Inlägg från: guldrosen1 |Visa alla inlägg
  • guldrosen1

    LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.

    dragon06 skrev 2009-09-07 20:12:03 följande:
    tack tack...tycker att det är otroligt. har inte varit godis sugen en gång än.. det är nog första gången i mitt liv när jag har bantat.. har gjort det ett antal ggr.. annars brukar första veckan vara hemsk.. men vill inte ha sötsaker, fika, läsk.. inget. kanske för man också är så peppad, men jag är förvånad.
    Håller med dej, när man prövat innan att gå ner i vikt så har man fått riktigt sötsug, jag kan få det någon gång nu men inte alls som innan. I helgen unnande jag mej 86% choklad.
  • guldrosen1
    gizen skrev 2009-09-13 19:11:43 följande:
    guldrosen: 50 g fett (smör eller cocosfett) 2 ägg och 2-3 dl kokande vatten/kaffe... blanda ägg och fett så gott det går i en hög bunke, slå på vatten/kaffe samtidigt som du kör med stavmixer. lycka till. du kan smaksätta med lite kakao/kardemumma/vaniljpulver...
    Är detta många dricker till frukost eller vad brukar man ha det till??
    Tack så mycket för så snabbt svar!
  • guldrosen1

    M C skrev 2009-09-14 17:15:11 följande:


    Är det fler än jag som får värsta rejdar-attacken ibland? Jag går igenom kylen och äter kött, ost och fett som en galning! Ofta kl 21-22 typ.Men det händer bara när jag fuskat med lunchen, så jag räknar det som en måltid.Learning by doing... Igårkväll hade jag en sån, både oliver och den ouppätna efterrätten slank ner. Men jag motiverar det med att jag måste vara hungrig, annars skulle jag inte vara där och gräva.Fler än jag?
    Hej det hände mej i helgen, var jättehungrig, åt två hamburgare med ost och lök och dressning och en korv och ett lembas bröd, var så hungrig, hade också slarvat på dagen, var verkligen vrålhungrig! Men det var inte en massa oförjudet utan höll mej ändå till dieten. Men nycket mat blev det, somnade gott framför tv sen!
  • guldrosen1
    Kianas Mami skrev 2009-10-13 21:06:07 följande:
    Hej allihopa! Räknade precis ut mitt kolhydratintag på www.raknakalorier.se och idag har jag fått i mig ca 6,5 gram kolhydrater
    Vad har du ätit idag för att få i dej så lite kolhydrater, nyfiken!
Svar på tråden LCHF, tråden för tips, pepp och inspiration! Här samlas vi som äter enligt LCHF eller är nyfikna på att börja.