena samtidigt har då aldrig uttnyttjat det systemet o tror inte det är så vanligt men visst förekommer det.

  • Anonym (förundrad)

    Okej. Jag tänkte mest på privata allmänläkarmottagningar resp. vårdcentralen. Men det är ju bra för var och en om det inte är för enkelt...

  • Anonym (Stilnoct?)

    Det går inte längre de ser på datorn på psyk vårdcentralen alla ställen har det där jag bor. Förr kunde man springa runt men det går inte längre det står klart å tydligt både vem som skrivit och när. Har ni inte det systemet så kommer det snart. Mitt ex gjorde så han gick till psyk å fick ut 100 stilnoct sen gick han till sin husläkare å fick 30 men en dag så skulle husläkaren skriva ut så kom en hel radda på hur många han fått tidigare oj det vart snopet där stod allt så då blev det stopp

  • Anonym (oxå fast)

    jasså. ja så är det inte här men det kanske kommer o det är väl bara bra isf.

Svar på tråden Missbruka stilnoct...?