• Marlean

    Var med och packa ett Julpaket med Hoppets stjärna 2009!

    Rockergirl Oh, sorry, var kanske jag som missade dig någonstans. Bra att du lade till dig igen, är alltid kul att veta hur många paket vi får iväg!

    Bellaru Blåstjärnan är vetrinärinrättningar så vitt jag vet. ;) "Hoppets stjärna" heter det här. Och jupp, Göteborg har insamlingsplats. Läs på hemsidan.

  • Marlean

    Bellaru =) Förstod det. Ville bara rätta dig så att du inte söker på fel sak eller något.

    Tror de har hämtat i Gbg tidigare år så det går säkert att lösa, ring och hör!

  • Marlean

    Bra köttkonserver är ju som tidigare sagts Bullens pilsnerkorv, eller Scans varmkorv typ, corned beef, chili con carne, köttbullar, burkskinka eller bog, dillkött, kalops osv.
    Fiskkonserver är fiskbullar, sardiner, makrill, tonfisk osv.

  • Marlean

    Glömde skriva att jag pratade med Bosse en stund per telefon idag. Han sa att de brukade hämtas upp paket i Mölndal (för er som bor i Gbg), och det var visst någon tjej som skulle hänga med ner till Rumänien i år och dela ut paketen.

  • Marlean

    Troll1 Gör det. =) Jag blandar ihop alla "Bosse":ar men han är nog lika snäll som den som bor nära mig.

  • Marlean

    Eftersom jag själv inte har några barn så blir det inte någon info till olika klasser, men jag har faktiskt en skrivare och rätt mycket papper hemma så jag tänkte skriva ut all information man behöver på lappar och sätta upp på ICA och Coop här hemma. Sätter man lapparna i en plastficka kan ju de som vill vara med ta en lapp med inköpsförslag och ta med sig den när de är inne och handlar, kanske även kan tigga till sig en banankartong när de är där. =) Lite gratisreklam sådär.

    Här i Skövde har de utförsäljning på Rusta med 25% på allt så det blev två till barbie dockor till barnhemspaketen, tyvärr hade de inga kill leksaker så men jag har redan lite "coolare" leksaker till killar nedpackade (vinster ifrån Liseberg.)

  • Marlean

    Trollet1 För att svara på din fråga HOPPAS jag att folk i år inte är så "på" eftersom de kanske har rätt taskig ekonomi själva, men som sagt, har vi dålig ekonomi är deras i Lettland fruktansvärd. Hoppas verkligen inte det beror på ett mer egoistisk samhällsklimat i allmänhet, eller mindre medkänsla med andra.

  • Marlean

    lugnåsbo Ja det var lite utplockat men ändå rätt mycket kvar, de ska ju flytta till där Biltema och Chili ligger.

  • Marlean

    Troll1 Stort tack! Och visst kan alla dra sitt strå till stacken och försöka göra den här planeten vi bor på till en lite drägligare plats att leva på? Jag tycker nästan det kvittar HUR man gör det, så länge man GÖR det istället för att strunta i det eller lämna allt till planer som aldrig kommer förverkligas. Jag menar många saker skjuter man framför sig, men ärligt talat finns det ingen dag som är lika bra som idag till att få något gjort, oavsett vad det är man tar sig för.

    Så för att leva som jag lär ska jag nog allt ta och slå in de där barbiedockorna nu jag köpte på rusta som ska till ett barnhem.

    I November kommer de ifrån Allas veckotidning och ska intervjuva mig och ta bild på när jag lämnar över paketet till Bosse, och även om den artikeln inte kommer med i tidningen förrän nästa år så... tja. Det här är ju fjärde året jag har en tråd här på Familjeliv och jag ser ju julpaketen som en god tradition och har ingen anledning att sluta med den heller så vi kommer nog ses här nästa år igen om ni vill.

Svar på tråden Var med och packa ett Julpaket med Hoppets stjärna 2009!