• MK84

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Sinne skrev 2009-09-07 12:00:08 följande:
    Åsa: Jag har inte fattat att det är en riktig bebis. Jag tror inte jag har fattat att vi kommer ha barn om 1,5 månad och jag lär inte fatta det förrän ungen är ute heller. Jag längtar tills jag fysiskt sett blir normal och självklart längtar jag efter bebisen, men inte sådär att jag tänker på det hela tiden, för jag har inte en aning om vad jag ska längta efter? Jag har funderat på om det kanske är en grön liten typ där inne med konstiga öron, a la alien? :D
    Haha, det där med ailien känner jag igen. Haha. Jakob var en sån! =) Jag kan än inte fatta att jag har ett barn, snart två, att jag är en mamma. Haha. Å ändå fyller Jakob 2 år nu nästa vecka. Herregu så tiden går!
  • MK84

    snart mamma igen skrev 2009-09-07 12:10:17 följande:


    Sinne: ja de är ju de jag menar..snö o kyla=vinter.. Men har som fått för mig att vissa inte menar så.. hehe.. i helgen kände jag bebis röra sig enormt mycket..vet inte om den höll o o trycka sig ut genom magen Men härligt ändå o känna men läskigt åxå.. Liten här hon går o pratar med magen.. o så o frågar man henne vad mamma har i magen så säger hon "bebis" fast hon har blivit enormt mammig.. sambon får inte krama mig eller ligga o hålla om mig.. då skriker hon"MIN MAMMA"!! haha.. så brukar vi säga..ja,men sen när bebisen kommer då..vad ska du säga då.. ja,då tittar hon bara på oss som att..ja, då är de ingen fara Hon är bra rolig hon sötnosen fråga om hon ville att de skulle bli en lillebror eller lillasyster..så svara hon först.."kissekatt" haha.. sen har de kommit..syster o sedan bror.. så hon kan nog inte bestämma sig Oavsett kön så är de väldigt välkommet till oss iaf
    Haha, en kissekatt. Det blir nog samma här. När mamma frågade Jakob vad bebisen i magen säger så svarade han: Mjauuuu...
  • MK84

    Mikkan: Vilken sötis du fått, grattis igen! Jag längtar så mycket!

    Emmiss: Snart kommer din lilla knodd ska du se. När du minst anar det så sätter de igång! ;)

    Jag har planterat om blommor idag ja, första gången i hela mitt liv. Haha. Mina stackars blommor har haft samma kruka i 8 år! ;) Så det var på tiden! ;)

  • MK84

    Haha, här blir de inte heller speciellt mycket action. Jag har också sköra slemhinnor å kan inte slappna av alls för minsta lilla feljuck ger mer skada än nöje. Haha. Å sen fogarna. Ont som satan gör det, det är helt enkelt inte värt det. Haha..

    Men jag tror att det är rätt vanligt med sammandragningar efter sex, har för mig jag läst det nånstans. Jag tror inte förlossningen kommer säga så mycket mer än att försök vila å hör av dig om det blir värre. Men du kan ju ringa ändå om du är orolig, man vet ju aldrig. Eftersom du har blött å haft problem tidigare med sammandragningar å så så kanske det är bra att ha lite extrakoll, om det skulle vara nått. Om inte annat kan du ju få en dejt med Bertil! ;)

  • MK84

    Skönt att ni säger att foglossning ska kännas mindre på slutet. Jag har som börjat fundera på hur det går att föda då man har foglossning. Haha. Eller de kanske bara bedövas av all annan smärta. Jag hade ju inte foglossning alls sist. Men nu känns de ju hela tiden mer eller mindre. Mindre på morgonen, mer på kvällen. Å hur ska man kunna ändra ställning då man ska föda om man inte kan röra sig. haha.. Nån med erfarenhet?

    Mymemlan: Men ring å hör med förlossningen. En del får ju bricanyl å så flera gånger under graviditeten för att stanna av värkarbetet. Om de nu skulle vara så att de är på gång. Du kommer ändå inte kunna sova om du ska ligga å ha ont å vara orolig. Lika bra å höra va dom säger. Dom vet ju bäst.

  • MK84
    sok skrev 2009-09-08 12:05:23 följande:
    jag hade illrar förut. tamillrar alltså. 2 st men fick sälja dom då jag var gravid. den ena var inte särskilt pålitlig om man säger så... de var visserligen inte lika dyra som en hund men nog fick man åka till veterinären ibland med dom med....men det var mest olika sprutor/vaccinationer och sånt iofs...
    Karlns brorsa har en Iller. Den bröt benet en gång på 4!!! ställen. Tror det kostade honom ungefär 15 000 ur egen ficka, trots att han hade den försäkrad. Haha. Å illa luktar dom ;) Hehe.. Jag är väl inte sååå förtjusit i illrar, men Jakob pratar om den i veckor efter att den vart på besök! ;)
  • MK84

    Hehe, ja tänk om hon hinner före dig Emmiss, Mymemlan alltså. Haha. Lite jävligt de hade vart! ;)

  • MK84
    mariamoln skrev 2009-09-09 07:24:29 följande:
    Fan alltså, skulle duscha idag och såg att mina bröstvårtor har flagnat lite (torra..?) och då skulle jag pilla bort det och DÅ kom det vätska ur dem. Antar att det är råmjölk, men är inte det lite väl tidigt? Är ju bara i v.25! Vätskan var jätteljus, som utspätt var. Fan vad äckligt..
    Finns dom som börjar läcka mjölk redan i v.12! ;)

    Det ska börjas i tid! ;)
  • MK84

    Jag fattar inte varför jag jämt sitter här å läser samtidigt som jag äter frukost. Haha. Alltid är det nått, nån slempropp här eller varböld där. Haha.. Var som förr då jag jämt fick för mig att se tv då jag åt å då var de tju jämt nå program där dom opererade folk. Haha..

    Snacka om att tappa matlusten direkt. hahaa... ;)

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3