Inlägg från: Anonym (TheMan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TheMan)

    Anna Ankas avsugningar

    Ablan skrev 2009-09-19 01:23:18 följande:
    Fast jag ser inte mitt förhållande som att jag ska ge honom om han vill ha, det handlar om att ge och att ta, om jag känner för det så ställer jag givetvis upp men om jag är trött, sjuk, inte känner för det eller är upptagen då får det vänta till en annan dag, samma sak gäller det ju för honom.
    Det är ingen (inte jag i alla fall) som sagt emot att detta är något som är ömsesidigt i ett förhållande, som skall gälla båda. Eller sagt att man skall sätta igång som värsta porrstjärnan när man har influensa och 39 grader feber. Men om man är frisk och inte upptagen, så "varför inte"?
  • Anonym (TheMan)
    Tawaret skrev 2009-09-19 10:13:54 följande:
    Håller med! Känns ju lite sorgligt nästan. Jag vill inte oroa mig för om min partner har sex med mig för at han vill eller för att han är rädd för mig.
    Men om din partner har sex med dig för att han vill OCH för att han är rädd OM dig och ert förhållande? Varför måste det vara sådana ytterligheter? Finns det bara antingen eller på skalan?
  • Anonym (TheMan)

    Anonym (...) skrev 2009-09-19 10:31:42 följande:


    Jag ger alla män tipset att dammsuga och städa varje dag så kanske man skulle överväga att ge dom avsugnigar varje dag.
    Varför inte ge alla kvinnor tipset att ge avsugningar varje dag så kanske man skulle överväga att dammsuga och städa varje dag. Fast nej, så får man ju inte säga som man, då kommer facklorna och högafflarna fram..
  • Anonym (TheMan)

    Lev livet som du borde ha gjort skrev 2009-09-19 11:48:17 följande:


    Då kan ju lika gärna vi kvinnor få oralsex varje morgon då? Tycker ni det låter rimligt?
    Varför inte? Om min fru skulle uttrycka det önskemålet så..
  • Anonym (TheMan)
    Stinky skrev 2009-09-19 12:23:35 följande:
    Haha! Hur vore det om det skulle vara tvärtom att mannen skulle gå ned istället varje morgon? Jag tror att det skulle eliminera otrohet och skilsmässor. Och så skönt man hade haft det som Qvinna!
    Gå ner på Stinky varje morgon..? I'd prefer not :-S

    Redan idag kan man läsa i de flesta helgbilagor hur man skall göra som man för att uppvakta sin kvinna, väcka hennes lust, ge henne orgasm etc etc etc. Betyder det att kvinnor bara skall luta sig tillbaks och tacka och ta emot? Om mannen skulle be om en fotmassage eller en avsugning, är det bara för kvinnan att luta sig tillbaks och säga "jag vill inte, jag har ingen lust, jag känner inte för det, passar det inte så dra"?
  • Anonym (TheMan)
    linjes skrev 2009-09-19 12:38:09 följande:
    Det är väl lika mycket kvinnor som är otrogna som män,så det är ju bara lägga sig i 69an varje morgon så blir det inga skilsmässor /smart
    I 7 fall av 10 så anger otrogna män "dåligt eller obefintligt sexliv" som orsak. Otrogna kvinnor anger "dåligt eller obefintligt sexliv" i bara 2 fall av 10.
  • Anonym (TheMan)
    Stinky skrev 2009-09-19 12:53:53 följande:
    Jasså, där ser man! Var har du läst detta?
    Det finns avhandlingar på detta, men de kommer jag inte åt utanför universitetet. Men den här artikeln är lite populärvetenskaplig:
    www.examiner.com/x-17416-NY-Infidelity-Examiner~y2009m7d24-The-Top-10-Reasons-Why-Men-and-Women-Cheat
  • Anonym (TheMan)

    Anonym (...) skrev 2009-09-19 13:24:23 följande:


    Om männen ansträngde sig lite mer i hemmen skulle kvinnorna säkert vilja ha mer sex med sin män mer, eller för delen orka ha sex med dom. Dagens kvinnor ska både jobba heltid ta hand om barnen och sköta hemmet Klart som satan att dom inte orkar tillfredställa sina män varje dag.
    Orka ha sex? Är det en sådan ansträngning? Och hur funkar det där med vilja ha sex, är det avhängigt eventuell städinsats? Pratar vi om prostitution, eller byteshandel? Städa toaletten så knullar vi? Blir du kåt ifall din man skurar köksgolvet? Och framför allt, varför är det männen som skall börja, enligt ditt resonemang?
  • Anonym (TheMan)

    Anonym (...) skrev 2009-09-19 13:25:55 följande:


    Ja men jag gissar att om man skulle fråga dom flesta otrogna kvinnor som dargit från förhållande så skulle dom uppge att dom hade en man som inte gjorde något hemma i stället.  
    Stämmer till viss del. Men enligt hur vissa resonerar här i tråden så skall vi män strunta i hushållsarbete, sånt skall vi göra för att vi vill, när vi vill, och inte för att hon inte skall ta ut skilsmässa.. ahem.
  • Anonym (TheMan)
    linjes skrev 2009-09-19 15:46:37 följande:
    Fast det är väl inte det tråden handlar om utan om en avsugning varje morgon så karln ska hålla sig på mattan
    Um nej. Den handlar om att ge karln en avsugning ifall han vill ha det. Inte att suga av honom varje morgon vare sig han vill eller inte. Tror vissa borde läsa fru Ankas artikel lite noggrannare.
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar