• SaramedM

    Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?

    Det finns massor med trådar med länkar men jag har fortfarande inte sett någon vetenskaplig studie som visat på dessa enorma nackdelar med vaccinationsprogrammet som många pratar om

    Med vetenskaplig menar jag publicerad forskning på tex pubmed, inte kloka gubben

    Så ni som är emot vaccinering, vart finns denna forskning?

  • Svar på tråden Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?
  • SaramedM
    maria12 skrev 2009-08-18 21:28:11 följande:
    hej intressant trad. Jag har en del forskning pa min andra dator som jag garna skulle vilja ha analyserad, framst fran de som ar helt for vaccinationer. Sa nar jag far tillgang till den ska jag skicka over infon hit.Kram
    gärna!
    Jag är nyfiken på riktigt
    jag vill inte ha pajkastning i den här tråden utan verkligen debattera fakta
  • SaramedM
    maria12 skrev 2009-08-18 23:54:23 följande:
    hej....jag har inte kollat upp kloka gubben sa mkt, men ang. att han hanvisar till utlanska studier, sa tror jag nog anda en del kan vara relevanta att kolla upp, eftersom lakemedelsforetagen producerar globalt, och sverige inte har resurser att gora studier pa allt sjalva, och darfor maste forlita sig pa just utlanska studier. Ratta mig garna om jag har fel.Om ni inte tycker utlanska studier ar relevanta kommer det vara svarare for mig att ge er grejer som jag vill ha analyserade, eftersom jag bor utomlands och de studier och det material jag last ang. vaccinationers for och nackdelar ar pa tre olika sprak och gjorda varlden over. Jag har alltsa mkt begransad info ang. enbart svenska forhallanden/svenska studier.Tills jag far hem min andra dator, ar det nagon har som har jattemkt tid over? Jag har sett en film, ett foredrag, som sakert manga har kanner till, for jag har rekomenderat det tidigare. Jag skulle sa garna vilja att nagon kommenterade det och hittade fel i det, eller osanningar/snevridna pastaenden etc. Men det ar ca 3 timmar langt, och ar pa engelska med amerikanska motsvarigheten till smittskyddsinstituet (Centre for Disease Control) som framsta kalla, alltsa, foretaget ar uppbyggt pa en ratt ok kalla antar jag.Men orkar nagon analysera det at mig?? det ar inte riktigt emot vaccinationer, utan belyser bara det hela ur en annan synvinkel, som jag ibland kanner mig frestad att falla in i, och av den anledningen skulle en utomstaende analys vara intressant.Vill bara veta om det gar att bevisa att lakaren som haller foredraget talar sanning eller inte.
    Jag tar utländksa stuider på allvar OM de är publicerade någonstans tex PubMed vilket jag inte hittar några som är
  • SaramedM
    PrettyinPink skrev 2009-08-19 01:09:05 följande:
    Hej! Har ni kollat den andra tråden där det debatteras ganska mkt om vaccin just nu? Där har det publicerats en massa länkar för den som vill veta mer om biverkningarna med vaccin. Posta dem gärna här!
    Det har inte postats någon vetenskaplig länk alls i den tråden
  • SaramedM

    Morbid Mistress skrev 2009-08-19 10:13:09 följande:


    *väntar med spänning*
    ja jag med
  • SaramedM
    maria12 skrev 2009-08-20 01:53:46 följande:
    Studier fran CDC, Centre for Disease Control, har nog inte publicerats i Pubmed sa vitt jag vet. Anda foljer USAs regering denna myndighets rekomendationer, samt andra lander oxa, sa vitt jag vet. Ar det nagot som skulle vara intressant att kolla upp anda, trots att det inte ar publicerat i pubmed? Syftar framst da pa filmen/foredraget som anvander CDC som kalla. OM nagon ar intresserad av att borja med att analysera denna kalla sa hor av er!En fraga pa sidan om, som jag har funderat lite over: vad/vilka kriterier behovs for att fa publicera vetenskaplig forskning pa pubmed, eller, vem ar ansvarig for pubmeds publikationer? Undrar for jag inte har sa mkt insyn i detta nar jag bor utomlands.
    Ja det kan vara intressant att kolla upp helt klart
  • SaramedM
    maria12 skrev 2009-08-20 17:08:37 följande:
    ahaa, da forstar jag, (ungefar)....det kan forklara varfor folk tidigare klagat pa att de inte kunnat folja upp vissa kallor/lankar.....men det blir da lite svarare att lanka till saker som publicerats i vetenskapliga tidskrifter, alltsa, om alla har maste betala for att se dem. (jag trodde det rakte om man sjalv betalat eller var inloggad/registrerad pa tidningen for att kunna ge ut lankar)Vet inte om det ar sa det ar fallet med de artiklar jag har pa andra datorn som jag vill ha analyserade, men det ar ju studier fran just medicinska tidskrifterna denna trad ville ha, vilket jag sjalvfallet kan forsta.Naja, skam den som ger sig.
    Man kan se "abstract" så det är inte så svårt att länka om man hittar nått
Svar på tråden Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?