Inlägg från: MsMagnolia |Visa alla inlägg
  • MsMagnolia

    Anna Ankas avsugningar

    Om jag inte hörde helt fel så sa Anna Anka att OM mannen vill ha en avsugning varje morgon så skulle han få det.

    Jag har bara skummat igenom tråden men jag är helt på trådstartarens linje. När min man vill ha mig är jag tillgänglig och det är alldeles underbart att ha det så. Jag suger honom ofta men inte dagligen och inte på rutin och vi har det alldeles underbart tillsammans!

  • MsMagnolia
    multivitaminjuice skrev 2009-09-18 15:27:14 följande:
    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 14:52:23 följande:
    Men vad tusan har Anna Anka (idiotiskt namn) med saken att göra?Det hon menar är ju inte bara att man ska suga av sin man, utan att man ska göra allt (sexuellt) på hans villkor och "ställa upp" på allt (för hans skull) för att han inte ska lämna lämna en, det är ju det folk reagerar på, inte att det finns kvinnor som gillar att suga av sina män och får ut något av det osv.Du och din man verkar ju har ett förhållande där ni ger och tar (sexuellt) och det är ju bra, men det var ju inte det som Anna Anka syftade på när hon sa att alla kvinnor borde suga av sin man varje morgon om han ville det.
    Jag tror helt seriöst att hon sa det på det sättet för att få ungefär de reaktioner hon har fått. Däremot ligger det en hel del i det hon säger. På andra sidan vågen sitter dem som har huvudvärk varje kväll och tycker att sex är jobbigt, omständigt, kladdigt och ett nödvändigt ont.
  • MsMagnolia
    multivitaminjuice skrev 2009-09-18 15:31:40 följande:
    Så du menar att man inte ska säga nej till sex om man inte vill ha?Om min pojkvän inte vill ha sex med mig ska han också ställa upp ändå eller gäller det bara åt ena hållet?
    Nej, jag menar inte atet man inte ska säga nej till sex om man inte vill ha.
    Jag pratar om att vilja ha sex - mycket och ofta & gärna när ens partner vill!
  • MsMagnolia
    multivitaminjuice skrev 2009-09-18 15:39:58 följande:
    Har du läst hennes text på newsmill?www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-b...Jag tror ifs att hon överdrev en del för att få uppmärksamhet men menar hon bara hälften av vad hon sa verkar hon ju inte riktigt riktig i min mening.Hon tycker att kvinnor ska ställa upp sexuellt för sin man och göra vad han än ber dom om och det känns som en ganska skev syn på sexualitet.Jag bryr mig inte om vad Anna anka gör i sängen men när hon börjar jiddra om vad hon tycker att alla andra ska göra och inte får hon räkna med motstånd.Har man en partner som aldrig vill ha sex eller inte går med på vissa speciella saker så får man väl göra slut om den nu är ett så stort problem eller så får man komma överens om att man får ha sex med andra också.Men hur kul tycker egentligen folk att det är, män som kvinnor, att ha sex med någons om egentligen inte vill utan bara "ställer upp"?
    "Ställer upp". Jag tycker att du märker ord. Enligt mig ser jag det som "att vilja vilja".

    Jag anser att det är en ganska skev syn på sexualitet att mer eller mindre tvinga sin partner till att leva i ett relationsaktigt celibat. Det är bara kolla en del trådar här på fl så ser man att det inte alls är ovanligt.
  • MsMagnolia

    Är inte att vilja vilja att ställa upp? Är att ställa upp nödvändigtvis något negativt? När blev det fult att göra saker för sin partner, för den man älskar? Jag förstår inte problemet.

    Om ställa upp är så negativt laddat - varför säger man "Han är en person som ställer upp i nöd och lust?" Är inte det ett positivt uttryck?

    Jag förstår inte var ni läser in att ställa upp är att göra saker mot sin vilja. Man ställer ju upp för att man vill!

  • MsMagnolia

    multivitaminjuice, vi ser tydligen helt olika på saker och ting. Jag har inte läst eller hört någonstans att AA har sagt att man ska göra saker *mot sin vilja*. Att ställa upp är inte att göra saker mot sin vilja enligt mig och jag tycker att det ligger mycket i det hon säger.

  • MsMagnolia

    multi.

    Ja, visst är det tråkigt att en del inte vill ha sex och man får ju hoppas att de har sina anledningar.
    Det AA pratar om är andra sidan av vågen och jävlar vad alla reagerar på det!

    Varken min man eller jag "ställer upp på sex" i negativ bemärkelse för vi vill alltid ha varandra!
    Vi är ett par som ställer upp för varandra - på ett positivt sätt! -oavsett om det gäller att hjälpa till med disken eller ha sex.

    Du verkar tycka att ställa upp är negativt. Jag tycker det är positivt. Vi ser helt olika på det, som sagt.

