Inlägg från: Nettan 80 |Visa alla inlägg
  • Nettan 80

    Hon tänker göra abort för att det är en flicka!

    Men nu är det ju så att denna tråden har utvecklats till en tråd om för och emot abort (precis som alla andra trådar som innefattar aborter) tror aldrig jag läst en tråd som endast hållt sig till vad TS handlat om. Jag tycker man ska ha rätt till att lägga upp en länk angående mot abort om det innebär att man med hjälp av den kan förklara varför man själv är emot abort, men eftersom denna länk känns som ren propaganda så får jag nog hålla med om att länken var lite makaber. Det finns säkert bättre länkar isf, som visar av rent utbildningssyfte. jag är för fri abort, känns som det är upp till var och en att kunna ta ett sådant beslut.
    Men att anmäla inlägget känns som lite överdrivet (enligt mig), tycker inte man ska utnyttja en sådan funktion.


    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80
    Anonym (....) skrev 2009-08-26 10:01:23 följande:
    Jag gissar att det här är en hittepå tråd av abortmotståndare.. Håller visserligen med Ts ang. abort pga fel kön men tråden har urartat.
    Har också börjat ana oråd Och som alltid urartar sådana här trådar...
    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80
    Anonym (Undrar) skrev 2009-08-26 10:08:42 följande:
    För att vara en sådan tråd så har den hållt sig väldigt lugn gällande påhopp och andra otrevligheter. Japp, det finns bättre länkar, har själv tillgång till en, men just på grund av att det är fl och många tittar på det fastän man varnar och sen inte gillar det dom ser, så blir man anmäld mm och det tänker jag inte riskera. Lite synd, då den länken inte är bunden till nån för eller emot abort organisation.
    Ja håller med men nu börjar den urarta så smått.... Hade kanske varit bättre om det var den länken som visades ist för den som redan ligger här. kan tycka att det kan vara nyttigt att veta hur det går till och TS kan som du skrev visa den för sin väninna så kanske det leder till att hon förstår att en abort pga "fel kön" är vansinnigt.
    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80
    Anonym skrev 2009-08-26 18:14:11 följande:
    Så börjar de barnlösa igen... alltid mest synd om er! Nä, det är det inte. Vi ska inte tvingas behålla barn för er skull. Du blir inte mer gravid för det. Äter ni mindre för att barnen i Darfur inte får mat?
    Jag har hållt mig rätt så lugn här i tråden och har skrivit vad jag tycker t ex att det är fel enligt mig att göra abort pga kön osv. Har också sagt att jag är för fri abort för jag tycker det är upp till var och en. Men detta tyckte jag var lite väl....... jag har själv fått diagnosen ofrivilligt barnlös men hade turen att klara det med hjälp av IVF. Jag anser inte att det är mer synd om mig för det, MEN det ni INTE förstår är att det kan kännas hemskt att så många utnyttjar abort som ett preventivmedel när man själv hade gjort allt för att bli gravid. Jag missunnar inte ngn, men innan man skriver ngt som detta så bör man tänka sig lite för. Detta var rejält lågt i mina ögon. jag kan hålla med om att vissa barnlösa är snabba med att kommentera på dessa aborttrådar, jag hade hållt mig ifrån dem eftersom de bara gör en upprörd. Men jag tror inte du hade skrivit samma sak om du fått gå igenom en lång process med barnlöshet.......
    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80
    nollåtta skrev 2009-08-26 18:38:54 följande:
    Nettan 80 skrev 2009-08-26 18:34:11 följande: Att många utnyttjar abort som ett preventivmedel är en fet myt. Statistiken visar att de kvinnor som gör abort oftast gör en, inte flera. Men det kanske inte heller är bra? Egentligen kanske vi ska behålla våra oönskade barn för att någon med fertilitetsproblem inte ska känna sig trampad på tårna, är det så du tycker?
    Om du läser hela mitt inlägg så kan du se vad jag tycker, att jag TROTS fertilitetsproblem är för fri abort. Jag har inte heller påstått att man gör många aborter när man har det som preventivmedel, utan enligt undersökningar så är det så att på frågan vad man använder för skydd så säger många inget, det finns dagen efterpiller och annars gör man abort. Det menar JAG med abort som preventivmedel.

    Ska jag vara ärlig så känns hela ditt inlägg väldigt omoget och om du skrivit så för att försöka provocera fram ngt så har du gått på fel person för det biter inte på mig. Jag är medveten om att det finns så många som har det värre i livet och jag missunnar inte ngn, däremot så tänker jag mer än en gång innan jag slänger ur mig skit som detta, för att vissa saker sårar bara.
    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80
    nollåtta skrev 2009-08-26 20:11:40 följande:
    Nettan 80 skrev 2009-08-26 19:16:14 följande: Skit som detta? Det får stå för dig. Jag har svårt att se hur man kan vara för fri abort samtidigt som man vill inskränka i abortlagstiftningen. Det skulle vara intressant att få läsa någon av dessa undersökningar du hänvisar till för övrigt. Jag är fullkomligt övertygad om att ingen gör abort för det höga nöjets skull, utan för att man känner att man inte har något annat val.
    Givetvis gör man inte en abort för nöjets skull! Vad menar du med att jag vill inskränka i abortlagstiftningen? De sände faktiskt ett program angående detta för inte så länge sedan, ska se om jag kan hitta och länka dig.
    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
  • Nettan 80

    Nollåtta: Känner att detta inte kommer leda ngn vart, och att det är väldigt OT. jag har sagt vad jag tycker och du har sagt ditt. Jag respekterar din åsikt. That´s it. Jag orkar faktiskt inte med sånna här disskutioner.


    Skam den som ger sig........ Theo 080718 & nr 2 med bf 100118 Vilken lycka!!
Svar på tråden Hon tänker göra abort för att det är en flicka!