Inlägg från: Tian 10 |Visa alla inlägg
  • Tian 10

    Ta inte vaccinet!

    Helt otroligt hur någon som verkligen inte har någon kunskap om vaccin kan uttala sig på detta vis som ts gör! Aborterade foster i vaccin, det är nog det dummaste jag har hört på väldigt länge! Anledningen att det måste finnas utrustning för återupplivningsförsök är om någon får en allergisk chock mot bl.a äggprotein som finns i vaccinet. Bara för att du inte tidigare har reagerat på äggprotein gör inte att du inte har utvecklat en allergi mot detta till vaccineringstillfället. Levande virus finns inte med i vaccin, i vaccin används antingen avdödade viruspartiklar eller delar av virus (protein) som innehåller vad man kallar epitoper. Dessa epitoper lär vi immunförsvaret att känna igen så att när immunförsvaret senare påträffar levande virus kan de med lätthet bekämpa virusinfektionen.

    Svininfluensan som har kommit nu är en risk då den verkar vara mer smittsam än tidigare influenser. Även om dödligheten inte är högre så kan vem som helst räkna ut om 10 ggr fler blir smittade så kommer 10 ggr fler att dö! Plus att denna influensa verkar ha en tendens att påverka andingsorganen i större utsträkning. Vi har inte obegränstad sjukvård för de som behöver, speciellt inte om hälften av sjukvårdspersonalen ligger hemma sjuka.

    Detta vaccinet är producerat på sätt som är brukligt att producera vaccin på och innehåller inget utöver vad som finns i vaccin som har används på människor tidigare. Jag ser inte hur detta vaccin skulle skilja sig mot tidigare års vaccin.

    Om jag blir gravid kommer jag att ta vaccinet direkt!

    Men detta är ju bara min åsikt och alla har rätt till en. Kan ju tillägga att jag är utbildad biomedicinare, doktorerat i snart fyra år med bl.a att ta fram ett vaccin.

Svar på tråden Ta inte vaccinet!