  • MsMagnolia

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-18 20:18:15 följande:


    Tja.. om du ser dig om i världen så är allt idag inriktat på kvinnor. Hur man uppvaktar kvinnor, hur man är jämställd hemma, hur man ger kvinnor orgasm, hur man etc etc etc. Är det bara jag som känner mig lite tagen för givet i det sammanhanget? "Uppvakta din kvinna, or else".. och alla verkar ju tycka att det är okej. Men gud nåde om man kommer med "uppvakta din man, or else".. då är det förnedrande.Jämlikhet my arse.
    Jävlar vad jag håller med dig! (Och jag är kvinna!)
  • MsMagnolia

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-18 21:13:17 följande:


    Kan väl bara meddela att jag inte håller med Anna Anka i stort, men hon har några poänger.Kan väl ta ett exempel från verkligheten:I slutet på 90talet så var vi ett gäng killar som umgicks ofta. Ett par gånger i månaden brukade vi gå ut på krogen och leva rövare. En i gänget var först med att gifta sig och skaffa barn, medan vi andra låg några år efter. På den tiden var vi singlar eller hade flickvänner, men bara han var gift.Det var aldrig några problem med att han skulle hänga med oss ut, det var helt okej hemifrån, även efter att de fått barn. Han umgicks med oss innan han träffade henne, och hon tyckte det var självklart att han inte skulle sitta inlåst hemma bara för att han gift sig och skaffat barn. Men, en liten kul detalj som jag fick reda på efteråt via en av hennes tjejkompisar. Medans han gjorde sig iordning inför utekvällen brukade hon hoppa på honom i duschen eller liknande, och antingen ha sex eller ge honom en avsugning. Gissa vem som aldrig aldrig aldrig någonsin ens tittade efter andra tjejer på krogen..? Märk väl, detta var inget han vare sig förväntade sig eller begärde.Så. Får man vad man behöver hemma, och har skalle nog att uppskatta det, så tror jag helt och fullt att förhållandet håller längre och är lyckligare. Därmed menar jag inte att man skall göra något mot sin vilja, men jag menar att man kanske skall försöka att vilja vilja. Kanske handlar det om inställning, jag vet inte.Ett annat exempel. Om min fru vill ha rygg- eller fotmassage, så är min första reaktion inte "fuck you, jag vill inte, passar det inte så dra". Min första reaktion är snarare att vilja vilja göra det, för att hon skall må bra. Och kan jag inte, för att jag har så förbannat ont i händerna, så handlar det ju inte om att jag inte vill, utan om att jag inte kan. Som sagt, skillnad i inställning..Skura toaletten till exempel. Om min fru ber mig skura toaletten, är det okej att säga "fuck you, jag vill inte, passar det inte så dra"? Kanske inte. Är det okej att inte vilja städa, diska, byta nerspydda sängkläder i barnens sängar, tvätta nerkissade byxor? Tror inte det. Så varför är det okej att inte vilja göra något på det sexuella planet?Återigen. Det handlar inte om att göra något mot sin vilja. Det handlar om att vilja vilja. Det handlar inte om att "ställa upp" i den negativa bemärkelsen som några dragit till med i tråden. "Ställa upp" är inget negativt, annat än när misogyna personer kidnappar betydelsen, och då enbart i ett sexuellt kontext. "Ställa upp" är något genuint positivt, något man osjälviskt gör för någon annan. Hur många av er som urkar och burkar över att "ställa upp" på sex brukar "ställa upp" på kompisar som behöver er, på familjemedlemmar som behöver er, på dagis när det är dags för höstupprustning, på jobbet när chefen säger att det är mycket nu.. nej usch och fy, fan att ni kan med att ställa upp! Stenåldersmänniskor! Urk och burk på er..
    Det här skriver jag under på! Det var ungefär något sådant jag försökte förmedla tidigare idag men det gick nog inte fram!

    /MsM vars man ligger i badet och har blivit lovad en avsugning när han kommer upp ur badet! Ha!
  • MsMagnolia
    Ablan skrev 2009-09-19 01:34:10 följande:
    Det som jag hakade upp mig på var att jag tycker att det är sorgligt om en person gör saker av rädsla för att bli utsatt för otrohet, att man vill bara på grund utav att man tror att det stoppar partnern från att vara otrogen, jag ser det som en ganska tradig anledning till att ha sex.
    Jag vet inte när "av rädsla" kom in i diskussionen men det tycker jag är en grym feltolkning!

    Jag ser det snarare som så att om man har sex (bra & ofta) hemma så är inte risken för otrohet lika stor som om man har en partner som aldrig vill. Anna Anka har aldrig sagt att hon gör det pga rädsla.

    Det ligger nått i att om man lämnar hemmet tillfredställd så har man inget behov av att söka sex på annat håll!

    Måste det var så svart & vitt?
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar