• Anonym

    Tråden för oss som gilla analsex

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-20 10:28:56 följande:


    Jag läste nånstans att det finns fler nervändar i anus än i klitoris. Vet inte om det stämmer.
    Det stämmer.
  • Anonym

    Hmmm denna vecka blir det ingen A6 för mig... KKn är inte hemma i helgen.

  • Anonym

    Anonym (anal kåt ;)) skrev 2009-08-20 22:52:12 följande:


    Analsex är de bästa som finns tyvärr har frugan tappat all sexlust efter andra barnet vi fick för ett halvår sedan, så man känner sig lite frustrerad faktiskt , min fru var helt avskräckt av tanken så jag tjatade inte om det utan jag började med att små retades med henne dvs drog ut kuken ur musen under sexakten å smekte ollonet mot analen tryckte den lätt flera ggr mot anus utan att glida in. detta gjorde jag tre olika tillfällen vi hade sex, utan att glida in fjärde ggen va hon så kåt av tanken så när jag gled med ollonet på analen skrek hon av kåthet att jag skulle köra in den och det blev den bästa uplevelsen någonsin för henne, ett litet knep man kan testa på dom som är anti kanske inte funkar på alla men de flesta ;)
    Om man har en man som är anti då, har du inget bra knep till mig att ta till. Älskar A6 o hade det mycket när jag var yngre men har lyckats skaffa en man som är så totalt anti man kan bli. Skittråkigt...
  • Anonym

    jag har provat med analsex flera gånger men tycker ändå att det gör skittttttttt ont och samtidigt ville ja ha mer.

    dem säger att man kan få könsjukdomar om man gör för mkt analsex och det e jag rädd ok. måste sluta med det om det är sant

  • Anonym

    könssjukdomar får man om den andre har en könssjukdom. Inte beroende på vilket hål man använder.

  • Anonym

    Kan de vara här min man varit sista veckorna, han tjatar om det mer för varje dag, från att vara 0 lite och inte alls intresserad, till att inte prata om annat, nu dröjer det en månad innan vi ses igen, men blir det åka av. Då ska han få a-sex så han svimmar.

    Kanske jag får testa på honom med, någon som har några tips hur man får hans ända att bli lite mer villig, nu är det enkelriktat hävdar han och vågar inte ens testa.

  • Anonym
    Anonym skrev 2009-08-24 11:47:11 följande:
    Kan de vara här min man varit sista veckorna, han tjatar om det mer för varje dag, från att vara 0 lite och inte alls intresserad, till att inte prata om annat, nu dröjer det en månad innan vi ses igen, men blir det åka av. Då ska han få a-sex så han svimmar. Kanske jag får testa på honom med, någon som har några tips hur man får hans ända att bli lite mer villig, nu är det enkelriktat hävdar han och vågar inte ens testa.
    Sug av honom, smek pungen o låt fingret liksom bara vila mot. Kanske får ta myrsteg. Sen kanske du kan låta fingret glida lite fram o tillbaka. Lite mer o mer för varje gång liksom...
  • Anonym

    Anonym (amatör) skrev 2009-08-24 23:55:20 följande:


    Anonym (Mee like) skrev 2009-08-24 22:52:51 följande:
    Håller med dig att orgamsen är annerlunda, fast på ett skönt sätt!
    A6-orgasmer är mer kraftfull enligt mig... Känns som det är mer nerver som drar ihop...

    Och kom igen nu allihopa vi måste hålla upp tråden nu.. För vi vill ju studa ut alla fördomar som folk har ang. A6.
  • Anonym

    För att inte behöva upprapa oss kanske vi skulle kunna skriva en tips-lista till alla vi som vi gilla analsex, så lägger jag upp det i det blå sen.

    Tips och tänka på inför analsex.

    * Ta god tid på er.
    * Använd rikligt med glidmedel ibörjan
    * Slappna av

    Fortsätt gärna på listan.

  • Anonym

    Anonym (A6) skrev 2009-08-28 20:20:50 följande:


    Provade för första gången för ett par veckor sedan med min underbara kille som var väldigt mån om mig :) frågade hela tiden om det gjorde ont... Jag kan inte påstå att jag tyckte så mkt om det, kanske bara för att det var första försöket... Men jag vill gärna tycka om det för då har man ju något att göra när man har mens :P Vore ju kanon!Något tips för att jag ska kunna njuta mer av A6?
    Från mitt föregående inlägg ha du iaf några bra tips
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex