Inlägg från: Mars2007 |Visa alla inlägg
  • Mars2007

    Vi som hade BF december 2008 - nu är bäbisarna här! Del 3

    Barnen sover samtidigt!!

    Passar på att titta in lite. Vi ger lilleman katrinplommon till gröten varje morgon, om han verkar hård ökar vi "dosen" eller så får han lite extra senare på dagen. Päron ska nog också ha den effekten.

    Jag ska jobba ons-fre!! Barnen ska passa av farmor och farfar och sedan på fredag är pappan hemma. Lire plus i kassan! Det enda besvärliga är att jag måste ändra mina anmälda fp-dagar!! Passar bra för sedan går sambon på semester (fp) i 4 veckor!

  • Mars2007

    Ja, det ska bli skönt med semester!! Hoppas bara att den hjälper oss (läs mig) och inte stjälper... själv tror jag på nummer ett, nu när han fattat att vi måste rycka upp oss för att få det funka!

  • Mars2007

    Blir såååå less!!
    Nu är Elias dålig igen!!!!
    Natten mellan tisdag och onsdag hade han nästan 40 graders feber. På morgonen var den borta och han verkade må bra. Han har dock sovit väldigt dåligt sedan dess (nattetid), nu inatt fick han feber igen - tempade inte honom men han kändes mycket varm. Imorse var febern nere på knappt 38 så jag tänkte att det skulle lätta, bad sambon att ringa vc för säkerhets skull - körde till jobbet. Ikväll när jag kom hem hade han 38,6, har ont i kroppen och ser hänging ut. Han är dessutom prickig över kroppen. Har funderat på 3-dagars febern men borde inte prickarna komma efter febern och borde det inte vara en konstant feber från början? Elias hade gott om prickar redan igår, vilka bvc-sköterskan (var på vägning och mätning då) tyckte såg ut som någon mat han reagerat på. I nuläget känns prickarna och febern skulla höra ihop men vad vet jag? Jag som precis tyckte att han äntligen blivit sig själv igen..

    Skit oxå

  • Mars2007

    Vad tråkigt Yoshimi att lägenheten inte var bra!! Förstår att det hade varit skönt med lite mer plats!!

    Vi lägger Elias vid 19-20-tiden och han skriker oftast en del innan han somnar. Sover till elva-tolv får lite välling sedan vaknar x antal ggr per natt och vill amma.. tröttsamt!! Tyvärr dricker han fortfarande inte så mycket välling så att han behöver påfyllning vid midnatt är lugnt men det är segt att han är som han är på natten.. i övrigt är han en snäll liten sak! T o m när han är sjuk (peppar, peppar)! Nätterna blir väl bättre förr eller senare.. vi har tänkt fixa klart hans rum så han kan flytta dit för då kanske han vaknar lite mindre på nätterna! Får väl se.

  • Mars2007

    Måste sälla mig till alla andra!! Usch och fy (vill gärna svära oxå.. men måste dra ner på de fula orden )
    Kan inte för mitt liv förstå hur din syster eller dina vänner kan umgås med en sådan stor SKIT när de vet vad som hänt..!! Förstår verkligen att det känns jobbigt för dig. Kan tänka mig hur allt de gamla bubblat upp när du såg bilderna eller den där känslan när man hajar till - såg man verkligen rätt?
    Tycker inte heller att han ska ha ett skit av dig!! Hur ska han kunna komma nu och kräva dig på pengar!! Kan han inget bevisa så är det ju ord mot ord dessutom..

    Vad gäller vattkopporna så är det svårt att säga vilket - jag tycker att om ni känner som ni gör så ska ni stanna hemma!! För ingen ska tvinga er till något som inte ni vill - det upp till var och en om man vill "smitta" sina barn med vattkoppor eller ej inte någon annan!!

  • Mars2007

    Vad skönt att ni kan gå på festen!! Kan du behöva!!

  • Mars2007

    Här är en till son har svårt att sluta med nattamningen. Dottern blev avvand på en natt (!!!), då var hon 6 mån så det är stor skillnad denna gången.. Hoppas oxå på att flytt till eget rum ska förbättra oddsen för att få sova lite bättre på natten. Vad gäller välling så har vi hållit på sedan han blev 6 mån och han tar mellan 40 och 100 så det fungerar inte så bra.. kör på gröt och kämpar vidare. Hade själv tänkt köra på majsvälling (trodde han fick ont i magen för han protesterade så mkt) men blev avrådd från bvc med motiveringen att han lätt blir förstoppad då, så Yoshimi - jag hade inte kört med majsvälling om det inte är så att lillen är känslig/lös i annat fall sade de på bvc att nan hade någon välling för känsliga magar.. hör med dem!!

  • Mars2007

    Intressant det här med studier, funderar själv allvarligt på att läsa lite på distans!

Svar på tråden Vi som hade BF december 2008 - nu är bäbisarna här! Del 3