Inlägg från: Användarnamn är för mesar |Visa alla inlägg
  • Användarnamn är för mesar

    2 veckor på underbara Blue Village Atlantica Aegean Park

    Jadu. Jag kan inte föreställa mig att en resa kan bli mycket tråkigare än vad du precis beskrev.

    "vi provade ett vanligt hotell i bulgarien, och det slutade i katastrof. Nu vill vi aldrig bo på annat än Blue Village"...

    Ja jag kan bara beklaga, du/ni kommer gå miste om så jävla mycket om era resor i framtiden också kommer se ut på samma sätt, och ni inte ens kan tänka er att bo utanför Blue Village hotellkomplex. Synd. Dina barn förtjänar att få uppleva mer än så...

  • Användarnamn är för mesar

    Nej, jag förstår ju av din text att NI njöt av det men i mina ögon är det där den tråkigaste resa jag kan tänka mig. Och jag tycker synd om er som kommer gå miste om enormt mycket om ni väljer att resa på det viset. Men vad man inte vet lider man väl inte heller av.

    Visst tror jag dig när du säger att er hotellvistelse i bulgarien var katastrofal, men tro mig, det har inget att göra med saken att det INTE var ett Blue Village hotell. Det finns hundratusentals (kanske miljontals?) hotell ute i världen, som INTE hör till nån Blue Village eller liknande, så bara för att ni hade en dålig upplevelse känns det otroligt dumt att därför aldrig mer vilja boka hotell på egenhand.

    För mig handlar resandet om att uppleva en annan kultur. Det gör man inte när man åker på charter och har bamseklubben och Blue Village som kriterier..

Svar på tråden 2 veckor på underbara Blue Village Atlantica Aegean Park