• Anonym

    Han har mycket vatten i lungan, proppar, cancer? Så orolig så jag inte vet var jag ska ta vägen....

    Min man är på akuten, han har haft mycket vatten i lungan, den låg och flöt där inne..
    Han har haft svårt att andas och haft jätteont i några veckor nu. Han har inte varit förkyld eller nåt sånt. Han har astma och allergier. Jag gråter och är SÅ OROLIG att det är cancer eller nåt annat farligt!!! Han som hatar sjukhus också, och de ska tappa bort vattnet i lungan strax och det gör JÄTTont det sa t om doktorn.. Proppar var det första de hade pratat om. Någon som har någon erfarenhet om liknande?

  • Svar på tråden Han har mycket vatten i lungan, proppar, cancer? Så orolig så jag inte vet var jag ska ta vägen....
  • Anonym

    Jag har aldrig varit i den situationen men vågar ändå påstå att jag förstår din oro till viss del då min mamma fick genomgå en massa undersökningar och till och med operation förut i en utredning.

    Det är omöjligt att inte oroa sig, hur mycket man än försöker lugna ner sig och hur mycket än andra talar om för en att allt kommer att bli bra och att man kan sluta tänka på det för en stund. Man kommer att oroa sig. Det hör till helt enkelt MEN glöm inte att emellanåt tänka på det hopp som faktiskt finns! Och det faktum att det faktiskt KAN vara någonting ofarligt som kan lösas rätt enkelt. Man tror direkt det värsta, men oftast så är det ju inte det.

    Jag vet inte vad jag kan skriva som lugnar för jag vet att det är nästintill omöjligt att bli lugn i en sådan situation men försök att tänka på det positiva också! Tala med dina nära, tala med andra här på forumet, håll dig sysselsatt så går tiden snabbare. Försök hålla modet uppe!

    Jag hoppas och tror att allting kommer att lösa sig!!

    STORA STYRKEKRAMAR!!

  • Anonym

    Tack så mycket!! Allt är väldigt jobbigt just nu =( Imorgon ska jag på min farmors begravning också.
    Min man MÅSTE klara detta, vi som skulle skaffa hus och skaffa ett barn till. Som min man sa förut: det är nu livet börjar..
    *gråter igen*

  • Anonym

    Kram.. Hoppas allt vänder till det bättre snart... Ta hand om er....

  • paddanpuff

    Stackars dig/er! Jag håller verkligen tummar och tår för att detta ska gå bra, det löser sig säkert Väntan är fruktansvärd och att vara maktlös känns ännu värre....

    Skickar en jätte kram och puss till Er alla!

  • Duva

    Stackars er...massor av kramar...Fy, kan bara tänka hur man själv hade kännt det..KRAM

  • Anonym

    Tack alla!
    han ska inte göra gastropi utan Biopsi!! Skrev fel. På sidan av bröstkorgen ska de ta bort körtlarna som ska skickas för analys.

  • Anonym

    Har precis läst om din mans problem och ville bara skriva ett par rader om hur det var för mig. Jag hade två lunginflammationer och de penicillinbehandlades utan problem. Har sedan tidigare (i samband med att jag blev hjärtsjuk även haft en propp i lungan, vilken behandlades med bla blodförtunnande).
    För en tid sedan fick jag ont i ryggen (lungan) när jag andades, och drack vätska. Efter ett par dagar hade jag så ont att jag inte kunde ligga ner. Åkte in till sjukhus igen och hade vätska i lungsäcken. Tappade 1,8 liter vätska. Det gjorde ont, vill inte ljuga, men det var hanterbart.
    Man röntgade mig, uteslut cancer/ metastaser, proppar- dock konstaterade än en gång lunginflammation. Jag fick vara kvar på sjukhus i en vecka (men det beror nog mer på att de ville ha mig under uppsikt pga mitt hjärta). Jag hade förhöjda värden som kunde tyda på propp, dock hade jag ingen vid det aktuella tillfället. Fick ändock behandlas med blodförtunnande.

    Jag fick göra en lungmedicinsk utredning och man konstaterade inte så mycket utöver att jag har lätt för att få lunginflammtion och att detta i kombnation med min astma och hjärtsjukdom gör det lättare för mig att insjukna.

    Kram o lycka till.

Svar på tråden Han har mycket vatten i lungan, proppar, cancer? Så orolig så jag inte vet var jag ska ta vägen....