Inlägg från: Marlean |Visa alla inlägg
  • Marlean

    Var med och packa ett Julpaket med Hoppets stjärna 2009!

    Moonweb Vad är "nötblandning" för något? Är det typ köttfärs på burk eller? Tror aldrig jag hört talas om det förut.

    GrodanSkrutt Ja visst längtar man till jul nu?

  • Marlean

    GrodanSkrutt Jaha. Nu känner jag mig som ett nöt. :P Haha! Självklart är det nötter som i valnötter och dylikt. Tänkte inte så långt, får skylla på en sen kväll igår.

  • Marlean

    Mamma till R o A Inget brev eller så vem det var ifrån? Jag har skickat till en bibliotekarie med tre tonårspojkar hemma och ej arbetsför make, samt en pensionär som tog hand om två barnbarn (unga flickor).

  • Marlean

    ThisIsMe Ja torrmjölk och torrjäst har de haft med på sin lista över saker man kan skicka med tidigare år, så kör på!

    Och alla som undrar över uppsamlingsplatser får ett snabbare svar om de ringer Hoppets stjärna.

    Om tio dagar är det 3 månader kvar till jul, dvs. ungefär 2 månader kvar innan sista inlämningsdagen för våra paket. =) Nu tuffar vi på.

  • Marlean

    TittaTi Vad kul med flera som har fått detta till att bli en god jultradition hemma! =) Fick heller inget svar i fjol men då mitt paket kom precis som jag ville till Moldavien (såg det på en bild därifrån) antar jag att mottagaren kanske inte kunde engelska så väl eller ansåg sig ha råd med portot.

  • Marlean

    Linsenstinsen Tänk på att ett paket tvättmedel tar rätt stor plats, då är det nästan bättre att du lägger i två förpackningar mannagryn eller varför inte en påse vetemjöl till?

    Ännu en gång allihopa: Tänk på att det är ett MATPAKET först och främst vi skickar. ;)

    Förväntansfull 406 Som du kan läsa i TS kan du antingen lämna in ditt paket vid ett inlämningsställe eller använda bussgods. www.bussgods.se visar vart du har din närmsta bussgodsterminal och du bara tar med dig paketet dit, skriver vart det ska (Hoppets Stjärna, Äland Hyddan 110, 870 10 Älandsbro) och skickar iväg det senast den 25 November. Skriver du ut talongen på Hoppets stjärnas hemsida får du skicka paketet till ett specialpris (dvs. billigare) om det väger UNDER 20 kg.

  • Marlean

    Bjornis I alla stora städer (Sthlm, Gbg, Jkpg, Malmö) har de uppsamlingar i vanliga fall vid något shoppingcentra en dag. Vet att de har det vid A6 i Jkpg iaf.

  • Marlean

    Bjornis Info om uppsamlingsplatser kommer komma på Hoppets stjärnas hemsida inom kort.

    Troll1 Inte vad jag har märkt?

Svar på tråden Var med och packa ett Julpaket med Hoppets stjärna 2009!