• MK84

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Det är ju samma bälte som på den där internetsidan så då är det ju bara attåka till Hjälpia å köpa =)

  • MK84

    Hittar man 1 cm på min mage som inte är full i bristningar gör man det bra. Hehe..

    Är som roligt med dom som ba: Åh nej, jag har fått 2 bristningar.. Haha..

    En själv har aldrig ens kunnat räkna antalet. Hehe.. Dock är dom ju ganska ljusa inte så där lila som endel brukar få.

    Menmen, det är en liten gåva från Jakob till mig! ;)

  • MK84

    Mymemlan: Låter verkligen jobbigt att ha så där mycket förvärkar, speciellt om inte alvedon hjälper. Som du beskriver det, att inte kunna sova så hade jag det två nätter innan förlossningen, men sen kom han ju. Haha.. Gu så drygt om man ska ha så i flera veckor. För jag kunde ju inte ligga i sängen alls då de gjorde så himla ont, låg ju i badkaret och knaprade alvedon som en tok. Hahaha.. ;)

  • MK84
    Mymemlan skrev 2009-09-13 13:59:26 följande:
    Mk84, alvedon verkar vara för svagt, elr så funkar det inte på mig bara. Min kropp kanske inte gillar det ;p Sok, Ja dom säger att dom inte stoppar mer efter 34 fullgågna veckor och jag är nu i vecka 34+1. Och inte sättter dom igång en förlossningen heller. Men jag skulle vilja veta om det bara är förvärkar, elr om dom har påverkat tappen nått. Har duschat kokhett vatten på magen nu, det är aningen bättre just en stund på dagen. Det kmr mer mot eftermiddagen av nån skum anledning. Nu molar det inte lika mkt, men det är lika många sammandragningar. men det ökar som i styrka ju längre dagen går. Irriterande iaf. Kan hellre vara på dagen så jag får sova ordentligt på natten! :) Jag tog ut smycket.. i vecka 20 nån gång tror jag. Mitt hål tog jättelång tid att läka, och jag tror det har läkt igen helt ordentlgt faktiskt. Så får se. Fegis som man är! ;)
    Haha, nä, när värkarna sätter igång hjälper inte alvedon för mig heller. Men ja åt det ändå, bara för att BM sa att man skulle göra det! ;)
  • MK84

    snart mamma igen skrev 2009-09-13 14:29:09 följande:


    mymelan: du kan inte gå sådär i flera veckor till.. du ska ju ha ork o föda o sedan ta hand om knyttet efteråt Ring o fråga om de inte finns ngt annat då alvedon inte hjälper dig.. stå på dig o överdriv*även om du har ont* ta till tårarna mm när du pratar med dem!
    Haha, jag hade aldrig klarat att överdriva smärtan, haha, jag som alltid underdriver allt... Hej jag har lite ont i magen, haha, eller ja de gör nog rätt ont sa ja... Haha.. Till å med då dom (sjukhuset) vet att jag är "jättesjuk" säger dom att du verkar för frisk för att vara såhär sjuk. Haha.. Så karln har blivit helt rädd nu å menar att om jag visar att jag har ont så har jag ONT. Han ska aldrig mer ge mig goda råd utan skicka mig till läkaren direkt säger han. Haha... (Detta efter min lilla blindtarmsincident då han sa att ja, men man har ont i magen då man har magsjuka).
  • MK84

    Nu är snart vårat tv-rum fixat efter Ikearesans all shopping. Snacka om facelift. Sååå mysigt det blivit nu! =)) Sen har karln rensat plattorna där utanför dörren idag också så det ser såå mycket trevligare ut utan alla mossa å gräs.. ;) Grannarna är så glada då vi fixar åkommer hela tiden med goda råd å bra verktyg att använda. Haha.. Dom tycker nog det är trevligt då det fräshas upp lite, som ja uppfattat det var inte dom som bodde här innan oss så noga.

  • MK84
    wozah skrev 2009-09-13 20:44:20 följande:
    Visst är det trevligt med hus? Pyssla och ha sig.. Vi har nyss köpt tre lass jord och fixat gräsmatta på halva framsidan så att vi nästa år kan bygga en altan runt halva huset..
    Haha, tre lass jord lät ju som världen roligaste grej att köpa, haha.. ;)

    Men det är klart, det blir ju fint sen !=)
  • MK84
    Mymemlan skrev 2009-09-13 21:50:06 följande:
    Nu är vi på Sus. Vi ska stanna. Jag är öppen 2 cm och det finns 1 cm kvar av tappen. Dom ska se om det händer något mer elr om det stannar av. Med min vanliga tur så stannar det väll av och kmr jävlas med mig många veckor till. Ska iaf få något att sova på och smärtstillande så får vi se vad som händer säger dom. Dom skulle undersöka mera innan vi skulle sova. Tur att vi tog med grejer som vi blev tillsagda då vi nu ska stanna. Ska bli spännande att se vad som händer. Ska bli skönt att få sova iaf. Är så himla förkyld, så behöver få vila upp mig. När man är öppen 2 cm , och det finns 1 cm kvar av tappen, vad innebär det? Kan det stanna av flera veckor till då elr?
    Ååå så spännande! =) Kul att du uppdaterar. Jag vet faktiskt inte vad det innebär. Man brukar ju säga att förlossningen är igång då man är öppen 4 cm. Så endel kan nog gå med 2 cm ett tag, medan det för andra bara klickar till. Hehe, du kanske hinner före Emmiss trots allt! ;)

    Lycka till hur det än nu går!
  • MK84
    Mymemlan skrev 2009-09-14 00:58:47 följande:
    Just nu innebär det inte ett skit. Har fått 2 panodil och en dexofen mot det onda. Och nån insomningstablett som inte gjorde ett skvatt. Därför är jag fortfarande vaken och kan absolut inte somna. Sammandragningarna gör lite mindre ont iaf. Men det är inte så bra, för då kanske det har stannat av, och jaa.. Då får vi väll åka hem imorgon och så är det väll samma visa i några veckor till. Ursäkta gnället. Men är så trött och less, men ändå helt klarvaken. Antingen får det sätta igång elr så får bebisen bli snäll mot sin mamma och inte busa mer med mig. Vill ju kunna leva ett någorlunda normalt liv nu innan den kmr, att bara ligga i sängen är inte riktigt min grej ;p
    Jobbigt läge.. Hade inte velat byta! Men det är väl bara å bita ihop å hoppas det ger med sig lite.

    Förstår om du är trött å less, bara å gnälla på, de hade ja också gjort!
Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3